Vin alegerile, ce le cerem politicienilor?
Raspunsuri - Pagina 3
gabriella1 spune:
nu mai pot ei de cererile noastre!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
valentinag spune:
Espiritu
Eu le-as cere putina decenta!De furat n-or sa se lase,dar s-o faca si ei mai subtireanu asa,cu o draperie trasa!Sa mai faca ceva si pen'mojici!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
gabriella1 spune:
io i-as invita la mine la masa ,1 saptamana,cu papa gatita din alocatia unui copil pe 1 luna . S-ar numi eradicarea politicienilor...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
dana d spune:
50 de sarbatori nationale/an, declarate zile libereplatite
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Io vreau schimbarea indemnzizatiei de crestere a copilului: 10 mil prag minim, si apoi 85% din salariu, asa cum era acum cativa ani. Nici nu stiu daca era din brut sau din net... |
din brut era! si, da, sunt de acord si eu cu cererea asta...dar nu cred ca ne baga in seama cineva
34+ DAVID-MIHAI
AYSHA 2 spune:
si acum serios vorbind:
le-as cere:
sa nu mai fure
sa nu mai fure
sa nu mai fure
sa nu mai fure
...............
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui AYSHA 2 si acum serios vorbind: le-as cere: sa nu mai fure sa nu mai fure sa nu mai fure sa nu mai fure ............... |
Gabriela
natynic spune:
citat din mesajul lui AYSHA 2 sa plece si sa vina UE, NATO, HAGA ORICE, NUMAI EI NU!!!!! |
Avand in vedere ca altceva stim bine ca degeaba le-am cere, asta e cea mai rezonabila cerere!!!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
AYSHA 2 spune:
am auzit ca la oscoala centrala din Sectorul 1 (parca sc nr. 5)Primaria de Sector le-a dat bobocilor de clasa I cate o sacosa cu un ghiozdan si ticsita cu rechizite de cea mai buna calitate
iar la scoala respectiva sunt max 10 copii la clasa I
pai asta-i treaba ????