MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
mina spune:
Salut!
Va multumesc muuult de urari! Da, vizigotu' meu a facut ieri 4 ani, barbat in toata regula.
Pana la urma nu am avut tort acasa. A fost tort in we la bunici, tort ieri la gradi...ce era sa mai iau si acasa? Mai ales ca am petrecut numa noi 3, in familie...A primit cadoul si am ciocnit cu sampanie de copii (ei, m-am spurcat si eu la un pahar de sampanie de copii de cirese si unul de vin rosu de oameni mari . Iar seara tarziu s-a trezit vizigotu ca pardon, el nu are un dulce special de ziua lui ? (dupa ce se umflase de ciorba de pastai si mancare de varza...ca e f mare fan mancare gatita). Am intepenit....dar tot el dragu mamii m-a scos din shoc: ca vrea clatite, ca dulciurile facute de mami sunt CELE MAI bune din lume, si lui asa ii plac dulciurile, gatite in casa. Buuuun baiat!
I-am executat rapid niste clatite din care a bagat rapid doua umplute si una goala. Parca era somalezu' care nu vazuse orezu'.... daca reusesc sa gasesc cablul de descarcare de la camera pun si niste poze.
Despre mine: ieri am papat dimineata-pranz o merdenea (RUSINE), seara acasa m-am umflat strategic cu o portie de ciorba de pastai si abia am mai gustat din mancarea de dovlecei, am baut un pahar de sampanie de copii si unul de vin si M-AM ABTINUT SA GUST CLATITELE.
Azi dimineata am prestat un pahar mare de apa cu lamaie pe stomacul gol, un pic de cafea filtru cu zaharina si acum ma rog de colegi sa imi cumpere niste cremwursti pentru pranz ca ma cam ia de cap foamea.
Anca bravo pentru mers, acu sa te tii curse pe tine...numa sa vezi ce ai sa slabesti, fi-miu a facut primii pasi la 7 luni si a mers singur la 11 jumate. Va dati seama ce sport pe mine?
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
anca.b spune:
Mina, merci! mi-ai facut pofta cu clatitele. merg sa caut o reteta monti...daca nu gasesc, ghinion...ca tot le fac.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ymca spune:
mina,cu intarziere urez la multi ani vizigotului...sa creasca mare si sa fie sanatos! iar tie felicitari ca ai rezistat clatitelor.
sotu' e mare amator de filme asa ca la noi in casa se inchiriaza filme de 2-3 ori pe saptamana si jobul meu e sa le returnez; problema e ca s-a deschis o clatitarie superba, fix lanaga centrul de inchirieri; eu, fata cinstita si corecta, am zis ca daca toate fetele tin monti, n-am voie la clatite! ultima oara am fost acolo duminica seara, si la plecarea de la casete, am zis ca asa nu se mai poate, ca trebuie sa-mi satisfac pofta (teoria mea fiind ca orice pofta nesatisfacuta in timp util, se acumuleaza, creste si cand rabufneste duce la ingerarea unei cantitati uriase din produsul respectiv); am urcat 2 trepte si odata ajunsa la a treia aud un tipat: S-a inchis doamna!!! deci cineva acolo sus ma pazeste de tentatii
anca, de la raportul trecut si pana ieri, intr-o singura zi am reusit sa fiu monti 98%...in rest au fost niste fine accente monti, strecurate printre pizza, merdenel, covrigi, ciocolata...deci cred ca maine va fi o zi neagra pentru mine;
cris-gabi spune:
Mina, la multi ani vizigotului sa cresaca mare si norocos
Eu mi-am cam facut de cap zilele astea: bomboane, prajituri si inghetata ( ca in poezia aia cu papusa care nu este cuminte) asa ca mi-a fost cam rusine sa trec pe aici. Insa de azi sper sa fiu cuminte.
Ce mai gatiti bun ca eu m-am saturat de dovlecei gratinati? Am acasa o punga cu brocolli insa nu-mi prea surade.
Aseara am executat inca o portie de inghetata Monti - asta ca sa nu ma mai tenteze cea din comert si ma gandesc intens ce sa mai gatesc.
Intreba cineva de clatite Monti. Tot voi m-ati invatat sa caut retetele aici:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Retete-Montignac/
Aveti de unde alege retete de dulciuri, talent sa ai la gatit si timp si chef...................
Bunnnnnnnnnn..........sa scriu meniul de ieri:
mic dejun : lapte cu inka cu 2 felii de paine cu equisa si gem
gustare : un mar si 2 bomboane de cioco( rusine)
pranz: dovlecei gratinati cu pastrama de porc la gratar cu rosie si castravete si desert 2 fursecuri cu stafide ( rusine)
gustare: un mar
cina : 2 oua prajite cu salata de rosii , 5 hamsii prajite ( date prin malai), pastrama de porc la gratar si o mare portie de inghetata Monti - oare unde a intrat atata
Oricum de dimineata aveam 500g in plus - sper sa fie apa
Va spun maine cum este............ ca am trisat toata saptamana. Nu am avut o zi 100% Monti. Vedem maine la raport.
anca.b spune:
Ymca, chiar ca are cineva grija de tine!!! auzi ce era sa faca...seara clatite de la placintarie...mai-mai!!
Cris, stiu site-ul...am cautat reteta de clatite si am gasit....tort cu mere...deocamdata zic pas la amindoua ca mi-a mai trecut pofta...dar cu prima ocazie ma razbun.
Povestea Nasterii
cris-gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Cris, stiu site-ul...am cautat reteta de clatite si am gasit....tort cu mere...deocamdata zic pas la amindoua ca mi-a mai trecut pofta...dar cu prima ocazie ma razbun. |
Eu zic ca mai bine faci ceva Monti. Pe mine cand ma apuca nu am timp sa mai fac ceva. Ma infig in ce gasescsi cum sunt foarte comoda mai bine cumpar ceva care sigur nu este Monti, halal razbunare la mine, parca ma conduc poftele nu capul. Asa am ajuns la greutatea asta. Daca nu m-am putut abtine...........
Felicitari ca tu poti zice pas.
mina spune:
studiu de natura umana: aseara cand facui clatitele m=am abtinut stiind ca nu-s conforme si abatere abatere dar nici chiar asa
acuma, cand ma uitai in situl dat de voi si vazui clatitele alea in poza m-a luat frate o pofta de am gol in stomac.....
So, intrebare pentru cine a mai facut:
- de unde iau faina integrala si taratze
- la retetele de acolo, laptele poate fi inlocuit cu apa? eu clatitele clasice le fac cu apa in loc de lapte si ies super de super.
Oricum ma straduiam demult sa fac clatite monti pentru prietena mea gravidutza care tine regim si, spre rusinea mea, e super disciplinata....nu ca mine
Va multumesc tuturor de urari. Nu am gasit cablul de la camera si tare ma tem ca l-am pierdut, asa ca pozele se amana.
Intre timp meniul meu a fost:
dimineata un pahar mare de apa cu lamaie (cre ca face bine, nu m-am mai simtit asa umflata ca zilele trecute...ori poate incep eu sa ma dau la loc)
in jur de pranz: 3 cremvursti cu o rosie, un pahar de apa si un patratel de ciocolata neagra
la intalnire o cafea filtru buna buna cu zahar ca mi=-a fost rusine sa cer zaharina sau s-o scot pe a mea din geanta
acuma cand am venit m-a luat iar foamea, am mai mancat 2 cremvursti cu rosii si trag de o cafea cu zaharina.
Diseara ori peste cu legume ori o salata de mozzarela cu rosii si busuioc.
va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
azi e joi
ZI DE RAPORT
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
cris-gabi spune:
Buna dimineata,
Ati facut cafeaua?
Mina, eu iau faina integrala de la Cora sau de la plafar. Idem taratele.
Ieri am mancat conform dar, nu am avut chef sa gatesc nimic, asa ca azi nu am mancare gatita.
Meniul de ieri
mic dejun: lapte paine equisa si gem
gustare: un mar
pranz: dovlecei gratinati cu pastrama de porc, rosii si castraveti
gustare: o piersica
cina: 2 sandwichiuri cu paine cu tarte si cascaval, sunca si icre,
gustare tarzie( ora 22): o mare felie de pepene, drept pentru care am facut toata noaptea drumuri la baie
Daca tot nu fac eu miscare multa..........
Si acum la raport. Sunt multumita am slabit 1 kg. Nici nu ma asteptam dupa atatea abateri. Deci azi am 79 kg.
anca.b spune:
Hai sa raportez si eu...dupa atitea abateri, nici nu stiu de ce m-am mai cintarit...macar nu am pus nimic, ba chiar s-au dus 200 de grame fata de saptamina trecuta. deci 80,5 kg....e oricum destul de mult sub ceea ce e in tabel.
Povestea Nasterii