Reportajul asta imi cam aduce aminte de altul, nu foarte vechi.
dan
Eu ma uit si nu stiu ce sa cred. Cine stie ce e acolo... Sa dea Domnul sa nu fie ca la 11 sept.
Cosmina
Se pare ca-i o pana de curent ,generala.Din ce se spune pina acum la tv.nu-i atac terorist.
Da Doamne sa fie totul bine.
krissias si Alex
Acum au anuntat ca intreruperea are cauze pur tehnice, dar oricum o sa fie un haos teribil.
Ah, ma uit si eu pe N24 ,canal de stiri, parca s-a luat curentul in USA, sau? Mie asa mi se pare la prima vedere. Astia cica dau detalii in scurt timp. Voi stit mai multe? Unde sa ma uit mai bine?
Pentru Laura,
www.cnn.com/2003/US/08/14/power.outage/index.html" target="_blank">http://www.cnn.com/2003/US/08/14/power.outage/index.html
dan
Are presa un talent tampit sa bage lumea in panica... Pe banda din josul eranului scrie "Tulai, uamenii alearga disperati pe strazi, dezastru national, pompierii nu fac fata, etc." Ce sa-ti povestesc, alearga toti spre casa ca li se dezgheata pulpele de pui in frigider
Laura
L-au bagat pe mr microsoft la înaintare ... Noroc ca i-a prins pana de curent ziua...daca asata se poate chema noroc. Mä rog chestia cu räul äl mai mic.
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Exagerez, evident ca lipsa curentului duce la multe chestii nasoale,dar ar putea si astia sa o ia mai usurel. Mersi de link Dan!
Laura