Ce hobby-uri aveti?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Crystinne spune:
Hmm... hobby-uri (oare cum se spune in romana?) ia sa vedem...
De mica m-am apucat de croitorie iar la varsta adolescentei aveam o placere deosebita sa-mi fac singura rochiile de ocazie.Placerea venea mai mult din faptul ca ieseau tot felul de creatii unicate.Nu-mi place sa lucrez pentru altii.
Alta placere, sa fac tot felul (ca si tine Scarmanus) de decoratiuni interioare, cu propiile-mi maini, dar eu nu prea m-am documentat in domeniul asta.
Alt hobby, calculatorul si jocurile pe calculator.
De colectionat m-am apucat acum vreo 2 ani de colectionat monede si bacnote din toata lumea, si vechi si noi. Apropos Scarmanus daca tot poti calatori poate facem schimb, eu iti dau vederi si tu monede.
A si mai nou vad ca a devenit un hobby gatitul, dar ca si tine Osna nu-mi place sa ma tin de retete. Imi plac unicatele . Asa ca deja am luat de la fetele de aici cateva retete pe care le-am schimbat si au iesit minuni.
Altfel, mainile mele sunt destul de indemanatice. De la 7-8 am tot ciocanit si creat din lemn tot felul de mobilier din lemn pentru papusi (as face si acum dar nu are cine sa se joace cu papusile), am avut chiar si un atelier micut de mecanica fina, ceasuri si brichete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Crystinne spune:
Ah cartile si filmele, cum de am putut uita de ele. Ador filmele mai ales cele cu tenta romantica science-fiction, ecranizarile dupa legende si basme si povesti de viata adevarate ...
Sunt fire romantica...
Si florile ... daaaa....
Katink spune:
Mie imi plac foarte mult florile am aici 49 de ghivece cu flori si apartamentul e destul de micut 52mp, pot sa le tin doar in sufragerie si in dormitor, plus balcon pe timp de vara, dar bucataria e cam micuta si nu am cum sa le pu si acolo.
Imi place sa citesc, devorez cartile, acasa am citit tot ce imi cadea in mana, din pacate cat am fost studenta (4 ani) nu am mai citit asa mult , dar acum recuperez
am o prietena care are multe carti aici si ma imprumuta cu mult drag
De mica imi placea sa trag cu ochiul cand gatea mama, din pacate nu am gatit acasa la mama mai mult de omleta si cartofi prajiti (vorba vine, dar asta ca sa intelegeti ca nu stiam mare lucru cand m-am maritat), dar mereu cand vedeam o reteta la TV sau la o colega imi placea sa o notez si asa am un caietel de retete si aici mi-am descoperit o noua "pasiune" gatesc si tare imi place cand imi ies si bune
Sa cos goblen, din pacate nu am mai cusut de ceva vreme, dar in iarna mi-am tricotat (impletit) 2 pluovare.
Imi place sa ma plimb, oriunde, numai plimbare sa fie, sa vad locuri noi, oameni, sa vorbesc si sa aflu lucruri noi.
Tot mica fiind am colectionat timbre, aici nu am nici un timbru au ramas toate acasa la mama.
Numai bine
Katink
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzuc/tzuc.jpg)
tzuc spune:
buna fetele...eu nu prea colectionez nimic..ca am sotu mare colectionar si cred ca as umple casa cu diverse colectii..in copilarie aveam si eu asta cu vederile..dar mi-a trecut..
sotu' colectioneaza asa; papetarie, mai ales pixuri, stilouri si creioane, am o cutie mareeeeee
bancnote si monezi, si taieturi din ziare, inclusiv fete...si zrticole interesante..reviste...cred ca este suficient, deja am inceput s afac crize ca imi ocupa spatiul...da pasiunile sunt pasiuni si mergem inainte.
noi sa fim sanatosi...pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Mie i-mi place sa cioplesc in lemn ,cutiute,minere de cratite,suporturi ,etc ,sa repar si sa renovez lucruri vechi,sa calatoresc si sa vizitez castele!!!!!!cit de multe castele ,inauntrul lor ma simt altfel,altcineva,ma simt in alta era ,in alta lume ,ma fascineaza ,ador asta!si mai ador gradinile de flori cit de multe flori!pina si buruienile care infloresc i-mi plac !!!!!!!!!
Aura&Luca,18 luni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Eu am pe balcon in 3 jardiniere cu flori de nisip/piatra. Sunt mici si multicolore, au frunzele ca niste ace. Le cunoasteti?
Iris2002 spune:
Scarmanus, si eu sunt din Cluj.... tocmai am fost pentru doua saptamini, de Craciun mergem iarasi....
Si eu uitasem de filme, o alta pasiune de-a mea... le-am tradus ani de zile(in Romania), si acum cumpar/imprumut o gramada de DVD-uri... imi plac in special filmele europene, dar si americane, zilele trecute am cumparat chiar un film vietnamez ce a fost premiat la Cannes acum citiva ani... tare mult imi plac filmele, cam de tot felul, de la cele serioase pina la comedii romantice.... cu SF marturisesc ca nu ma prea impac, dar Solaris (cu George Clooney) asteapta acum cuminte pe raft, asa ca maine (diseara dam o petrecere asa ca maine vom lenevi cu citeva filme) il voi vedea....
Ce imi place ca sunteti atitea fete talentate, eu am doua maini stangi....
va imbratisez
Vistiana spune:
Mie imi placea f mult sa pictez.Dupa ce a sosit bb imi petrec timpul liber citind tot ce-mi pica-n mana d.educatie.Acum m-am inscris la o scoala de pedagogie de 3 ani,incep in oct.,sper sa-mi sature setea de copii!
khristin spune:
Colectionarea lumanarilor parfumate...am o droaie si le aprind peste tot...creaza o atmosfera placuta de intimitate si de relaxare...
Cristina
CRISTINEL spune:
Colectionam reviste in Ro. , tot ce tinea de moda , medicina naturista , sfaturi etc.Acum aici am multe , multe flori care ma inveselesc.
Imi place sa fac sport, dar nu prea am timp,sa citesc, pot sa zic ca am si colectie de carti si mai ales sa calatoresc.Si imi place mult sa fac tot timpul altceva nu suport monotonia.
Ador sa gatesc asa cand am eu chef si cred ca daca ma gandesc mai sunt o multime de lucruri care imi plac.
Cristine