Klubul mamicilor nedormite

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by bebi

Crissy,

dar ce zici de asta: merg la serviciu de la 9 la 18.30, sunt inca studenta in ultimul an si dau licenta acum in septembrie, mama mea nu este si am o bona care sta strict pe perioada cat sunt la lucru?
Si, mi-am dat examenele, la serviciu nu-i deloc usor in sensul ca nu stau degeaba, dimpotriva..
Eu cred ca m-am obisnuit asa. Probabil ca organismul s-a adaptat la conditiile de mediu... Iau Vitamax in fiecare luna cam 20 tablete. Nu stiu cat o sa ma mai tina, norocu' meu ca sunt inca tanara.

Love is all around

Eu am facut anul 5 la zi cu Sofia abia nascuta, si mi-am dat si licenta.Si nu doarme deloc.....iar anul asta urmeaza master si doctorat, am sa predau la facultate si am fiu tare activa...si nedormita.Vitamine n-am luat....Cred ca se creaza o obisnuinta...si noroc de vacanta.Mama e plecata din tara....doar sotul ma ajuta.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonel spune:

Ma inscriu si eu in club. Laura are 2 ani juma si nu doarme noaptea decit in reprize. Ziua nu doarme deloc de cind am inceput serviciu, asa ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi mai apuca o noapte de somn ca la carte abia peste vreo 10 ani.
Acum vine noaptea cu pernuta in brate si zice ca vrea sa doarma cu mami. Are si polipi si respiratia este ingreunata, asa ca.... un motiv in plus de nesomn. Mai nasol este ca sotul sta noaptea treaz, pentru ca el lucreaza mai bine noaptea si ar putea sa mai stea cu ea, dar purcicuta vrea numai cu mami. Asa ca ziua la servici ma indop cu ceai de rozmarin, care este energizant si mai rezist 10 ore.
Bine este ca lucrurile astea nu ti le spune nimeni inainte de bebe, ca altfel.... Ar fi bine ca atunci cind vrei sa faci un bebe sa te puna cineva sa stau treaz o saptamina fara sa faci ceva anume noaptea si cred ca te lecuiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Imi pare tare rau pentru voi! Se pare ca sunt o norocoasa. Fetita mea doarme de la 2 luni toata noaptea si acum ne apropiem de 8 luni. Sper sa ii tina Dumnezeu naravul. Acum are urmatorul program:8:30 - 9 trezire, mic dejun, plimbare 10 -12, 12 -14 somn, masa de pranz, putin joc, 15 -16:30 somn, joc, gustare, 18:30 - 21 plimbare, baie, masa si somn neintrerupt pana dimineata la 8 si ceva. Si, important, de la 4 luni doarme singura in camera si ADOARME SINGURA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

a mai trecut o noapte alba...m-am culcat la 1.30, dupa ce am convins-o pe alexutza ca totusi e bine sa pape macar 100 mll lapte cu fainos...la 3 trezireeeeeeeeeeaaaaaaaaa!!! o portie buna de san, caci altfel nu avea de gand sa taca, iar vrajeala cu ceaiul sau cu apa nu tine...la 4.15 trezireaaaaaaaaa, alta portie de tztzi, la 6 trezireaaaaaaaaaaaaaaa,iarasi la fel, la 8 trezireaaaaaaaaaaaaa si mami s-a saturat pana peste cap si a pus-o in carucior si a trimis-o in bucatarie. de maine alexutzei i se va amenaja dormitorul ei si pa pa bebe in camera ta!!!!
suntem zombi si eu si marcel, iar ea doarme ca un ingeras acum...ma gandeam la un moment dat sa ma duc si sa ii tip la ureche:), dar ce rezolv??? ma razbun pe un bebe de 5 luni?
imi ramane speranta ca poate poate ii va fi mila de noi si ii va trece...sau poate oboseste dupa 2 saptamani de nesomn si ne va lasa sa dormim...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johnny spune:

Hop si eu....
Nu prea scriu pentru ca nu sunt prea pasionata de scris dar asta chiar e un subiect care merita atentia oricui aflat in situatie similara.
Fetita mea s-a trezit in FIECARE noapte de 4-5-6...etc ori. Le-am si pierdut sirul. Asa ca stiu ce inseamna un zombie umblator. Asta s-a intamplat pana la 3 ani si 4 luni. Solutia pe care o adoptasem la un moment dat era sticla de lapte. Cand striga, umpleam o sticla cu lapte si i-o dadeam, dupa care cred ca adormeam in drum spre pat. Ajunsesem astfel cam la 1, 1,5 l de lapte pe noapte. Ziua nici nu-i mai dadeam lapte. Apoi s-a intamplat un miracol. Fetita mea care e foarte reticenta la schimbari a acceptat in final sa-si bea laptele din cana. Ii dadeam seara o cana de lapte si noaptea ii puneam laptele tot in cana. Lucrul asta se pare ca a deranjat-o pentru ca in decurs de o luna nu s-a mai trezit noaptea. Mi se parea incredibil dupa atata timp.
Singura problema e ca am renuntat la Pampers noaptea (era cazul!!!) si trebuie sa o scol eu pe ea pentru a o pune pe olita. Acum e randul ei sa-mi zica somnoroasa "nu mami, nu...". Draga de ea... Mi-e tare mila de ea dar altfel pana dimineata e "murata".
Succes cu copilasii vostri. Sper sa aveti in curand vesti bune despre somnul puiutilor,
va pup pe toate mamicile si pe toti taticii nedormiti (si sotul meu e la fel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sa vedeti ce show azi noapte....Fetita dormea cam de 3 ore...cand a inceput sa sune alarma uinuia, de ne-0a asurzit pe toti.A sunat pana acum, si desi a venit politia nu s-a rezolvat nimic...insa mai erau si vecinii care au facut scandal...ce sa mai, s-a trezit din juma in juma de ora ca sa suga...sunt disperata....la examene m-am dus iarasi nedormita.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am citit mesajele voastre si imi vine si sa rad si sa plang! Eu am un baietel de 9 luni siceva si sunt innebunita ca se tot tezeste noaptea sa pape sau, de ce nu, sa bea ceai! In cel mai bun caz se trezeste o singura data, pe la ora 4. Aseara, de exemplu s-a trezit la 2.15, 4.15 si dimineata la 7!
Eu am citit mesajele voaste cu sufletul la gura, sperand sa aflu ca totul se va termina curand, dar... nu-mi ramane decat sa sper...
Am scris mai mult ca sa ma plang si eu si sa ingros randurile mamicilor nedormite!
Claudia si Cristi (9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

O, Doamne! M-am repezit sa citesc in speranta unor vesti bune. Cand colo, toate mamele sunt nedormite. Al meu copil, Luca, are 2 ani si doua luni si nu cred sa fi dormit mai mult de 10 nopti in viata lui fara sa se trezeasca macar o data. In jurul varstei de un an, cand m-am intors la serviciu, se trezea de 10-14 ori pe noapte. Acum se trezeste de minim doua ori, am progresat ... Mai rau e ca merge la gradinita si adoarme inaintea mesei de pranz, asa ca ramane nemancat. Cand se trezeste nu cere nimic, vrea sa-l tin in brate, sau sa dorm cu el, orice doar sa nu stea la el in pat. Cred ca ar vrea sa doarma si pe jos, doar sa fiu cu el.
Am scris mai mult asa, din spirit de solidaritate, parca e mai usor cand stii ca nu ti se intampla numai tie, si iti mai atenueaza grija ca poate faci ceva gresit.

Corina

Mergi la inceput