Gust si miros urat la sani!
Raspunsuri - Pagina 3
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutza1979 Am fost ieri la endocrinolog si mi-a dat sa fac urmatoarele analize: -testosteron -testosteron liber -DHEAS revin cu rezultatele! |
Prolactina nu ti-a dat de facut?
Oricum, faptul ca ai mers la medic este un mare pas inainte! Sper sa gaseasca solutia problemei tale. Multa sanatate!
Alinutza1979 spune:
gudinde,
prolactina nu mi-a dat de facut insa cred ca o voi face eu, sa vad daca e ok!
Imi multumesc mult pentru sustinere, multa sanatate si tie!
IonescuOana spune:
Alinutza nu mai ai nici o veste de la medic?
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
adela_m spune:
Salutare!Problema Alinei nu e ceva neobisnuit.Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.De cand am nascut , dupa ce am terminat cu alaptatul , am observat ca am aceleasi simptome descrise de ea.Alina , te rog mult de tot sa imi spui si mie cum ti-au iesit analizele.Mersi.Pupici!
Alinutza1979 spune:
citat din mesajul lui adela_m Salutare!Problema Alinei nu e ceva neobisnuit.Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.De cand am nascut , dupa ce am terminat cu alaptatul , am observat ca am aceleasi simptome descrise de ea.Alina , te rog mult de tot sa imi spui si mie cum ti-au iesit analizele.Mersi.Pupici! |
nu-ti imaginezi cat ma incurajeaza (sa nu spun bucura) postul tau!
Cu siguranta e o problema rara, dar unica nu putea fi...ar fi fost culmea!
momentam sunt prinsa cu niste treburi la servici, insa pe la inceputul lui OCT merg sa-mi fac analizele.
Multa sanatate tuturor
adela_m spune:
Alina , abia astept sa vad cum ti-au iesit analizele.Poate , dupa ce vad rezultatele tale , o sa imi fac si eu timp si curaj sa merg la medic.Pupici!
Alinutza1979 spune:
Testosteron 1.05 (interval de referinta 0.13 - 1.08 ng/ml)
Testosteron liber 2.43 (interval de referinta <4.1 pg/ml Contraceptive orale: 0.3-2.0 pg/ml Post-menopauza: 0.1-1.7 pg/ml )
DHEAS 336.8 (interval de referinta 98.8 - 340 microg/dl)
rezultatul analizelor!
momentan nu am fost la endocrinolog pentru interpretare, insa dupa cum se vede sunt spre limita superioara, dar nu depasesc.
iar sunt sceptica
gudinde spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 Testosteron 1.05 (interval de referinta 0.13 - 1.08 ng/ml) Testosteron liber 2.43 (interval de referinta <4.1 pg/ml Contraceptive orale: 0.3-2.0 pg/ml Post-menopauza: 0.1-1.7 pg/ml ) DHEAS 336.8 (interval de referinta 98.8 - 340 microg/dl) rezultatul analizelor! momentan nu am fost la endocrinolog pentru interpretare, insa dupa cum se vede sunt spre limita superioara, dar nu depasesc. iar sunt sceptica |
Eu te sfatuiesc sa ajungi la endocrinolog si inca unul bun.
Testosteronul este cam mare. Nu-i mai mare decat intervalul de normalitate, dar el ar trebui sa fie mai mic. La fel si DHEA-S-ul. DHEA-S este bine sa fie in jumatatea inferioara a intervalului de normalitate si nu in cea superioara.
Si sper ca vei avea un endocrinolog care sa nu incerce sa "rezolve" cu ACO.
Prolactina cum ti-a iesit?
Oricum, ma bucur mult ca ai facut pasul si te-ai dus la medic. Acolo vei afla toate raspunsurile si vei primi tratamentul necesar.
Alinutza1979 spune:
gudinde multumesc mult pentru sfaturi si incurajari!
Prolactina n-am facut-o!
Voi incarca sa consult mai multi medici endocrinologi!
XIO spune:
Nu este normal sa fie scurgeri de la nivelul sanilor!
Fa-ti o eco mamara , o analiza a secretiei si hormonale ce mai sunt de facut.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/