MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Moni bine ai venit in club! V-am vazut pozele si tare frumosi sunteti! Spor la studiat si la slabit! Elena & Denisa NOI |
mersi mult ele!
am de dat 4 kg care imi stau rau pe creier am pus in sarcina 34 de kg si am dat jos 30 pana acum fara dieta fara sport...cred ca oboseala, alaptatu m-au ajutat...insa astea 4 vad ca nu vor nicicum sa se duca
m=-am apucat de sport sper sa ma invat si cu dieta asta
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
salut, moni!
bine ai venit!
sper sa ti se para usor de tinut monti...nu e mare filosofie si nici nu te infometezi.
legat de piine...e voie numai integrala, numai dimineata si numai cu glucide (brinza slaba, lapte degresat, etc). daca ai cartea o sa vezi si un tabel cu clasificarea alimentelor.
pupici si spor la slabit. nu mai ai mult de dat jos.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!
Nu e nimeni pe aici? La o cafea decaf? cu lapte degresat? si indulcitor?
Povestea Nasterii
andanii spune:
mda nu beau cafea .... defapt nu mai beau cafea de 4 ani
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
mina spune:
Budimineata!
Eu beau cafea asa ca fac prezenta: e cu cofeina (ca fara nu rezist...mai bine renunt de tot decat sa o beau asa, inutila) si cu indulcitor, facuta la filtru....e cam beah, vorba copilului, dar daca tot m-au asteptat colegele cu ea calda.....
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa si slabicioasa.
Eu am venit de la socrii cu portbagajul plin de legume, abia astept sa ajung diseara acasa sa le "cazez" pe toate si sa gatesc ceva conform (o mancare de varza mmmmmm). Sa tot tin regim saptamana asta, ca materie prima am
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
cris-gabi spune:
Buna dimineata,
Nici eu nu beau cafea, dar sunt aici.
In weekend am incercat sa nu fac abateri insa nu prea am reusit.
Mi-ati facut pofta cu pestele asa ca am mancat si eu .
Meniul meu a fost asa:
Sambata:
mic dejun lapte cu inka cu paine, equisa si gem
am sarit peste gustare
pranz : vitel la gratar cu salata de rosii si castraveti si o mare portie de inghetata Monti
gustare: iaurt cu fructe ( avea zahar) si un pahar de Pepsi
cina: peste prajit cu mujdei ( l-am dat si prin malai )
Duminica
mic dejun idem sambata
am sarit peste gustare
pranz ( pe la ora 16): peste prajit ( la greu )cu mujdei, 1 mic, o gura de pastrama de porc la gratar ( era prea sarata), o inghetata la coenet si 1/2 cioco Milka
cina : o cutie de ananas cu indulcitor. Nu aveam alte fructe in casa si aveam o sete groaznica de la usturoi care trebuia calmata cu ceva, ca bausem 2 litri de apa si eram ca un bidon
Asa ca de azi din nou Monti.
Duminica am facut dovelecei gratinati la cuptor asa ca 3 zile asta mananc la pranz.De restul mai vad.
Nu am apuct sa mai fac gem, insa am trecut prin Metro si mi-am luat 2 baxuri de gem Arovit ( sa fie)
Pupici
anca.b spune:
hei, pai ce faceti? de azi-dimineata nu mai scrie nimeni nimic? eu saptamina asta cred ca o dau in bar...tre sa-mi vina cm si am la pofte....
Povestea Nasterii
ymca spune:
hello la toata lumea!!!
anca, cum a fost la nunta? distractie, antren? si-un antreu?
ele, asa am patit-o eu cu unii care se laudau ca au loc de joaca pentru copii; cand am ajuns la fata locului am observat o curte asfaltata, mica si inghesuita unde trona o minge sparta! asta era locul
moni, din 34 sa dai jos 30 este extraordinar; la mine oboseala si alaptatul adauga kg...deci fiecare organism cu materialul lui...
eu sunt mama tuturor abaterilor din lume...doar asa ca sa va sperii
- snitel pui cu cartofi prajiti
- piept pui gratar cu piure cartofi
- caramel cream frapuccino
- negresa cu caramel si chef fara zahar cu glazura de ciocolata - 4 bucati (2 sambata, 2 duminica)
- prajitura cu afine si bezea
- fructe mancate haotic
- popcorn mancat imediat dupa pepene
...cred ca n-am facut nimic monti weekendu asta...acum sunt iar cuminte si sper sa ma tina toata saptamana, altfel nu fac nici o branza.
am facut peste - reteta Andanii - vineri seara si nici macar nu mi-a iesit cum trebuie pentru ca l-am cam ars...dar mi l-am adus azi la birou sa-l mananc. nici nu prea am avut condimente prin casa; mai incerc pana iese
mina spune:
daaaaa, peste tre sa fac si eu. In conditiile in care in seara asta CHIAR TREBUIE sa pun frigideru la dezghetat ca sa pot caza mormanul de legume aduse, musai gatesc niste peste. Restul mai rezista cum mai rezista la cazarea temporara in cutia frigorifica, dar pestele chiar nu mai e bun re-congelat.
Deci in seara asta voi gati peste, sper sa ii placa macar copilului ca la sotz nu am nici o sansa.....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului