Nou stil de viata (224)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne frumoase!

No, s-a mai dus o saptamana de munca ! Maine mai fac una-alta pe aici, si duminica in avion catre Bucuresti.

Larisa, multumesc mult pentru aprecieri . In legatura cu concursul, e un concurs de slabit pe echipe. Fetele fac echipe pe durata unei luni, se ajuta si se sustin reciproc, si la sfarsitul concursului se trage linie si se vede care echipa a castigat (echipa care a pierdut cele mai multe kg de la inceputul concursului). Ah, in legatura cu inghetata, ti-am zis ca nu e buna . Da' lasa ca dai tu jos kilogramele...

Mamica dulce, felicitari ca te-ai oprit dupa doua clatite!

Anda, ce harnicuta esti... Nu ne-ai spus ce s-a intamplat cu domnisoara de la marketing .

Gabriela, probabil te pregatesti acum sa te intorci acasa. Zbor placut sa ai!

Tumpi, bine ca nu s-a lasat cu incidente cu babuta soferita!

Dordia, bine ai revenit! Si sanatate la bebei.

Carmen, daca faci Julieta pe jumatate, sa ai grija in ce tava coci foile (sa fie pe jumatate de cat ti-am zis). Sau poti intinde o "foaie" de bezea pe toata tava si o imparti apoi in doua, si ultima tura o intinzi doar pe jumatate. Dar cred ca indicatiile mele ajung oricum prea tarziu... Sper foarte tare sa iti placa! Eu cred ca o sa fac tortul de ziua mea asa, dar din mai multe foi si intr-o forma rotunda. Si multumesc de urare, ziua de azi n-a fost grea (mai ales ca a fost vineri!).

Marilena, spor la pregatiri!

Lou, ce frumos ca ai si tu un carturesti acolo ! Libraria cu ceaiuri e libraria mea favorita!

Laura, vezi, Andrei manca la pranz incet si linistit chiar daca n-a mancat de dimineata. Stie ca nu e bine sa manance repede .

Sabina, bine te-ai intors! Si multa sanatate lui bebe Gheo si Sofiei. (N-ai mai scris la subiectul Sofiei... si ziceai acolo sa te mai traga cineva de maneca, iaca te trag eu aici).

Claudia, multam de intrebare, sunt mai bine. Are momente cand o ia razna ficatul meu, dar nu ma tine decat in ziua respectiva, pana ma odihnesc. Acum is ca noua. Multam ca ai intrebat . Imi pare bine ca iti place culoarea ta acum. Si eu m-am facut putin mai blonda, incerc sa scap de roscatul din par (de o parte am scapat cu foarfeca , ca m-a tuns coafeza mea de nu ma recunosteam - adica foarte prost - nu stiu ce a apucat-o, si m-am tuns in alta parte mai scurt).

Caro, o sa incerc si eu Oolong Tzigane. Da' zi-mi daca pe el scrie "aroma de citrice", ca daca da, mi-e teama ca raman la al meu, care e foarte bun la gust si n-are adaosuri. Sa ne zici cum a fost la cardio sculpt!

Zuzi, unde esti? N-ai aparut ieri sa ne spui cum iti merge...

Eu azi am mancat asa:
- D: iaurt + cativa covrigei mici (vreo 5). Trebuia sa fie iaurt + musli, dar am avut treaba in oras si am mancat pana la urma la birou cand m-am intors
- P: paste integrale + ton
- C: nu stiu, cred ca o salata de rosii, castraveti si feta.

Apa am baut cam 1,5l pana acum.

Va pup pe toate si va urez o seara frumoasa!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

subiect nou, 225

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput