Suportul comunitatii pentru Inaioana!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Initial n-am vrut sa scriu nici eu, citisem subiectul, si dupa sentimentul de usurare ca nu vorba de o problema grava de sanatate m-am gindit ca incurajarile mele oarecum anonime n-au cum sa insemne prea mult, si oricum as fi spus tot ceea ce au spus celelalte fete.

Dar azi intrind din nou si citind despre intorsatura pe care a luat-o situatia m-am simtit atit de revoltata! Imi inchipui cit iti e de greu si cit te doare absurditatea asta. E extraordinar ca poti fi atit de puternica si limpede, ca poti gindi pragmatic si ca iti poti proteja copiii zilele astea, asta e tot ce conteaza acum: ei sa resimta cit mai putin, si tu sa lupti pentru ei.

Acum realist vorbind, fotografiile constituie probe in instanta? In era digitala cind ele pot fi cu usurinta editate, trucate, postate de oricine pe orice site-uri dubioase? Nu cred ca are vreo sansa cu asemenea probe. Sper din suflet ca toate dovezile pe care le aduce el sa fie la fel de subtiri si sa nu reuseasca sa aduca martori mincinosi.

Ioana, sint si eu cu gindul alaturi de tine si copii si va tin pumnii sa se sfirseasca cosmarul asta cit mai repede.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Ioana, daca el a adus probe virtuale, poti sa o faci si tu, pur si simplu printand subiectul de fata, cu atat mai mult cu cat fetele care ti-au raspuns aici pot reprezenta martori reali, nu virtuali!

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ioana, sunt alaturi de tine si ma rog sa reusesti tot ce iti propui! Doamne ajuta!daca te pot ajuta cu ceva nu ezita!

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns quartz spune:

Nu va pot acuza de nimic, si eu as reactiona la fel daca avea numai aceste informatii,si eu am fost cucerit de Ioana.Durerea sta in minciuna - una colosala, dar diferita ,in functie de grupul care o asculta.Cat rau generam copiilor, stim numai cei care cunosc macar 75% din adevarul din viata reala,NU CEA VIRTUALA, in care multi pot fi minunati.
Probele prezentate la tribunal,sunt o mica parte din adevar,nici aici nu va spus tot,si ceea ce va spus este modificat.
Pentru tot ce am spus ,voi spune si prezenta ca proba la tribunal am martori,inscrisuri,facturi,inregistrari,etc.
Nu voi incepe aici o dezbatere publica,dar pentru cei interesati de adevar, ma pot contacta la adresa de email prezentata la inregistrarea pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Quartz,banuiesc ca esti fostul partener al Ioanei,asadar ai gasit subiectul!
Sincer,orice ar fi facut si orice te-a deranjat,sa-i iei copii,este un lucru oribil!Sunt multe fete care o cunosc personal,au vazut cum se poarta cu copii,numai ca nu este o mama buna,nu ai cum sa spui!!Si in definitiv,la asta se reduce totul!Este o mama buna pentru copii ei,poate sa-i creasca,sa le dea o educatie corecta,sa le fie alaturi la orice!
Parerea mea!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Scuza-ma, dar daca ai avea mintea libera si te-ai gandi putin la copilasi, ai reactiona altfel. Nu ti-ai acuza mama copilasilor tai de fel si fel de chestii murdare ci ai incerca, pentru binele lor sai ai o relatie de amicitie cu cea care ti-a adus pe lume copiii. O mama cu 2 copilasi, cu o casa de intretinut si alte cele ma indoiesc ca are timp si de "flirturi" pe net sau in viata reala...sincer ma indoiesc!
\Nu o cunosc personal pe Ioana, o cunosc doar virtual dar mi-a dat dintotdeauna impresia de a fii o persoana cat se poate de cinstita si care isi iubeste enorm copilasii....si ma repet, ma indoiesc ca ar face ceva care sa-i faca sa sufere.
Niciodata, dar niciodata intr-o relatie nu este doar un singur vinovat. Daca tot ai timp sa o acuzi pe ea de fel si fel de chestii, ai avut timp sa te gandesti si la atitudinea ta fata de ea, fata de familia voastra?

Eu nu pot decat sa-i urez Ioana multa bafta, sa o ajute Dumnezeu sa-si pastreze copilasii alaturi de ea si sa-i creasca in armonie si pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eu, care o cunosc pe Ioana din si in lumea reala, spun ca ea este o persoana si o mama minunata! Repet ce am mai scris in acest topic, este modelul meu de mama si de femeie, si sunt convinsa ca nu sunt singura!

Pe undeva iti inteleg, Traian, frustrarea. Cred, de asemenea, ca iti lipsesc copii, si ca iti lipseste ea. Insa NIMIC, NIMIC din ce a facut, sau crezi tu ca a facut, nimic din ceea ce este Ioana, nu iti justifica actiunile actuale ( nu ma refer la trecut, si iti fac o favoare in sensul asta, vorbim numai de ce se intampla de o luna incoace ). Si ma crezi cand iti spun pe vorbe si fara inscrisuri ca esti singurul care "genereaza" rau copiilor? Si ca esti si singurul care crede in scenariul pe care l-ai creat? In plus, ce altceva decat discreditarea Ioanei iti doresti sa obtii scriind pe acest forum?

Iti doresc ce iti doreste si ea: putere sa fii rational. Aceeasi pe care mi-o doresc si mie, mai ales acum, cand scriu si sterg si scriu si sterg iarasi, incercand sa imi pastrez bunul simt si sa imi reprim revolta ce ma incearca de fiecare data cand ma gandesc la ce i se intampla Ioanei, Katjei si lui Serghei. Pacat, meritau mult mai mult!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

quartz, tu te gandesti ce va fi in sufletul copiilor tai cand vor fi suficient de mari sa inteleaga situatia?? pentru ei ioana e MAMA!! iar mama este UNICA! este cea de care au fost legati 9 luni, cea de la care au primit mancarica si iubire, este SUFLETUL lor...de ce duci lupta asta folosindu-te de ei, de sufletelul lor? cum poti tu sa le justifici ca MAMA lor este "acel portret" pe care l-ai prezentat in justitie? pacat...pacat ca-i folosesti drept arma!!! pacat ca ai uitat sa-i multumesti ioanei ca a adus in viata ta 2 raze de lumina, 2 ingeri, pe care fara ea nu i-ai fi avut! PACAT! chiar daca voi ati pierdut "flacara", ar trebui totusi sa-i multumesti zilnic pt darul pe care ti l-a facut! 2 copii superbi! indiferent cu ce te-a suparat, pt asta ar trebui sa o respecti vesnic! gandeste-te la mama ta...cum ar fi fost ea daca ar fi fost in locul ioanei? gandeste-te la tine, cum ai fi fost tu, daca te aflai in locul katjei si a lui serghei??
e trist ...nu lasa ca somnul ratiunii sa nasca monstri!! lupta-te cu ei! alunga-i! te rog numai, mediteaza la ce ti-am scris, fii copil pt 5 minute si gandeste ca un copil, caruia i se va lua MAMA!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Fetelor, haideti sa incercam sa convingem cu frumosul. Sa nu-l jignim, nu avem nimic de castigat, ne-ar putea raspunde tot urat sau ne-ar putea ignora.

Quartz, ne pare bine ca esti pe forum, ne pare bine ca putem comunica si cu tine. Vrem sa stim punctul tau de vedere. De-a lungul timpului noi am indragit-o pe Ioana si ne-a parut tare rau de ceea ce i s-a intamplat. Ioana e o femeie deosebita, dar presupun ca asta nu este o noutate pentru tine.

Cand doi oameni se despart dupa o relatie de lunga durata cu siguranta sunt dezamagiti amandoi...

Dar acum este vorba despre altceva, este vorba despre copiii tai. Este vorba despre binele lor. Binele lor este langa mama lor chiar daca ea te-a dezamagit pe tine, chiar daca esti foarte suparat pe ea. Poate ca Ioana nu este o sotie/prietena buna pentru tine dar este mama copiilor si e cea mai buna pentru ei. Ce doresti tu? Sa iei copiii de la mama lor...Nu realizezi ca acest lucru va reprezenta o mare trauma pentru ei? Nu trebuie sa ma crezi pe mine, poti consulta un psiholog, ii poti explica lui cat de "rea" e mama copiilor si vei vedea ca te va sfatui sa lasi totusi copiii cu ea.

Quartz, daca vei continua va fi o lupta urata si grea si lunga. Sansele tale de a o castiga sunt minime. Dar oricum va fi o lupta care iti va marca proprii copii, fiindca mama lor nu va putea fi linistita in aceasta perioada, ii va fi greu si ei vor simti asta. Asta vrei, sa-i fie Ioanei greu. Ii va fi, dar si copiilor tai. Si daca totusi castigi lupta, le vei face copiilor tai cel mai mare rau pe care ai putea sa-l faci. Si Ioanei. Dar indiferent ce consideri ca merita Ioana, gandeste-te ce merita copiii tai...

Hai, raspunde-ne, explica-ne.....dar gandeste-te la copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Quartz (sau Traian ?)eu nu va cunosc nici pe tine nici pe Ioana, dar ma adresez tie ca ca tata. Eu insami sunt am fost "castigata" de tatal meu care a facut tot posibilul sa ma ia de la mama cand aveam 5 ani si mi-a limitat foarte mult contactele cu mama. M-a crescut bine, mi-a oferit tot ce a putut, nu mi-a lipsit nimic material, dar nu am fost un copil fericit si, pana cand am avut propriii copii, n-am fost nici un adult fericit.
Am suferit foarte mult, iar rana nu s-a inchis inca.
Nu a tinut cont ca ne-a dat viata peste cap, nu a tinut cont de lacrimile mele. E drept ca el a avut mereu posibilitati financiare superioare, dar asta nu compenseaza nevoile de afectiune si nici prezenta mamei.
M-a iubit in felul lui care mi-a facut si bine dar si mult rau.

Acum cand sunt mama si realizez ce inseamna sufletul de copil, aproape ca il urasc pt. ca mi-a intunecat copilaria si m-a tinut departe de mama.
Te rog protejeaza-ti copiii, nu le blama mama, respect-o, nu-i lua cu forta de langa ea - le faci cel mai mare rau si-ti vei atrage ura lor mai devreme sau mai tarziu. Vor veni ei singuri spre tine daca vei fi un tata bun.

Maria

Mergi la inceput