Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 7
miki68 spune:
'Neata! pt. cine doreste
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
CristinaT spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lumi_Nag
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
ca mi-ati raspuns.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
anne16 spune:
cod valabil: 41998
30% femme, lingerie, beauté, enfant homme
25 % idem + linge de maison
20% pages vertes
20% meuble & déco, literie, gros électro et petit électro
sac lafuma en cadeau avec les réf : 826.2136
Sacul Lafuma este cel maron cu roz in valoare de 8,50 euro. Am incercat dar nu reduce cei 8,50euro, cum spune in oferta
anne16 spune:
Parca era cineva interesata sa cumpere pt. sot
http://www.laredoute.fr/vente-pompe-a-biere-isotherme-solutions-maison.aspx?productid=324130363&documentid=430008&single=false&categoryid=21560459
este la reducere
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Parca era cineva interesata sa cumpere pt. sot http://www.laredoute.fr/vente-pompe-a-biere-isotherme-solutions-maison.aspx?productid=324130363&documentid=430008&single=false&categoryid=21560459 este la reducere |
Io ,as fi vrut-o pentru ziua lui ..... cand l-a intrebat ce preferinte are mi-a spus ca vrea o stripteusa...asa ca ,daca stie cineva de unde inchiriez o stripteusa pentru 30'
El sigur a spus-o la misto...eu una vb.serios
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Io ,as fi vrut-o pentru ziua lui ..... cand l-a intrebat ce preferinte are mi-a spus ca vrea o stripteusa...asa ca ,daca stie cineva de unde inchiriez o stripteusa pentru 30' El sigur a spus-o la misto...eu una vb.serios Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
stripteuza - stiu ca a inchiriat cineva si este destul de scumpa
Mai bine ii faci un tort in forma de trup de femeie
Noa spune:
Buna!
Spuneti-mi va rog, masurile la incaltamintea pentru copii se potrivesc cu cele de aici? Daca fii-mea poarta 31, tot 31 comand si de la ei?
Dresuri pentru fetite ati luat? Cum sunt?Se scamoseaza dupa prima spalare?
Multumesc!
Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!
Laura Ioana spune:
Salutare, gagici
Spuneti-mi, va rog, ce pantaloni pt fetite (are acum 8 luni) sunt mai grosi, asa ca pt toamna/iarna? Geci? In general hainute mai pt la iarna, ca nu pricep mai nik din descriere, iar din ce vad pe site par cam de vara.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai