Cine se pricepe la diete ?

Cine se pricepe la diete ? | Autor: Babisa

Link direct la acest mesaj

As avea si eu o intrebare pt fetele care se pricep la diete...
La aceasta dieta http://prodieta.ro/dieta-cu-boabe-orez-detoxifierea-organismului/ pot 1 - mesteca guma?(care contine zahar si lat tampenii)
2 - pot bea apa minerala?
3 - daca optes ca prtodus lactat sa beau un lapte slab,pot sa pun ness si zaharina in el?
4 - trebuie sa mananc tot orezul recomandat de ei?(adica 250gr...mi se pare mult prea mult,abia ma casnesc cu 150 gr pe zi)
Sunt in a 4 a zi de cura, am dat totusi 2 kg jos dar mi e teama sa nu fac greseli...vreau sa fie si detoxifiere nu nmai cura de slabit.

Multumesc mult de tot anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu esti constipata deja?
Am citit si pare simplu!Nu poti minca cantitatea de orez intr-o zi pentru ca e foarte mult sau ca te-ai saturat deja de pilaf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Nu te constipi pt. ca mananci fructe si legume care ajuta la digestie...probabil ca se formeaza un echilibru,pot spune ca ies mai bine ca inainte la toaleta. Nu poti manca atata orez pt ca este foarte mult nu pt ca m am saturat de el,eu abia m am indragostit de orez pot sa spun:P.Pare putin 250g nefiert,dar dupa ce il fierbi,devine foarte mult.Eu fierg 300g ca sa am pt 2 zile si nu reusesc sa il termin.Da este un regim usor pt ca este fiarte satios, nu simpti pic de foame, singurul lucru care e mai rau...poftele la altceva decat ce tre' sa papi tu .
Bafta in caza ca vrei sa il ti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu zic sa incerci sa renunti la alte bunatati, pofticioaso! Macar cat tine cura... (si pe urma, cu masura, daca vrei sa aiba ceva efect chinul.. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mike86 spune:

"As avea si eu o intrebare pt fetele care se pricep la diete...
La aceasta dieta http://prodieta.ro/dieta-cu-boabe-orez-detoxifierea-organismului/ pot 1 - mesteca guma?(care contine zahar si lat tampenii)
2 - pot bea apa minerala?
3 - daca optes ca prtodus lactat sa beau un lapte slab,pot sa pun ness si zaharina in el?
4 - trebuie sa mananc tot orezul recomandat de ei?(adica 250gr...mi se pare mult prea mult,abia ma casnesc cu 150 gr pe zi)
Sunt in a 4 a zi de cura, am dat totusi 2 kg jos dar mi e teama sa nu fac greseli...vreau sa fie si detoxifiere nu nmai cura de slabit.

Multumesc mult de tot anticipat."

Buna ziua,

Nu sunt doctor nutritionist dar daca vrei sa slabesti corect si sa ai si o detoxifiere trebuie sa renunti la tot ce inseamna E-uri ( guma, nessul, zahar, zaharina, indulcitori artificiali, etc).
Apa minerala din cate stiu si eu nu este recomandata in diete si nici un diete de detoxifiere.
Cel mai bine e sa consulti un medic nutritionist si in acelasi timp si un antrenor de fitness. Dieta/detoxifiere fara sport = timp pierdut. Si mai trebuie ceva, dieta= schimbarea stilului de viata.

Mergi la inceput