Dezvoltarea functiunilor creierului la femeie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Comi
...
Zic asta numai din cauza ca SINCER nu stiu cine poate sa invete o femeie macar modulul 1 dapai sa schimbe roata la MASINA !! HAHAHAHA (ca sa nu zic ca tocmai a intrat colegu' pe usa si a zis ceva de genul "bai, femeile astea is belea" si dupa ce a mai bodoganit o tzara a continuat "tre sa-i spun de 100 de ori ). Deci daca reuseste cineva sa invete o femeie sa se accepte asha cum este, atunci hmmm... o inscriu si pe sotia mea acolo (sa vezi ce facaletz imi iau pentru faza asta) si daca mai este si careva care sa scoata telenovelele din capul femeii, ii spun si lu taica-miu de noutate. Ca sigur ar dori sa o duca cu fortza pe maica-mea acolo .

http://80.96.96.18/~cosmin

Comi,
1. "...dapai sa schimbe roata la MASINA" - nu numai ca schimbam roata la masina, dar mai pilotam si avioane! SIC!
2. "Deci daca reuseste cineva sa invete o femeie sa se accepte asha cum este, atunci hmmm..." - femeile se accepta asa cum sunt, voi, BARBATII, aveti o mica-mare problema: nu ne acceptati asa cum suntem, dar vreti ca noi sa va acceptam pe voi asa cum sunteti!
3. "...si daca mai este si careva care sa scoata telenovelele din capul femeii..." -eu nu ma uit la telenovele si sunt convinsa ca si alte femei sunt in aceeasi situatie. O colega de-a mea, pe care am intrebat-o de ce se uita la asa ceva, mi-a raspuns: "cred ca din cauza ca lumea asta este asa de violenta, majoritatea filmelor tot cu violenta sunt, fac asta ca o refulare, sunt singurele in care mai gasesti o oaza de liniste sau dragoste, iar lumea asta violenta este tot datorita barbatilor, ei au condus-o si au adus-o unde au adus-o!".

,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Felicitari Claudia pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Glumeam....E bestial cursu' asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Mi-era teama ca e bine scris... E chiar grozav, m-am inviorat pe ziua de azi (o zi in care nu razi, e o zi pierduta!). Sa te rog, macar in numele meu, sa mai scrii ceva?
E SUUUUUUUUUUper.
Pot sa adaug: cred ca astfel e vazuta femeia de catre barbat.
Erau pe undeva nishte lectii faine de condus, pentru dame, pe la pasul 5 era: daca nici asa nu se urneshte, incercati cu deosebita grija si simt de responsabilitate sa lasati in jos frana de mana.

Mergi la inceput