Ma poate ajuta cineva?

Ma poate ajuta cineva? | Autor: cami1977

Link direct la acest mesaj

O vecina de-a mea de 12 ani, la care tinem foarte mult are o problema mai delicata, in sensul ca noaptea nu se poate trezi si face pisu pe ea. A fost la doi medici diferiti si a primit medicamente pentru stimularea activitatii creierului, ca cica acolo ar fi probleme (ei au spus ca doarme prea profund si nu se poate trezi). Cert este ca desi au facut tratament nu i-a ajutat cu nimic si mama ei este disperata pentru ca trebuie sa ii vina ciclul si atunci o sa fie mult mai greu asa ca va rog cine poate sa imi dea un sfat sau a gasit ceva pe internet sa imi spuna.
Multumesc anticipat.
Camelia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Ar fi bine de stiut daca de mica a suferit de enurezis (udatul patului noaptea). A fost la un urolog de copii? Problema nu este asa de simpla si cred ca sfaturile de pe internet sau de la ceilalti utilizatori nu se vor potrivi prea bine...Tot cu un medic trebuie rezolvata problema. Parerea mea! Intii un urolog (pentru a exclude o cauza organica) si apoi poate un psiholog sau un medic de la neuropsihiatrie infantila.

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

camelutzu da o cautare in Formul as ca am vazut acolo mai multe tratamente facute cu succes.
numai bine,

päpä

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

La Grigore Alexandrescu am vazut internati pentru analize multi copii cu probleme similare cu varste intre 5-13 ani. Tot ce stiu este ca, pentru ca s-a banuit ca problema ar avea la baza o disfunctie a aparatului urinar, au fost supusi unor teste (ecografie, urografie, cistografie etc). In cazul in care analizele nu indicau o proasta functionare a aparatului urinar, au fost sfatuiti parintii sa trezeasca peste noapte copilul si sa-l puna la olita, sa evite sa dea lichide/fructe diuretice copilului seara inainte de culcare etc. Chiar erau niste medici foarte tineri (stagiari sau rezidenti - nu stiu cum se numesc) care se implicau foarte mult mai ales sub aspect psihologic si stateau de vorba cu parintii si copiii incercand sa gaseasca o solutie. Poate n-ar fi rau ca mama fetitei in cauza sa ceara si parerea unui urolog pediatru. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami1977 spune:

Multumesc ca ati fost asa de prompte si ca sa dau mai multe amanunte, ea intr-adevar a suferit asta de cand era mica si la olita a invatat sa faca tarziu, in jur de 4 ani dar am inteles ca nu este vorba de o cauza organica.
Acum nu gasesc floricica dar va trimit un pupic [ si daca mai aflati ceva sa ma anuntati.
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

baiatul unei prietene a facut pina la urma un tratament prin acupunctura care a rezolvat, la 13 ani, problema enurezisului

Mergi la inceput