Ce hobby-uri aveti?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Iubesc enorm de mult florile asa ca mai nou pentru ca m-am mutat la casa m-am apucat de gradinarit..
Imi place la fel de mult sa pozez si sa colectionez tot felul de obiecte care le-am folosit pana acum[bilete de tramvai din liceu,scrisori,agende,pamblici de la flori...etc...]
Si pentru ca sunt un sagetator veritabil imi plac foarte mult si calatoriile ,cititul,vizionarea filmelor si nu in ultimul rand ,,pierderea,, timpului pe siteul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Am mai multe lucruri care ma pasioneaza si pe care, atunci cand le fac, pierd de-a dreptul notiunea timpului. Cel mai adesea mi se intampla asta cand stau la calculator si intru pe Internet, mai ales la . Noroc ca am care ma trage de maneca si-mi sugereaza ca trebuie sa ma mai ocup si de el .
N-am mai facut de mult asta, dar eram priceputa si imi placea sa scriu poezii. Am scris si o piesa de teatru in versuri, dar mi-a ratacit maica-mea pe-acasa caietul unde am scris-o ...
Ador si sa desenez (inclusiv pe calculator in Paint) si sa fac scheme de case, cladiri, orase. Din punctul acesta de vedere seman cu maica-mea, care-i proiectanta.
O mare pasiune am si pentru matematica, lucru pe care l-am mostenit de la tatal meu. Imi placea foarte mult in scoala, eram mereu pe la olimpiade la mate, ca si la romana, dar din pacate cred ca am fost fraiera ca n-am urmat facultatea de mate... Poate daca as fi avut un singur lucru care sa-mi placa si la care sa ma pricep ar fi fost mai simplu ...
Dar cred ca nimanui nu-i place mai mult decat mie la cumparaturi , la plimbare si sa stea in fata televizorului sa se uite la filme. Imi place si sa calatoresc, mai ales la mare, pentru ca iubesc marea.

Va pup!
Amelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Daca nu m-ar trage copilul de maneca mi-ar place sa fac multe.
Imi place mult sa stau pe Internet si pierd notiunea timpului.
Mi-ar mai placea sa citesc o carte, sa ma plimb, dar cum spuneam programul meu este f. strict - servici, acasa, grija copil!

gabi

Mergi la inceput