Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 8
Zuzilici spune:
Daniela la mine au fost 4 linurite cu varf. Acum am facut-o, am facut-o ce sa mai zic.
Gabi sa-ti fie de bine biscuitii. Ma bucur c-ai postat reteta ta (diet) care-i deja testata.
Meniul meu de azi de la mic dejun:
-Salata de rosii, castraveti, ardei si ceapa.
- O felie de piept de pui - 20 calorii
- o felie (5 x 3 x 0.5 cm)de branza feta
- 1/4 ou fiert
- 1/2 felie de paine cu zacusca
- 200ml suc de portocale
Cam mult dar n-am facut decat sa gust din fiecare. Si-am mancat cu Isabella in brate si-am hranit-o si pe ea din farfuria mea.
Acum am sa plec la library (biblioteca) pe jos. Poate nu chiar imediat dar asta imi propun in decursul diminetii. Aseara cand am fost am fost incaltata in sandale si am facut bataturi in talpa. Azi ma echipez corespunzator.
Delidana cum a fost in oras? Ti-ai cumparat cate ceva?
Mephalace program ai azi?
CarmenE stim ca esti mai ocupata si sa stii ca nu te-am uitat. Te-asteptam pe-aici cand poti.
Crys tu ce program ai azi? Dany ce mai zice?
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
danielag spune:
Gabriela, prajiturii pe care o fac ii zice Julieta (cel putin eu asa am primit-o). E o prajitura cu foi din bezea cu nuca, crema de vanilie (din galbenusuri si unt) si glazura de nuci caramelizate. Nu-i de dieta, in nici un caz . Dar eu nu gust, ca e de dat, cum spuneam.
Daniela
violeta70 spune:
Buna fetelor!
In primul rand urez La Multi Ani! tuturor celor care poarta numele de Alexandru, Alexandra
Azi in Bucuresti a fost o zi mai racoroasa si inca este. Pe mine cred ca ma cam paste o raceala, probabil am contactat-o de la surori. M-am doftoricit si sper sa o pot intoarce. Nu de alta, dar luni incep serviciul si nu ar pica tocmai bine un concediu medical.
In rest week-end-ul este linistit, cred ca o sa merg cu nepoata mea Bianca in oras sa mancam pizza, iar maine probabil voi merge la cumparaturi cu sora-mea Diana, si in rest am sa lenevesc.
Va las acum si va doresc un week-end placut in continuare.
Pupici la toate fetele
zisaCami spune:
Sunt la mare, dar intru sa va spun ca vom avea un baietel si suntem foarte fericiti ! Dar si mai grasa cu 8 kg!
Zuzilici, Mephala Multumesc mult pentru urarile de ziua mea! Va raspund cu intarziere pentru ca atunci eram in vacanta, in Grecia si am vazut tarziu mesajele.
Carmen am fost impresionata ca ti-ai amintit de ziua mea, dupa atatia ani!
16+
Inimioara meaRadu Costin
mephala30 spune:
Cami, , felicitari pentru baietel, sarcina usoara in continuare. Ft. frumos numele pe care l-ati ales.
Danielag, daca nu-ti rapesc prea mult timp, o sa te rog sa-mi trimiti pe pm reteta prajiturii; si multumiri.
Zuzilici, te felicit si eu pentru victoria partial obtinuta si-ti tin pumnii sa reusesti pana la capat.
Azi am trebaluit prin casa, Slava Domnului, am avut ce face....
Gabriela, tot pe matura?
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Salutare,
Zuzi: felicitari!Deci, se poate, trebuie doar sa vrei si sa te tii de treaba.
Daniela: cum a iesit prajitura?
Cami: felicitari pentru bebita! Ai grija de voi in continuare si lasa kilogramele.
Mik: welcome back!
Anca: bun venit si tie.
Carmen: esti pregatita pentru luni?
Noi azi am fost toata ziua la cumparaturi: mancare si ceva haine ca maine avem botez la baietelul unor prieteni si nu prea mai imi vin din hainele de petreceri. Acum mergem in vizita la alti prieteni si am facut 2 prajiturele: una cu mure si una cu piersici cu crema de branza si sirop de floare de pertocal.
Daca ajungem in timp acasa mai intru, daca nu va doresc o seara minunata.
PS: Zuzi: vezi ca am ochi pana in Canada si te vad
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Anda, nu sunt pregatita, dar am incredere in mine, in resursele mele, .
Petrecere frumoasa!
Carmen, Iustin & Teodor
danielag spune:
Carmen, am trimis PM. Luni incepi serviciul? Asa repede?
Anda, prajitura nu e gata inca. Cum ii ziceam lui Carmen, trebuie sa stea cel putin 12 ore la frigider. Maine dupa pranz o "marit", vad eu daca mananc sau nu un colt (sa vad cum a iesit). Mie imi place mult, mi se pare o prajitura fina (singurul inconvenient e ia cam mult timp prepararea ei, ma rog, mult dupa standardele mele).
Cami, ma bucur tare ca esti bine! Iar lui bebe ii urez sa stea cumintel acolo pana la marea intalnire cu parintii lui!
Va pup pe toate si va urez o seara frumoasa!
Daniela
mephala30 spune:
Daniela, am primit, multumesc, .
Incep serviciul caci au trecut 2 ani de la nasterea celui de-al doilea copil (Teo implineste saptamana viitoare anisorii).
Carmen, Iustin & Teodor
anky spune:
Zuzulici,felicitari pentru vointa ,suna bine meniul de ieri..yami.Hai ca incetul cu incetul te vei obisnui sa maninci putin si mai des.Chiar daca ti se da cirnat la servici si nu ai alta varianta,incearca sa injumatatesti portia.Bafta in continuare..
Poti minca si cereale cu lapte,de ce nu..cam doua linguri de cereale cu lapte degresat.Capul te doare pentru ca ai inceput sa maninci mai putin decit esti tu obisnuita iar organismul tau simte asta.O sa treaca dupa un timp.
ZisaCami,felicitari pentru baietelul din burtica.Sarcina usoara in continuare.