Nou stil de viata (224)
Raspunsuri - Pagina 3
Delidana spune:
Crys, Donna sinteti inscrise la concurs.
Donna, concursurile sint organizate in ideea ca asa ne mai ambitionam si noi sa slabim, mai ales cind avem o partenera care ne trage de mineca si care ne sustine (si pe care o sustinem la rindul nostru). Echipa care slabeste cel mai mare numar de kg se claseaza pe locul 1 si va fi laudata, aplaudata si felicitata.
In privinta dietei nu pot sa te ajut pentru ca eu nu cred in diete ci intr-un stil de viata sanatos; pot sa-ti dau niste sfaturi:
- fara dulciuri
- fara fastfood
- cit mai putine prajeli si sosuri (de preferat carne fiarta sau la cuptor)
- piine mai rar, la fel si paste fainoase
- multe: cereale, fructe, vegetale, lapte degresat, brinza proaspata, etc.
Chiar daca n-ai timp sa mergi la sala poti merge pe jos, macar 20-30 minute zinic.
Hopes, te-am prins! Asta e, nu tuturor le place la sala, desi cred ca asta vine de cele mai multe ori din comoditate. Daca iti faci abonament la sala si mergi o luna macar de 3 ori/saptamina si apoi vii si zici ca nu-ti place, te cred. Ai incercat?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Hopes spune:
Delia mi-am facut abonament, si am mers pe perioada abonamentului, intr-adevar ma stimula, si ai dreptate e vorba de comoditate. Insa n-am mai continuat ca era in detrimentul timpului alocat lui Eduard. Din timpul serviciului nu aveam cum sa plec.
Adi_dalma hai incoace, facem o echipa
Hopes spune:
Delia vezi ca la Adi_dalma e trecuta ca tinta 36.8kg
Draga mea nu cred ca pot sa tin pasul cu tine
Delidana spune:
Hopes, Adi vrea sa slabeasca 40 kg - nu a dat greutatea "tinta" asa ca am trecut-o in lista cum a dorit, adica doar cu kg de care vrea sa scape.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
adi_dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hopes Delia vezi ca la Adi_dalma e trecuta ca tinta 36.8kg Dra mea nu cred ca pot sa tin pasul cu tine Hopes si minunea mea - Eduard |
Nici nu trebuie sa tii pasul cu mine.
Avantajele pe care le ai aveam cu mine in echipa sunt multiple...
cele mai importante:
- daca tin regim mais ever 1 luna pai slabesc destul;
- imi place sportul si poate ne mobilizam impreuna
dezavantaj: grasunu cand nu poate tine regim nu poate...
donna79 spune:
OOOOOffffff, iar am ajuns tarziu! Adi dalma, mare placere mi-ar fi facut, dar te-a rapit deja Hopes?... Echipele sunt musai de 2?
Pe mine cine ma vreaaaaa????
Sunt rea, indaratnica, stresata, nu-mi place sportul dar nu mananc ce nu trebe! Si promit sa ma tin de treaba.
Ei...se ofera cineva sa ma disciplineze?
Donna
Hopes spune:
Adi am glumit, iti dai seama.
Stai linistita nici eu nu tin un regim . Nu pot.
Donna daca vrei sa fii cu Adi, nu-i problema iti las locul.
Delia pune-le pe Donna si pe Adi la echipa, si ramane sa ma "cuplez" eu cu altcineva.