Parfum cu miros de curat/fresh
Raspunsuri - Pagina 2
oana_r spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki eu aveam problema cu parfumurile in timpul sarcinii, dupa nu am auzit pana acum Eu sant de alta conceptie, am o singura marca de parfum care-l folosesc si pe unde ma duc, se stie ca am trecut eu Demult, am fost la o prietena acasa, mama ei nu era...cand s-a intors de la sv. a spus: a fost Monica pe aici Si-a dat seama dupa miros Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
si eu la fel.
am mai multe parfumuri dar zilnic folosesc doar moschino
bebec07 spune:
Mie imi place "Qui - Lancome".E foarte usor si unul dintre cele mai fresh parfumuri pe care le-am mirosit/folosit.
E parfumul meu preferat vara.
O zi buna!
cybip spune:
Buna,
Eu ti-as recomanda Moschino Friends - este pt barbati insa e minunat de fresh pt femei, eu il folosesc cu succes.
Deasemena pe lista de fresh-uri as adauga Chanel Chance Eau Fraiche este atat de feminin si de curat, sublim....
xxx
Lillian spune:
cybip, am mirosit chanel-ul de care zici, mi-a placut, dar vreau ceva dincolo de fresh-ul lui:D cred ca voi ramane la au de the de la Bvlgari, desi e apa de colonie... chiar imi place.
unde locuiesc eu nu am gasit moschino:(
ariel_7000 spune:
votez si eu pt GREEN TEA!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
oana0204 spune:
Happy de la Clinique. Este fresh, persista mult si nu este nici foarte scump. Imi place chiar mai mult decat Davidoff.
asi spune:
212 Carolina Hererra are miros de curat.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
IonescuOana spune:
Si eu sustin doua dintre ante-parerile de aici:
- a lui Tomasa: Green Tea (Elisabeth Arden)
-a lui Ana Maria: Pure White LInen (Estee Lauder)
ce subiect frumos...despre parfumuri sa tot vorbesti...
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!