Si totusi ... ce va face fericiti?
Raspunsuri - Pagina 5
lia popescu spune:
Sa stau macar 3 zile la un hotel civilizat, sa am un balcon de unde sa sa vada muntii, sa nu ma gandesc ca este scumpa cazarea, mancarea, sa nu spal vase, sa nu fac curatenie.
Sa-i ofer copilului prima lui calatorie cu avionul intr-o tara civilizata, de ex in Austria, Elvetia.
Sa simt ca sunt din nou iubita, dorita, importanta pentru cineva.
Sa reincep sa ma respect.
dana210773 spune:
Este perfect adevarat ca romanul este obsedat de "a avea". Vorbesc si de romanii din tara si de romanii de aici. Majoritatea sint preocupati de a achizitiona lucruri scumpe, aur cit de mult, masini de ultima generatie etc, cu riscul de a se baga in datorii bancare pina in git! Dar trebuie sa aibe ce arata altora!
Puteti da cu rosii...asta-i adevarul !
Pe mine ma face fericita familia mea! Sotul meu, fetita mea!
Vacantele, weekendurile petrecute pe coclauri, intilnirile cu prietenii, faptul ca am un serviciu unde merg cu drag.
viviana spune:
Eu cred ca poporul roman este stresat. Sufera de nevroza de adaptare la viata politica si economica a lumii prezente. Poporul roman are o cultura iar schimbarile din prezent, bruste, nu pot face fata unificarii intre economie si cultura.
De aceea este un popor trist.
Poporul roman este depasit si datorita lipsei de educatie recurge mai curand la ura, brutalitate si perfidie decat convingere si sinceritate. Traim intr-o societate slab inchegata care isi neglijeaza bunurile publice si valorile: proprietatea, adevarul, morala.
De aceea este un popor trist.
Am citit raspunsurile de aici. Sunt foarte frumoase si pertinente.
Dar eu cred ca nu este de ajuns. Sa fii fericit cand te uiti in ochii copilului tau sau ai sotului este de la sine inteles.
Dar cand ochii aceia nu sunt langa noi ce ne mai face fericiti?
Sincera sa fiu eu nu am raspuns la aceasta intrebare.
Bunaoara, in viata mea personala totul este nemaipomenit. Dar, eu, noi suntem "animale" sociale. Si cand iesim din coconul acestei fericiri familiale ce vedem, simtim, auzim?
Cum ne influenteaza ce vedem, ce simtim si ce auzim "afara"?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Letitia1 spune:
eu cred ca toata lumea vrea mai mult si mai bun. In momentul in care nu mai vrei nimic cred ca te-ai plafonat sau te-ai saturat de viata.
Dar cel mai important lucru e sanatatea personala si a familiei, a celor dragi. Restul cumparam cu bani.
aliki4god spune:
tara romaneasca e posedata de "spiritul de turma", deci daca ne tot gandim ca "de ce nu face cineva ceva in tara asta?" nu se va schimba nimic. Cat despre verbul "a avea" cred ca nu exista om care sa nu-l aiba in cap sau practica. Ce ne deosebeste de multe alte tari este asta: de ce sa fac , sa spun, sa dreg EU daca celalalt nu face nimic? sau de ce sa fac eu daca pe celalalt il doare in "teorie"?. in curand ma intorc in tzara si cred ca singurul lucru care ma face fericita in acest moment este mancarea naturala din Romania, legumele din propria gradina si carnitza de la propriul purcel.
anghelada spune:
Sunt fericita cand eu si sotul avem timp sa fim tandri, cand ma uit la Amy si imi zambeste sau intinde mainile spre mine, cand ne satisfacem placerile.
Sunt nefericita ca trebuie sa muncesc ca nebuna sa traiesc decent, cand sotul sta prea mult la serv si cand vine e obosit si trage de el sa se joace cu noi, cand trebuie sa suport oameni neplacuti...
Sunt fericita cand am destui bani sa ma descurc cu toate si nefericita cand ma gandesc la ei...
Ada, mamica fericita de Amalia Elena
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
kemimay spune:
sunt fericita ca am o fetita sanatoasa(e o binecuvantare),ca am un sot deosebit care ne adora. ma face fericita orice coltisor din natura,cerul albastru,florile si atunci cand pot sa ajut pe cineva.
"este intelept nu acela ce se intristeaza de ce-i lipseste,ci acela ce se bucura de ce are" Democrit
naomi 23.11.07
Tornada spune:
...viata este cea care ma face fericita ...cu bune si cu rele...ca daca ar fi numai bune...ptr. ce as mai trai...
ingeras70 spune:
viviana,te si eu gindesc cam ca tine.Din pacate unii vad viata altfel.Eu acind am prezentat-o cu ai prezentat-o si tu am primit,injuraturi,dar nu s-au scris.In scris in schimb m-au lucrat la greu,fara sa accepte ca unii au si alte puncte de vedere.Bine ca mai gindesc unii la fel.Celor care mi-au zis diverse,le urez sa se trezeasca .