Unghiile construite din gel?Pro sau contra?

Unghiile construite din gel?Pro sau contra? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

ce parere aveti? de mult ma tot bate gindul sa imi fac asa ceva dar imi era teama sa nu se distruga prea tare unghia mea ca si asa mi se exfoliaza si se rup.... cine are...poate imi spune cit timp poti sta cu ele, cum este in timp?!multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

am avut eu. sunt f faine, f fine, nu distrug unghia. spre deosebire de cele din rasina, care mi le-au facut zob. le poti tine cat vrei, se intretin ca unghiile obisnuite - o data la 3 saptamani. eu le-am avut cam 3 luni, le-am dat jos cam de 2 sapt pt ca n-am avut timp sa merg la intretinere. unghiile naturale sunt in stare f buna.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

eu mi le-am disrus si de 1 luna sunt in recuperare.... zicea ca imi pune gel... habar nu am ce era de fapt...

cum se face deosebirea intre rasina si gel?
sunt geluri mai calitative si mai putin calitative?

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Unghiile din gel sunt sinonime cu ACRYLIC? Eu cochetez cu ideea de acrylics de cateva zile- m-as duce sa-mi pun ca am unghii f. proaste( se exfoliaza si se rup repede) dar mi-era frica ca nu cumva sa mi le puna/lase prea lungi si sa arate vulgar. ma mai gandesc si mai ma inspir si de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Deci cele din gel sunt mai ok ca rasina, acrill....?sidupa 3 luni practic ar trebui sa le dai jos? Eu stiu pe cineva care are de ani de zile, nu am vazut-o niciodata fara unghii...oare cum face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Deci cele din gel sunt mai ok ca rasina, acrill....?sidupa 3 luni practic ar trebui sa le dai jos? Eu stiu pe cineva care are de ani de zile, nu am vazut-o niciodata fara unghii...oare cum face?

Angelinne

Eu am din acril de ani de zile, cum zici tu. Nici prin cap nu-mi trece sa renunt la ele. Mereu am avut unghiile friabile si nu puteam sa le las lungi, se rupeau. Asa am rezolvat problema.

Poti sa ti le dai jos cand vrei tu, dar ce sens are...

Partea mai putin placuta este ca trebuie sa treci pe la manichiurista o data la 2-3-4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaloy

Unghiile din gel sunt sinonime cu ACRYLIC? Eu cochetez cu ideea de acrylics de cateva zile- m-as duce sa-mi pun ca am unghii f. proaste( se exfoliaza si se rup repede) dar mi-era frica ca nu cumva sa mi le puna/lase prea lungi si sa arate vulgar. ma mai gandesc si mai ma inspir si de pe forum

Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00)

ele sunt f lungi in forma bruta, initiala. dar manichiurista ti le taie la lungimea dorita. tu decizi cat de lungi le vrei!

se pot pastra ani de zile. am o cunostinta care le are de 3 ani si arata fff bine, f natural. eu le pun din nou in septembrie, cand e gata concediul.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaloy

Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00)

Adriana, acrylicul nu e gel, in State nu se pun unghii cu gel aproape deloc.E preferat acrylicul.Mie nu imi place, gelul e mai rezistent, mai aspectuos

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

sa va spun din experienta mea:eu am avut unghii din alea de se lipesc, nu stiu cum le zice, din ceva platic sunt in tot cazul, le-am dat jos cam dupa aporx 3 luni, dafpt au picat ele ca mi-a crescut unghiile si nu mai au asa rezistenta daca sunt doar un pic lipite, mai ales ca in ultima luna n-am mai fost sa le umple spre baza cu gel.
deci se pileste unghia naturala pe toata suprafata sa fie mai abraziva sa aiba aderenta se taie scurta, se lipste unghia falsa, se pileste si asta si se scot colturile dinspre baza unghiei ca sa arata mai natural, se uniformizeaza cu cateva straturi de gel si apoi se da cu lac si gata unghii super, rezistente, si ce=i mai fain ca lacul, indiferent de marca sta pe unghiile astea de te plictisesti.
vara-mea si le face altfel...adica....unghia naturala lasata crescuta lunga se pileste pe toata suprafata, se pun cateva straturi de gel si se da cu lac si gata.asta cred ca se numeste constructie de gel, cica e mai rezistenta, dar tre sa ai tu unghiile lungi, si din cate am inteles gelul doar le da o rezistenta in plus
tipa care ne face noua unghiile(mai mult la vara-mea ca ea are vreme ca n-are copil)a zis ca cele din constructie dupa o vreme devin unghiile curbate si nu mai arata frumos, pe cand cele cu unghii lipite arata tot timpul bine.
parerea mea e ca sunt dezavanataje de ambele parti...la cele lipite dupa ce le dai jos unghia ramane cam naspa si exfoliata, la cele cu gel constructie ce am vazu la vara-mea .....dupa cateva luni ii devin unghiile f subtiri si nici gelul nu mai sta pe ele ca plesneste la colturi ca si unghiile naturale.....manichiurista ii sugereaza la un interval de cate luni sa-si puna din cele lipite pana ii creste unghia mai "sanatoasa", cat poate fi de sanatoasa sub cea lipita....asta in cazul in care nu vrea sa-si lase unghiile sa mai respire
eu imi mai pun in octombrie....

adrianaloy - poti sa ti le pileste si tu daca nu-ti place ce lungime ti le-a lasat manichiurista....eu dupa nunta pt care am vrut sa am unghii lungi si frumoase, ca am fost pt prima data nasa, mi le-am pilit mult mai scurte, ca sunt un pic cam incomode si cel mai naspa e cand tre sa prinzi ceva si nu poti de unghii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu am unghii cu gel de anul trecut din decembrie. Initial mi-a pus unghii false si peste ele gel dar apoi incet-incet mi-au crescut unghiile mele iar cele false s-au eliminat prin scurtari succesive. Mie imi plac tare mult pentru ca am o manichiura aproape perfecta tot timpul. In plus daca mi se rupe o unghie, imi pun in loc una falsa si manichiura e intacta. Lungimea o alegi tu dar manichiurista mi-a spus ca trebuie mentinuta o anumita lungime ca sa reziste gelul pe unghii. Cat despre modul cum afecteaza unghia voi afla cand voi renunta la gel, dar nu prea curand.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Hai ca m-am dumirit si eu: deci acrylic nu e gel. Eu am nevoie de ceva material atasat de unghiile mele, ca ale mele nu cresc mai lungi de 2mm . Vai ce unghii aveam cand eram gravida si bagam in mine cate-o punga de vitamine!!!

Poate un surplus de Calciu nu mi-ar strica...

Inca nu-s foarte convinsa sa ma duc sa-mi pun: ba ca n-o sa am timp sa le intretin(la fiecare 2 saptamani trebuie completat spatiul cu gel? datorat cresterii unghiei), colegele mele urla de durere cand li se rupe cateo unghie- se cam rupe din carne din cate am vazut!

Mergi la inceput