Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

M-am uitat pe facturi si am vazut ca am un cod de oferta . Este normal sa trimita cod pentru reduceri pe factura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amely74 spune:

am primit si eu ieri 2 comenzi din 24 si 29 iulie .Binenteles ca nu am avut aviz dar am trecut pe la posta si bucurie erau doua colete.As pune poze dar nu ma pricep si oricum majoritatea lucrurilor nici nu mai prea sunt.Am comandat vreo 3 coliere(5euro),pe site aratau mai finute in realitate nu prea sunt ,oricum nu meritau pretul intreg care era de 20-30 euro.Unul dintre ele a venit cu vreo 2 margele sparte .....si chiar erau de cadou...asta eIn schimb am comandat un inel tot la 5 euro care imi place mult si care face toti banii.Hainele pt fetita sunt ok unele frumoase frumoase...am ramas putin dezamagita de bumbacul cam subtirel....Pt mine am gresit marimile ...data viitoare o sa stiu.Mai astept comenzile din 1,6 si 12 august .Va doresc cat mai multe comenzi sosite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

M-am uitat pe facturi si am vazut ca am un cod de oferta . Este normal sa trimita cod pentru reduceri pe factura?

Da.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Neata fetele !

Multumesc mult pentru raspunsurile legate de lenjerii pt bebe.
Mai astept cu o noua comanda pana vin celelalte.
Am din 15.08 si 22.08. Banii ai fost retrasi in aceeasi zi. Credeti ca ar trebui sa a ingrijorez sau sa merg la posta?

PS. Scuze ca nu v-am multumit la timp, dar am fost super prinsa zilele astea cu Andrei, ii ies primii dintisori si apar doi deodata Dar am baiat curajos

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Neata fetele !

Multumesc mult pentru raspunsurile legate de lenjerii pt bebe.
Mai astept cu o noua comanda pana vin celelalte.
Am din 15.08 si 22.08. Banii ai fost retrasi in aceeasi zi. Credeti ca ar trebui sa a ingrijorez sau sa merg la posta?

poze Andrei

Mai aspteapta putin mai sunt colete mult mai vechi care nu au sosit....

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Si mai am cateva intrebari

* pentru Arcadia - Pull col bateau femme se potriveste ca masuri cu cele din Ro? Eu port un 38 de obicei, dar pe 38/40 nu mai au disponibil. Sa incerc un 34/36? Sau e prea mic...
Eu am 91 cm bust, 77 cm la mijloc

* pentru Laura - Livre enchanté VTECH inteleg ca e cu mai multe cantecele. Sunt cat de cat cunoscute? Eu sunt cam varza la franceza si mi-e ca o sa intrebe copilul mai tarziu ce inseamna si eu ups ? Oare le pot gasi pe net lirics?
As fi preferat de o mie de ori sa fie in engleza....

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

neatza. sunt prezenta la cafea. cam tarziu dar asta e. sa speram ca zi va fi o zi plina cu colete, ca altfel ne imbolnavim pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

anka.san, habar n-am ce masura port in ro, stiu numai la LR asta pt ca in ro probez intotdeauna si nu m-am uitat nicodata la masuri. dar dupa masurile tale, cred ca intri in 34/36, eu sigur am masuri mai mari ca tine

gravi si celelalte fete care asteptam colete din 31-1, tre sa vina zilele astea.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

36021 este codul. Poate vrea sa dea cineva o comanda nu stiu daca mai este valabil, la cum ajung coletele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

gravi si celelalte fete care asteptam colete din 31-1, tre sa vina zilele astea.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

ce bine ar fi

Mergi la inceput