Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)
Raspunsuri - Pagina 8
miki68 spune:
Plictiseala ca plictiseala, dar ce caldura! Am 31 de grade in casa si simt ca ma... lichefiez
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
mai bine stateam si eu la lichefiat in casa.........dupa ce am umblat pe la rutiera o juma de zi,acu dau fuga la dr de fam,de fapt la inlocuitor ca ea e in concediu...era un bou care imi zice ca nu se poate uita la bb in gat ca nu are spatula!!!!!!!!!!!eu de aia m-am dus,ca nu pot efectua operatiunea asta acasa ca lui i se pare bine merci si vioi,sa-i dau in continuare sirop(desi face febra de 3 zile)ca asa e cu virusii,isi fac de cap si o sa-i treaca pana la urma.....ma ingrijora un harait din piept de-l scoate noaptea,si ma gandeam ca i-o da dr de cap ca de aia-i pus acolo....basca imi mai da si o reteta pe care a scris un sirop de nu exista(erau uimite farmacistele-cica sa ma duc iar la dr sa scrie un sirop si sa stampileze),plus ca din ultimul sfantz din casa i-am luat o atentie sorry de off-topic,da` desi va citesc non-stop eram prea nervoasa sa mai si scriu
miki68 spune:
Anca, imi pare rau sa aud ca bebe e bolnavior. Cand vine dr. tau de familie, plange-te ca ala de il inlocuieste e un tampit. Si daca poti, pastreaza reteta aia cu siropul inexistent. Daca as fi eu in locul tau as face plangere la CJAS, dar tu nu poti umbla pe la aia cu copilul dupa tine.
In alta ordine de idei: acu' 2 ore am primit aviz pt.coletul pe care l-am ridicat ieri. Am un postas cretin care a fost sanctionat in urma unei sesizari din partea mea si, se pare, isi mai doreste o sanctiune. Cum altceva nu am de facut ca, deh, is in CO, parca nu-i mare lucru sa i-o coc iar
cristina d.
anne16 spune:
Si eu v-a urmaresc
Nu am cu ce ma lauda ca primul meu colet de pe 26.07 adica 07.08 plecat din Franta e pe
miki68 spune:
Nu, ca are acelasi nr. si e emis ieri, asa cum mi-a zis oficianta (cea care m-a sunat ieri si mi-a zis ca am colet). Doar ca, puturosul de postas l-a adus abia azi dupa-amiaza.
cristina d.
Graviduta spune:
Anca, ma pregateam sa-ti dau datele contact ale unui ORL-ist bun, dar acum am vazut ca nu esti din Bucuresti.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miki68 spune:
Anne, adica e comanda din 26 si ti-au tras banii pe 7.08? Sau cum ca eu nu inteleg de unde stii ca e pe drum
cristina d.
kokiy spune:
O intrebare fetele...incaltaminte de la ado e mai stramta, e pe alt calapod?...imi plac in mod deosebit www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille-chipie.aspx?productid=324139777&documentid=414708&single=false&categoryid=30586198" target="_blank">acestia si nu stiu ce sa fac...
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Laura T spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica ia privita minunatul NAPPE: http://good-times.webshots.com/photo/2181943980103552012jkHnfO http://good-times.webshots.com/photo/2386466760103552012lhqXKI O minunatie de cadou! Monikka vacanta Moeciu 2008 |
Eu am inteles ca e fata de masa si am folosit-o ca atare atunci cand mancam pe masa din curte . Am primit-o in loc de nu stiu ce geanta pe care vroiam sa o dau bonei.
Astept in continuare colet barosan din 18 iulie si unul mai micut din 1 august.