Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Iar am primit un raspuns tipic de la LR, in legatura cu comanda din 12 iulie. Cica au trimis-o pe 18 si trebuie sa vina, ca dureaza pana la 6 saptamani. Sunt dusi complet...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Feli, eu zic sa-i porcesti un pic. Pai, nu se poate, mai, sa zica ca au trimis comanda ta din 12 pe 18 cand, a mea din 11 si trimis-o pe 23.07. Eu ma gandesc ca n-ar strica sa invoci chiar lucrul asta cu comanda mea din 11 si, cum e clar ca nu mai vine (a mea din 11.07 a venit de mult timp), sa te despagubeasca cu bon d'achat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna, care-i cea mai noua comanda primita? Oare pot spera sa primesc un colet de pe 22 august saptamana viitoare? Azi abia am primit o comanda din 30 iulie cu niste tricouri - linkuri incerc sa pun mai pe seara.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Ralucadiana
Ce cod are aparatul foto si ce conditii sunt?

Mergi la inceput

Eu am comanda: data pe 12.08 si sosita pe 25.08- a fost o pilota

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Feli, eu zic sa-i porcesti un pic. Pai, nu se poate, mai, sa zica ca au trimis comanda ta din 12 pe 18 cand, a mea din 11 si trimis-o pe 23.07. Eu ma gandesc ca n-ar strica sa invoci chiar lucrul asta cu comanda mea din 11 si, cum e clar ca nu mai vine (a mea din 11.07 a venit de mult timp), sa te despagubeasca cu bon d'achat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Ai dreptate
Toate comenzile din iulie au fost trimise la doua saptamani dupa ce au luat banii din cont.
Comanda mea din 26.07 au livrat-o pe 05.08( data postei franceze) venita pe 25.08. Am avut noroc ca a venit cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, nu mai stiu cine recomanda www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346108&single=false&categoryid=23112374" target="_blank">geaca asta. E buna pt iarna?

mai degraba pt toamna pana pe la sfarsitul lui noiembrie;pt iarna doar daca nu e foarte frig afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

codul pentru aparat este 22551. costa 25 euro. la mine a mers pe un cont nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,
am primit azi comanda din 27.07 deci la exact 1luna,muuult ,cred ca e pt prima data de cand comand si imi vine asa tarziu coletul,dar bine ca e venit!
multumita de tot ce am luat asa ca pot da bucuroas alta comanda

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Buna!
Am si eu o intrebare. Nu am comandat niciodata de pe LR dar aveam cont facut cu adresa din Bucuresti. Acum am incercat sa imi actualizez datele ca sa primesc o comanda in Norvegia. Si nu pot, in lista nu este Norvegia. Oare pentru ca eu au site si in Norvegia trebuie sa comand de la cel local?
Mie mi-ar fi convenit mai mult cel francez ca in norvegiana nu ma descurc, probabil trebuie sa-mi fac cont, cel francez are mult mai multe produse si ce ma interesa pe mine este dublu ca pret in euro pe cel norvegian.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput