intrebare

intrebare | Autor: J G

Link direct la acest mesaj

Mi-am luat www.fitnessboutique.it/product_images/wes_momentum615_f.jpg" target="_blank">cross-trainer. Sunt in al noualea cer!!
Cu ocazia asta mi-am luat si o centura de-aia de se pune pe burta sa transpiri.
Intrebarea mea e, are centura vreun efect? Sau ce transpir se pune la loc imediat - asa cum mi se pare mie logic?

As vrea, daca va intereseaza, sa discutam putin despre grasime.
Celulele de grasime sunt in numar fix? Si cresc in marime?
Si alte lucruri utile pe care le stiti... merci.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Mi-am luat www.fitnessboutique.it/product_images/wes_momentum615_f.jpg" target="_blank">cross-trainer. Sunt in al noualea cer!!
Cu ocazia asta mi-am luat si o centura de-aia de se pune pe burta sa transpiri.
Intrebarea mea e, are centura vreun efect? Sau ce transpir se pune la loc imediat - asa cum mi se pare mie logic?

As vrea, daca va intereseaza, sa discutam putin despre grasime.
Celulele de grasime sunt in numar fix? Si cresc in marime?
Si alte lucruri utile pe care le stiti... merci.

Centura nu are nici un efect.Pentru burta iti recomand abdomene si iar abdomene la greu.Nu te mai amagi cu centuri si chestii de genul asta.
Cea mai importanta este alimentatia,trebuie sa inveti, sa maninci putin si des,astfel se accelereaza arderile in organism.Nu uita sa bei multa apa,poti sa bei si ceaiuri antioxidante pe linga.

Bafta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Da, eu asa stiu - te nasti (si mori) cu acelasi numar (fix) de celule grase. Diferenta o face marimea lor. De aceea liposcutia rezolva modelarea corpului, caci chiar daca te mai ingrasi in viitor, te vei ingrasa in aceeasi "forma".

Pentru abdomen, eu recomand metoda lenesului si anume electrostimularea. Eu abia am inceput si ma simt atat de bine dupa sedinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Merci pentru raspunsuri. o sa incerc sa fac abdomene desi nu-mi plac deloc...
De mancat asa mananc de ani de zile, stil Monti. Desigur scap si la prostii des. ma rog, eu am ED si e foarte greu de controlat alimentatia.

Sper sa ma ajute eliptica asta...
As vrea sa merg la electrostimulare, sau la chestia aia unde-ti lucreaza doar o portiune odata, ultralipo sau cum ii zice. Sa scap de burta si de lovehandles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

JG, si eu am o problema asemanatoare de care, se pare ca nu reusesc sa scap; grasimea mea de pe abdomen, se incapataneaza sa ma paraseasca. Am facut pana acum 2 seturi de sedinde de eletrostimulari, masaj anticelulitic (in curs), impachetari, dar degeaba.
La vacuum inca nu am incercat, dar deja am cheltuit o gramada de bani cu celelalte si parca as ami lua o pauza. Sunt foarte dezamagita; eu in general sunt slaba, foarte slaba, dar am o burtica de gravida in 5 luni!
Si daca faci abdomene, ce? se intaresc muschii abdominali, dar asta nu inseamna ca dispare grasimea. Nu din locul acela. E adevarat ca muschii mai dezvoltati faca ca si energia consumata sa fie mai mare, dar asta nu inseamna ca slabesti localizat. ci general.
M-as duce la ultralipo, dar spunea o fata la subiectul mentionat ca la ea nu s-a vazut nimic. Apai iar sa arunc cateva milioane pe geam degeaba. daca mi-ar garanta cineva reusita, ar fi o chestie. Cred ca singurul remediu la mine e liposuctia, dar inca nu sunt asa disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si eu am aceasta problema. Am un aparat de vibromasaj pe care l-am folosit o perioada cam 2 luni, zilnic. Scapasem in mare parte de burtica, insa cum l-am lasat sa se puna praful pe el, cum am revenit la forma initiala. Regimuri tin de aproape 20 de ani. Asa ca, dupa parerea mea, nu se scapa definitiv, ci trebuie, in mod constant, sa faci sport (daca poti) si ceva stimulari gen masaj, impachetari, electro, etc., ca, odata ce ai ajuns la forma dorita, sa reusesti sa o si mentii. Si bineinteles, grija si la alimentatie.
Aparatul ep care l-ai luat e bun, insa centura e cam in plus (parerea mea). Acelasi efect il poti avea si cu o simpla folie alimentara cu care sa te infasori (dupa ce te-ai dat cu o crema anticel-de preferat sa contina piper), in timpul in care iti faci exercitiile sau diverse treburi prin casa care sa necesite efort fizic, ca sa poti transpira.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Laura m-am uitat la pozele tale, arati splendid.
La fel sunt si eu, genul foarte foarte slab si nu ma pot pbisnui deloc cu felul in care arat acum.
Nu mai rezist sa tin regim, sa ma gandesc intr-una la ce mananc, ce-am mancat, sa ma uit de 7 ori inante de a baga furculita in gura, am obosit.

"Burta" zic eu poate fi generata de:
- ce e in burta, sub muschi: vreau sa fac o echo abdominala sa vad daca e vreo problema, am si niste intarzieri de CM...
- ce e pe matze: ma gandesc sa fac un tratament de curatire a colonului... am aflat pana acum de 3 variante.
- muschii lasati: la mine se aplica, mai ales ca dupa sarcina parca am abdomenul rupt in doua, dar pe lung, nu stiu cum sa explic.
- in sfarsit grasimea pe care sper sa o dau jos cu exercitii cardio si ceva creme - nu stiu daca au vreun efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Misha 71, cum se numeste aparatul de vibromasaj pe care l-ai folosit?

M-ar interesa si pe mine asa ceva, poate in combinatie ceva gimnastica si abdomene ar da rezultate si la mine, ca m-am saturat de "burtica" de care nu reusesc sa scap de vreo 2-3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

E foarte buna electrostimularea si chiar da rezultate. Eu am facut electrostimulare dar nu pentru a slabi ci pentru ca am fost ca o prietena la un salon de specialitate. Ea a facut pentru slabire si a dat rezultate vizibile, iar eu am vrut sa vad cum e si m- a relaxat si m- am simtit foarte bine.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

- muschii lasati: la mine se aplica, mai ales ca dupa sarcina parca am abdomenul rupt in doua, dar pe lung, nu stiu cum sa explic.

ce spui tu este o conditie medicala; se cheama "diastasis recti" pe romaneste ruptura muschiului Rectus Abdominus.
Se corecteaza cu foarte multe exercitii abdominale

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput