Mamici si burtici in California?
Raspunsuri - Pagina 3
evadindeva spune:
Hihihi, tot din California si mamica mandra si fericita sunt si eu . Stam in San Diego si astept semne de la "vecine" !!!! Pupici la toate fetele!!!!!
ruxij spune:
Eu vreau, cand vretzi sa ne vedem? Eu pot incepand de pe 1 pana pe 14 Sept., in orice zi, ca e sefa plecata si mi-a zis si mie sa imi iau un concediu de o saptamana pana se intoarce ea, ca dupa aia are nevoie de mine. Deci zilele astea sunt bune pentru mine, spunetzi si voi care sunt zilele bune pentru voi si hotaram. Banuiesc ca Iuliana poate in weekend, mie drept sa va spun mi-ar conveni in cursul saptamanii si as veni singura, fara bb si fara sotz, dar rezolv si cu weekendul, cu negocieri cu familionul, doar ca s-ar putea sa aparem totzi, sau sa am probleme de conflict de program cu ei, care vor cine stie pe unde sa fie plimbatzi, ca in San Francisco nu prea mai au chef. Ma rog, zicetzi si voi si vedem.
Salutari evadindeva, stai cam departishor, vii si tu la San Francisco?
ruxij
iuliana spune:
Pai, eu astept sa se hotarasca fetele cind ce si cum. Eu pot in weekend, ca vin cu printul si a mea printesa. Noi sintem cam legati unul de celalat si tot ce facem facem impreuna :))). Eu ziceam de septembrie, ca prin oct am sa fiu cam ocupata...de, pregatiri pentru botez. Acum nu se stie daca facem in oct sau nov. cind vin socreii. Eu tare as mai vrea in oct.
Ann Marie spune:
Eu pot numai in weekend cu bb si sot, ptr ca eu nu conduc, asa ca nu ma pot deplasa singurica.
Hotarati cand si noi incercam sa ne conformam.
Roxy(mama) si Annie(bb).
ruxij spune:
OK, o sa ramana pentru un weekend, se duce de rapa independentza mea :-)) va rog sa decidetzi care, cel mai bine ar fi intre 1-14 Sept. Sa fie 6-7 Sept., sau 13-14 Sept? As inclina pentru 13-14 Sept. sa ne pregatim in avans. Alegetzi, sambata sau duminica? Va rog, astept decizia Dvs.
Va pup,
Lia
ruxij
Podeanu spune:
Ancuta a nascut pe 15 august o fetita pe nume Sara Andreea,frumoasa foc.
Sunt deja acasa,dar Sara nu prea stie sa suga si cred ca de asta Anca nu va poate scrie.
Asa ca,am facut-o eu.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
ruxij spune:
Felicitari Ancutzei si multa sanatate! Poate ii vom cunoaste si pe ei la un moment dat, sper.
ruxij
ruxij spune:
Aha, deci o datzi la'ntors, nu vretzi sa ne intalnim.... It's OK, eu va intzeleg. Poate totusi ne adunam noi vreodata, dc. nu mai vb. electronic.
Va pup,
Lia
ruxij
moto spune:
Hei!!!!... voi de acolo din Sacramento,San Francisco..... California asta este asa de mare....de la mine din Riverside sunt 8 ore de condus pana la voi ..... daca voi o sa va intalniti iar noi de aici de pe langa Los Angeles nu o sa putem veni la intalnire... asa ca draga Eva ,San Diego este la numai 45 min de mine .Eu am un baiat de 6 luni.Va pup pe toate si numai bine ....
iuliana spune:
Fetelor, e f. posibil ca vineri sa am drum spre San Jose si daca va hotariti pot sa stau peste noapte acolo si sa ne intilnim simbata la San Francisco. Ce ziceti?