Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 12
XIO spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui blackpanterro
Pai de unde sti ca fetele locuiesc de putin timp in tarile respective? Eu sunt casatorita de aproape 5 ani cu un cetatean american, de 3 ani sunt rezidenta a SUA si acum sunt in proces de cetatenie...am dreptul sa ma ambalez cand vine vorba de viitorul tarii in care imi voi petrece restul vietii?? Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Nu am spus ca fetele stau de putin timp , ci ca pot spune despre asta si cei care au stat putin timp acolo (adica eu),despre asta insemnand sentimentele dintre americani si canadieni , asemenatoare cu cele dintre unguri si romani , austrieci si germani , samd.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Llaura spune:
Xio, nu-mi pune mama cuvinte in gura, de trei ori am zis ca nu e vorba de nici un fel de meci Canada-USA din partea mea!
In plus, nu cred ca vreti sa incep un expozeu al opiniilor mele probabil mult prea pro-americane pt gustul multora.
Mai bine va zic cel mai vechi banc cu canadieni:
What's the difference between a canuck and a canoe? A canuck never tips.
Canuck = argou pt "canadian".
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Xio, nu-mi pune mama cuvinte in gura, de trei ori am zis ca nu e vorba de nici un fel de meci Canada-USA din partea mea! In plus, nu cred ca vreti sa incep un expozeu al opiniilor mele probabil mult prea pro-americane pt gustul multora. Mai bine va zic cel mai vechi banc cu canadieni: What's the difference between a canuck and a canoe? A canuck never tips. Canuck = argou pt "canadian". |
Llaura , era o guma , am vazut ceva in mesajul Andradei , acum nu mai stiu ce si mi s-a parut familiara discutia oarecum .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
lorelaim spune:
Andrada - cand citesti asa ceva:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1054090/The-Great-Surrender-How-Britain-given-religious-fanatics-intent-destroying-way-life.html
nu te mai miri ca pers ca Aprilie si Serenity pot reactziona cu teama...
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
hannen spune:
Pina la urma Lorelai "de partea cui esti" ca n-am priceput.
Ce au a face articolele pe care le tot aduci in discutie cu Obama care este crestin si al carui tata se pare ca a fost musulman(chestie care o deranjeaza pe Aprilie&...)
Ce ,l-ai vazut pe Obama in piata publica in atare ipostaza,sau tu arunci piatra si astepti sa vezi cine se arunca s^o scoata?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
lorelaim spune:
Hannen - chiar ca nu-s "de partea" cuiva - sincer Vreau doar sa spun ca nu ajuta nimanui sa dam in cap celor care au alta parere... de ce nu vrem sa recunoastem ca oamenii din jurul nostru au dreptul sa le fie FRICA?
Eu NU sunt de acord sub nici o forma sa "caracterizam" pe cineva nici dupa culoarea pielii si nici dupa religie... Daca as trai in US si as avea drept de vot acolo NU as alege Republicani! Nu vreau razboi - ce se intampla la ora actuala in Irak si Afghanistan... si mai nou si in Pakistan - e o tragedie mondiala...
Eu nu pot decat sa citesc si sa ma intristez si sa ma intreb - oare care va fii viitorul copilului meu intr-o lume terorizata de extremisti de tot felul? Se va termina vre-odata nebunia asta? Daca da - cum?
Edit - uite doar o mica "picatura" din tragedia pe care o provoaca razboiul: http://www.cbc.ca/world/story/2008/09/15/afghan-compensation.html
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
blackpanterro spune:
http://ap.google.com/article/ALeqM5g1qdKqxdsFltUc94jJWzuCLISrtAD937LU2O0
He(McCain) takes any chance to gush about her husband, Todd, a worker on the oil fields of Alaska's North Slope, commercial salmon fisherman, world champion snowmobiler, entrepreneur, sometimes gubernatorial adviser to his wife — and, oh, a Mr. Mom to their five children, too. "What a family, what a family, what a family!" McCain enthuses. (One of McCain's few rhetorical flourishes is to repeat points he especially likes three times.)
Dar nu mentioneaza ca pana acum putin timp nea Todd a fost membru al Alaska Independence Party http://www.akip.org/ care lupta pt :
1) Remain a Territory.
2) Become a separate and Independent Nation.
3) Accept Commonwealth status.
4) Become a State.
Si daca religia ei spune ca barbatul e seful in familie cine ar conduce tara, Palin sau nea Todd?
Lorelaim, te inteleg si sunt de acord, extremismul in orice religie e extrem de periculos de asta ma ambalez asa cand e vorba de Palin.
Off topic. Ma intreb cu e posibil ca demonstrantii din articolul tau sa umble pe strazi cu pancardele alea?Au venit in UK pt o viata mai buna, incearca sa isi impuna religia si cand nu reusesc guvernul si Europa e amenintata cu moartea?...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
hannen spune:
Lorelai,problema este "cine sunt adevaratii teroristi"!Nu povestile din presa cu care suntem adormiti.
Link-urile pe care tu le aduci in discutie nu vor face decit sa devieze discutia.aici nu se combate pro-contra islam.
Nu stiu daca ma crezi,dar eu,familia mea,familia sotului meu...suntem oameni normali,muncim,nu cersim,platim taxe,impozite,asigurari medicale si nu nutrim nici un gind de a schingiui pe cineva,nu violentam pe nimeni nici macar verbal,usa casei noastre este deschisa la orice ora si pt. credincios si pt. ateu (pagan,sectanti sau cum se mai "alinta" uaminii intre ei) masa si casa noastra sunt gata sa primeasca pe oricine.
Asadar nu vad de ce as fi acuzata de venin,ura si alte cele si trimisa in bataie de joc sa-mi efectuez rugaciunea.
Ma cunoaste doamna respectiva personal?
Chiar daca in lume sunt atitea rele,dintre toate v-ati impotmolit la islam si ne-ati bagat pe toti intr-o oala.
Eu refuz sa fiu perceputa drept o paria a globului ,drept cineva de care sa te temi,drept cineva care nu merita decit dispret.
Uite de aia m-am suparat!
Sunt constienta ca dragoste cu sila nu se poate si ca sunt destui care "strica imaginea" dar nici asa,batjocura pe fata nu admit.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Lorelaim, te inteleg si sunt de acord, extremismul in orice religie e extrem de periculos de asta ma ambalez asa cand e vorba de Palin. Off topic. Ma intreb cu e posibil ca demonstrantii din articolul tau sa umble pe strazi cu pancardele alea?Au venit in UK pt o viata mai buna, incearca sa isi impuna religia si cand nu reusesc guvernul si Europa e amenintata cu moartea?... Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Panterro,asta este chestia pe care nici noi nu o intelegem!Adica ni se pare de nepermis!Ar fi ceva de discutat pe tema asta,dar te rog sa nu ramai cu impresia ca toti suntem asa.
Chiar ieri am discutat cu o fata(muslima) din UK si care cu tristete imi zicea cam cum e situatia pe acolo
Nici noi nu-i intelegem,sincer,ne miram cum de sunt suportati si cum de li se accepta un asa comportament.
In fine,suntem multi dezamagiti ,chiar ingrijorati !!
blackpanterro spune:
Hannen, clar nu consider ca toti sunt asa, de orice religie ar fi vorba(ma rog cred ca tu sti parerea mea despre religie in general :) dar clar fiecare e cu treaba lui, extremismul insa e foarte ingrijorator).
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."