Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)
Raspunsuri - Pagina 14
Eli30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe Stiu ca v-ati luat pilota asta,cum este?Merita sa fie cumparata,este groasa sau subtire? http://www.laredoute.fr/vente-la-couette-imprimee-marguerite.aspx?productid=324088175&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1 |
Este foarte frumoasa pilota, eu sunt multumita de ea...nu e foarte foarte groasa, dar e calduroasa (nu e nici subtire)(sa zic asa...de toamna).
Mult mai groasa este asta http://www.laredoute.fr/vente-couette-reversible-prix-mini.aspx?productid=324117258&documentid=201208&single=false&categoryid=22938046, am luat-o cand era 30 de euro sau asa ceva (marimea 240 x 220)... (asta-i de iarna) :-)
Eli30 spune:
nu stiu de ce nu merge linkul...mai incerc...http://www.laredoute.fr/vente-couette-reversible-prix-mini.aspx?productid=324117258&documentid=201208&single=false&categoryid=22938046
miki68 spune:
Anka, eu am zis ca gentile Dora/Spiderman sunt valabile doar asa (conf.celor aflate de pe achetergagnant), dar facem si noi haz (eu si Monica) ca s-ar putea sa ne "taie macaroana" LR pt. ca , de obicei, aplicam si alte coduri, nu numai cele primite pe mail (ex: geanta alba, boite a bijoux, serviette paprika etc.). Deocamdata e doar o gluma si luati-o ca atare.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Eli, primul link nu merge pt. ca ai pus virgula imediat dupa link.
cristina d.
felicia74 spune:
salut! Nici azi nu a venit comanda de pe 12. Poate saptamana viitoare.
Alina am vazut si eu acel buton dar tot nu se opreste. O sa dau un mail celor de la service poate n-am inteles eu bine.
Pilota Marguerite e bestiala, eu am luat-o in ianuarie si am folosit-o pana in iunie, sunt foarte multumita de ea. Atentie ca e mare rau.
Si da, coletele externe stau la OP cel putin 30 de zile. Asa mi s-a spus si mie.
Miki au, chiar asa de rea par pe forum? Nu ma supar, Doamne fereste, poate fi si asta o explicatie.
Si, LA MULTI ANI MARIILOR! (aici, " in sud", se sarbatoreste, si acum si pe 8 sept, ca ne plac petrecerile)
De fapt, cred ca nu se inchide deoarece scrie ca poate fi folosit ca un termometru de camera deci nu ar trebui sa se inchida, nu? Sau da...
alinam spune:
Felicia a venit sotul si mi-a dat lamuriri, cica ramane in standby pt ca probabil i-ai setat sa iti arate ora , in cazul asta da nu se inchide itit arata temperatura din camera si ora, sotul i-a scos bateriile sa il reseteze si apoi nu a mai fixat sa arate ora si asa se inchide, ai inteles ceva?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Felicia a venit sotul si mi-a dat lamuriri, cica ramane in standby pt ca probabil i-ai setat sa iti arate ora , in cazul asta da nu se inchide itit arata temperatura din camera si ora, sotul i-a scos bateriile sa il reseteze si apoi nu a mai fixat sa arate ora si asa se inchide, ai inteles ceva? Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
Da, am inteles, asa e, a citit si husbandul si a zis la fel. Multam, deci e buna masinaria
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
Lorenza, vine magaru', da' mai incet ca nu mai poate nici el de caldura.
cristina d.
Lorenza spune:
Da' ce D-zeu,mi-au repartizat tocmai mie magarul cel mai batran si rapciugos!Nu mai am rabdare!
Ma rog,magaru nu ma intelege.Asta e!