Suportul comunitatii pentru Inaioana!
Raspunsuri - Pagina 12
A_Iulia spune:
Exista oameni care, pentru a-si atinge scopul, sunt in stare de orice.
Eu personal nu cred ca vreo discutie cu el ar lamuri ceva - este clar ca este foarte bine invatat de catre avocat ce are de facut ca sa primeasca el copiii, si nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si realiza planul.
Din pacate, un judecator nu are de unde sa stie cat e adevar si cat e minciuna in probele din dosar. De aceea trebuie sa ai avocat foarte bun si tu, lupta nu este cinstita, probabil va trebui sa te acoperi cu foarte multi martori, si, de ce nu, sa lupti la fel de necinstit.
Pe la inceputul subiectului n-am inteles de ce situatia pare deosebita, acum inteleg foarte bine. Iti urez multa putere de lupta si sper sa iasa bine pana la capat!
Teodora D. spune:
Ioana, imi pare rau ca treci prin asa momente urate si nedrepte. :( Ma gandesc la tine si sper sa ne dai cat mai curand vesti bune. Fii puternica, asa cum ai fost intotdeauna!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Carmen_So spune:
Nu m-as fi bagat pana acum, dar ultimul mesaj al Ioanei m-a enervat rau. Sa-i inapoiezi copiii? Copiii nu au fost niciodata, legal, ai lui, da? deci, ce sa inapoiezi? Sa te uiti, Ioana, pe livretul de familie, sa vezi din cine se compune familia voastra: fiindca voi nu ati fost casatoriti legal, familia e compusa din trei persoane, tu si copiii. Numele lui apare la tata, fiindca i-a recunoscut, dar asta nu-l face membru de familie.
Din ce am citit pana acum, cred ca ar trebui sa incepi sa faci rost de probe care sa demonteze toate afirmatiile lui, cauta si imprima cat mai multe dovezi. Eu m-as gandi sa schimb parole, sa inchid conturi (bancare, daca erau comune). Aveti bunuri comune, proprietati, trebuie sa vezi ce faci cu ele. M-as gandi sa pregatesc o eventuala justificare pentru multe dintre actiunile mele, de la inceputul relatiei si pana acum, de ex: de ce nu v-ati casatorit (poate sa spuna, de ex, ca tu n-ai vrut, si cine stie ce sa scoata din asta, daca a fost capabil sa faca montajul ala cu poze), as pune raul inainte si m-as gandi sa previn. As contraataca cu altele: cu cine vor sta copiii daca sunt la el? cu o femeie straina, fie ea chiar bona, cu parintii lui? Unde vor sta copiii la el? intr-un alt apartament (deci un mediu strain) sau in apartamentul in care ati stat pana acum (care le readuce amintiri dureroase, in lipsa mamei)? Ce fel de serviciu are el, la ce ora vine seara, lucreaza in weekend? cat timp petrec de fapt, copiii cu el.
Nu, draga noastra, demersul lui nu are cum sa aiba succes, numai ca te streseaza foarte tare. Stai linistita, cere ajutor ori de cate ori ai nevoie, asa cum spunea cineva, venim la tribunal cu banner. Sa nu faci nimic pripit, la nervi, fiindca poate chiar asta asteapta. Eu nu cred ca o discutie cu el ajuta (nu i-as inchide telefonul, dar nici n-as suna), pare ca a luat deja decizia.
scuze ca m-am intins atata
catale spune:
Ioana, probabil ca a si creat un cont sau mai multe pe diverse site+uri si a folosit si poza aia sau chiar mai multe de-ale tale... Ai grija. Iti trebuie un avocat bun si cauta-ti martori. Si joaca dur, la fel ca el, chiar daca ti-e greu. Foloseste-te de orice lucru pe care il stii despre el si poate chiar ar trebui sa+l urmaresti...
AYSHA 2 spune:
Draga Ioana, incearca sa te linistesti si sa-ti pui in ordine viata, pt. ca o sa fie ceva de luptat, dupa cum ai scris, are de gand sa se foloseasca de orice "arsenal greu"
So, eu as zice sa te pui la adapost din punct de vedere al bunurilor, pt ca vei avea nevoie de bani pt. cresterea copiilor si ia-ti AVOCAT lupta o sa fie murdara, iar tu trebuie sa te concentrezi pe copii
si cum a mai spus cineva, urmeaza etapa cu schimbari de parola, conturri, cautari de martori integri si credibili (sunt valabili si membrii familiei, educatoare, bone, nasi, cei care au fost aproape de tine cu privire la cresterea si ingrijirea copiilor si de ce nu ? FORMUSTI DC, care te cunosc personal, daca e cazul
aranjeaza-ti apartamentul nou cat mai bine, pentru ca se va face ancheta sociala, ai grija ca micutii sa meaga la cea mai buna gradi, daca poti ia-ti un job banos, pentru a demonstra ca ai mijloace materiale sa ii cresti, sa demonstrezi ca te poti ocupa zilnic de ei fara ca jobul sa presupuna lipsa ta indelungata de acasa, se poate specula si acest aspect
PS strategia cu bannerul in fata tribunalului este plina de sensibilitate sufleteasca, dar la tribunal este egal cu zero, conteaza declaratia de martor data in fata instantei cat mai multi, inclusiv un psiholog sau medicul de familie al copiilor...au greutate
Daca imi mai vine vreo idee, mai scriu
inaioana spune:
Va multumesc frumos pentru toate sfaturile!
Sunt rationala si puternica acum, copiii mei au nevoie de asta. Am sa fac tot ceea ce este necesar ca ei sa ramana in continuare impreuna cu mine asa cum au fost intotdeauna, sa isi urmeze linistit rutina de fiecare zi intr-un mediu de atasament si sa fie cat mai putin (daca nu se poate deloc) deranjati de actiunile tatalui lor. Caruia nu ii doresc decat sa reuseasca sa gandeasca rational.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
denizel spune:
Ioana, noi suntem cu gandul alaturi de tine!
Si, desigur, daca te putem ajuta cu ceva, suntem aici! Cu tot dragul de tine!
Uite, eu propun asa: propun ca tu sa promiti ca, daca vei avea nevoie de ajutor, il vei cere aici repede-repede!!!
Da? E toata lumea de acord?
szivarvany spune:
Inaioana, tinem pumnii in continuare pt voi 3 sa fiti sanatosi si fericiti, sa treceti cu bine peste toate obstacolele, sunt sigura ca vei ramane cu copiii si oricand ai nevoie de ajutor si in vreun fel te putem ajuta, sa dai un semn !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
J G spune:
Fetelor ma gandesc foarte serios, cum o putem ajuta? Sa mergem la tribunal la infatisari? Ce putem face concret? Situatia este... n-am cuvinte!
Ioana unde e procesul, Buc sau Pl? Eu pot veni in Ploiesti daca e nevoie.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Fomalhauti spune:
Draga Ioana, daca tu nu ii doresti acelei persoane decat "sa gandeasca rational" nu pot decat sa te admir. Eu nu il cunosc si tot ii doresc...multe altele.