Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Vreau sa va spun ca mie imi place subiectul. E mare scandal, multe expresii urate...Ei, bine, imi place ca exista persoane care pun o gramada de suflet in alegerile astea, au pareri clare si "se bat" pentru un candidat sau altul...

Eheeee, asa a fost si in Romania in '90. Ce mai citeam ziare, ce ne mai certam....

Dar acum?! Na, ca vin alegerile si la noi. As vrea si eu sa ma bat pentru cineva, sa fiu convinsa ca unul e mai bun decat altul, sa cred in cineva...Dar eu cred ca toti politicienii nostri sunt la fel, toti au aceleasi interese care nu au nicio legatura cu interesele mele....

Serios, as vrea sa intru pe forum peste o luna-doua, sa ma cert si eu pentru cineva, sa am incredere si argumente ca e mai bun decat altii...Voi macar stiti cu cine votati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Violeta se vede ca esti out of touch with reality...tu ce impresie ai ca soldatii merg in Iraq de placere?
Cei care erau deja inrolati au plecat din obligatie si au murit pt ca Bush si "his base" sa isi umple buzunarele, iar cei ce se inroleaza acum o fac din disperare, din saracie, pt ca nu este nimic altceva pt ei.
Nu e nimic patriotic in razboiul din Iraq asa cum nu a fost nimic patriotic in razboiul din Vietnam.

Iar America nu este un stat crestin,cel putin nu inca.O fi influenta vecinilor daca asta crezi...

Cat despre cum o prezinti pe Palin ca fiind desteapta daca a reusit sa fie primar la o mana de oameni....in primul rand si-a castigat faima lucrand la postul de radio local.Nu e greu sa faci o mana de oameni sa te placa daca ai "lipici".Ea macar atat are.
Apoi a devenit primar intr-un oras fara datorii si pe care l-a lasat in datorii pana in gat.Ca sa salveze bani a decis ca femeile violate sa isi cumpere singure trusele pt investigarea violului in timp ce a decis ca vrea un stadion pt oras.
Sa mai spun ca in oraselul ei de o mana de oameni s-au descoperit 42 de laboratoare de crystal meth de care ea nici nu avea habar!!
Si bineinteles scandalul care o inconjoara pt abuzul de putere ca si primar.

Deci a dovedit clar ca nu e in stare sa vegheze peste 5000 de oameni si incearca sa spuna ca va putea veghea asupra a 300 de milioane plus restul lumii. Give me a break!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fomalhauti, eu sincer poate nu m-as ambala asa daca nu as vedea ca sunt atatia care imbratiseaza mediocritatea unui candidat care nici nu are ce cauta in lumea politica.
Putin imi pasa ca are 5 copii, ca e fosta miss Alaska, ca e frumoasa, ca e eleganta, ca e hokey mom,...who gives a rats ass? Astea nu sunt criterii de a alege viitorul VP sau presedinte al USA.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Blackpanterro, candidatul e McCain. Nu l-as numi mediocru.
Biden e senator de zeci de ani, a mai candidat la presedintie si cu toate astea a obtinut vreo 2000 de voturi in Iowa.
Daca Obama o lua pe Hillary, acum ar fi avut destule puncte in fata lui McCain. Din cauza orgoliului timpit, acum ii tzitziie behind-ul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://poligazette.com/2008/09/18/mccain-%C2%BFspain/

doar o mostra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lui Bill Clinton ii place
http://www.youtube.com/watch?v=U08fA93lpEk

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

In mod sigur inlaturarea lui Hilary il va costa (ceva) procente pe Obama dar nici sotia lui nu-l (prea) ajuta.

Uite ceva pe youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=jzdbdqWxgW8&feature=email

De la atitudinea ei pina la atitudinea lui Sarah Palin ehehei...e cale lunga !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui VioletaH
Pentru foarte multi care nu traiesc in US e foarte greu sa inteleaga spiritul american.

La care spirit american anume te referi draga mea? La cel promovat din greu de catre Bush si de presa lui de propaganda CNN, Fox News, et co. si instaurat in mod perpetuu cu abilitate calculata in mentalitatea maselor docile sau indiferente? La spiritul american bazat pe manipularea maselor, pe minciuna grosolana trambitata ziua in amiaza mare pe canalele TV de profil, pe ipocrizia cuvintelor intoarse frumos din condei care sunt livrate cu nonsalanta omenirii pentru a explica nobila cauza a trupelor americane in Irak si Afghanistan? Pe spiritul agresiv si raiboinic al unui stat care pana mai ieri era considerat simbol al democratiei, dar care in mod regretabil a devenit un bully international?

Poate e cazul ca tu si amicii tai de dialog sa ridicati valul gros de ceata de pe ochi si sa nu mai credeti neconditionat minciunile care vi se toarna cu consecventa de catre propriul guvern. Si nu va mai bateti prieteneste pe umar cu mandrie patriotica cum ca voi sunteti "the good guys" care din prea plinul inimii vor sa instaureze democratie prin lume - sunteti ridicoli si penibili in ignoranta voastra

Citat:
Ce mi se pare mie inadmisibil, este ca acest razboi a durat foarte mult timp. Trebuia mers, rezolvat rapid, intors acasa. Asta.

Scuze draga mea, da' stii tu vorba ceea: socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Domnul Tufa (...de Venetia) si ai lui sfatuitori se gandisera ca Irak-ul urma sa fie un target facil. Ce conta era oil-ul, nicidecum democratia care urma a fi "delivered at the gunpoint". Planul lor era bazat pe doctrina "divide et impera" adica desparte ca sa poti conduce.

Asa ca ce s-au gandit domniile lor binevoitoare: ia sa invrajbim diversele fragmente religioase shiite unele impotriva celorlalte, sa-i facem sa se dusmaneasca de moarte si in felul asta noi sa le slabim rezistenta si sa-i putem stapani. Numai ca o asemenea abordare le fu fatala americanilor: in loc sa aiba un inamic unic, bine identificat si cuantificat, impotriva caruia sa poata lupta, au ajuns sa aiba o mie - ceea ce inseamna ca americanii nu se pot baza pe nici un aliat local de nadejde si permanent. Asa ca trupele americane sunt permanent hartuite de diverse fragmente shiite pe care cu gratie ei incercara sa le invrajbeasca fara succes, atacuri care nu vor inceta pana cand americanii nu se vor retrage. Simplu si la obiect. Se pare ca in final si liderii americani incep oarecum sa priceapa cum sta treaba, cam greu e drept, si cu costuri cam mari chiar si pentru americani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angela T.

Citat:
Pentru foarte multi care nu traiesc in US e foarte greu sa inteleaga spiritul american.

Poate e cazul ca tu si amicii tai de dialog sa ridicati valul gros de ceata de pe ochi si sa nu mai credeti neconditionat minciunile care vi se toarna cu consecventa de catre propriul guvern. Si nu va mai bateti prieteneste pe umar cu mandrie patriotica cum ca voi sunteti "the good guys" care din prea plinul inimii vor sa instaureze democratie prin lume - sunteti ridicoli si penibili in ignoranta voastra[/blue]

Take it easy, Angelico ,ce te aprinzi asa,mai fata ?!
Da de unde vazusi tu valul nostru de pe oki ??

Lasind gluma la o parte,cred ca trebuie sa-ti masori cuvintele ,ca nu esti la talcioc,madam !
Pe cine faci tu " penibili si ignoranti" ?
Adica daca nu avem toti aceeasi parere cu dumneata,ne balacaresti ?
S-avem pardon,vorba lui Caragiale

VioletaH avea mare dreptate vorbind despre spiritul american ; si nu era vorba despre cel promovat de Bush sau de guvern ...

Eu nici n-as visa sa-mi dau cu parerea despre "spiritul japonez",de pilda.N-am fost acolo in viata mea si in afara de masina Toyota pe care o conduc nu am nici o legatura cu Tara Soarelui Rasare.
Sigur ca as putea bate cimpii,ca ce timpiti sint japonezii ,ca inca mai cred ca imparatul lor e Fiul Soarelui ...da nu-mi da mina

Fii convinsa ca nimanui aici nu-i convine situatia cu razboiul...din nici un punct de vedere !
Costuri sint si va trebui sa fie platite cind va veni scadenta...

Mi-as dori sa cred ca virgula candidatul democrat va stopa razboiul a doua zi dupa ce s-ar instala in biroul oval...numa ca ma tem ca nu se va intimpla ; dupa cum am mari probleme in a crede promisiunile legate de asigurarile de sanatate si altele,si altele.
Daca era posibil,le rezolva Clinton,nu ? sau macar facea cel mai mic pas in directia aia.

Cea mai mare problema pe care o am e cea referitoare la competenta lui Obama. Faptul ca a absolvit Harvard (in frunte) nu conteaza prea mult; an de an diversi indivizi termina univ de marca din State,totusi asta nu-i face eligibili la pozitia suprema in stat !

Exemplu cel mai clar (prin extrapolare) il avem cu Victor Ciorbea ; cind a fost numit premier,se lauda peste tot cu rezultatele lui exceptionale (absolvise dreptul sef de promotie,etc).Ce fel de premier a fost ?? Un dezastru !

De "tapul" (de cind m-a dezamagit crunt,nu mai pot sa-l numesc Constantinescu ci doar "tapul",precum o faceau simpatizantii PSD-isti semi-docti,aplaudacii lui Iliescu )nici nu vreau sa-mi aduc aminte...rectorul Univ Bucuresti, prof univ plin,intelectual rasat,de cea mai buna clasa,cult si manierat...ce s-a ales de conducerea lui ?
A dat bir cu fugitii !
Ce uriasa dezamagire pt atit de multa lume...

S-a scuzat ulterior ca n-a rezistat presiunii opozitiei,ca l-au lasat nervii si alte scuze de 2 bani...adevarul e ca n-a avut " stofa " de LIDER !

Ca sa fii un conducator,un lider,un sef de stat (in cazul nostru al celui mai puternic stat din lume) trebuie sa ai muuuulte alte calitati pe linga o diploma universitara "tare"...altfel o sclintesti,ca Milica (tapul),faci breakdown nervos...

Viata si cariera lui McCain reflecta "rezistenta" la cursa lunga.
Personal, imi inspira mai multa incredere decit Obama.

Mergi la inceput

Angelico, Toronto unde e, pe coasta de est sau de vest a Canadei ?

De cind vrea barbatu-meu sa mergem in Canada la zapada,de Craciun .
Ce zici, ma inviti ?
O punem de-un chef in stil romanesc (2 zile)

Iar la primavara te astept la mine,la caldura,sa te prajesti la soare .

Mergi la inceput