Se mai poarta blugii cu "capac"?
Zilele astea mi-am cumparat doua perechi de blugi (culori diferite, bineinteles) si amadoua perechile sunt cu buzunare dinalea cu capac, care se prind cu nasturi.
Intotdeauna mi-au placut la nebunie, cand vedeam pe strada, asa ca mi-am luat si eu; dar n-am gasit pe niciunde daca se mai poarta. Poate sunt de mult iesiti din "trend" si eu habar n-am...
Voi ce-mi puteti spune?
Raspunsuri
ina_nz spune:
Si e asa o trauma daca nu se mai poarta?
Daca tie iti plac inseamana ca iti face placere sa ii porti. Ce conteaza daca anu trecut au fost buzunare aplicate si anu asta sunt neaplicate. Ca doar nu o sa schimbi toata garderoba complect in fiecare an.
Ina
RAMONELLA spune:
Eu nu stiu la care te referi...
Nu stiu daca se mai poarta sau nu,mie intotdeauna mi-au placut cei clasici,si cei cu talia joasa si evazati.
Cred ca important e sa-ti stea bine si sa te simti tu bine in ei.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina_nz Si e asa o trauma daca nu se mai poarta? Ina |
pt mine cateodata e :)))
ivan si dayanara
herra spune:
eu habar nu aveam ca se cheama "cu capac".
e cumva vreo denumire consacrata si eu sunt chiar pe dinafara?!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
RazaDeSoare spune:
Nici eu nu stiam ca li se spune "cu capac",interesanta denumire.
Nu stiu daca se (mai)poarta sau nu,insa eu am,am cumparat unii anul trecut si unii chiar zilele trecuta(erau la reducere)si chiar imi plac.
Nu-i bai daca nu se mai poarta,reinventezi moda si gata
dayanara spune:
nu cred ca se numesc cu capac, asa i.a descris ea...
oricum se poarta cei cu capac dar fara buzunar, doar capacul de la buzunar, poate gasesc link ceva sa.ti arat
asta e capacul ?
ivan si dayanara
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grodear Da, se poarta tot ce iti place si iti vine bine. Ralu- mamica de fetita superba!!! |
Subscriu!!!Completez doar ca trebuie sa te simti tu bine,nu conteaza cei din jur!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
kid spune:
Mie imi plac si ii port, indiferent daca sunt la moda sau nu.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dayanara spune:
eu am o groaza de blugi un pic evazati jos, deci nu explodati si totusi nu.mi vine sa mi.i pun cu toate ca imi vin bine, mi se pare ca sunt din epoca de piatra...
ivan si dayanara