Ajutor! Am sedinta foto si nu stiu ce machiaj!

Ajutor! Am sedinta foto si nu stiu ce machiaj! | Autor: KULTA

Link direct la acest mesaj

Nu sunt nici pe departe supermodel insa ideea mea propusa cu luni in urma - de a poza pentru un calendar, la munca, impreuna cu colegele - a cam prins contur.
In consecinta, pe data de 29 August, avem pregatiti studioul insa marea mea problema este ca nu stiu ce fel de machiaj sa pun. Trebuie sa fie mai strident, machiaj normal, de seara, accentuiez ochii, gura, la naiba, mi-am dorit asta asa de mult si acum sunt in "gaura" de idei. Vom avea un make-up artist dar fiecare trebuie sa stie ce i se potriveste mai bine si...eu nu stiu:(.
Pupici multi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

experimenteaza! in intimitatea casei incearca toate felurile de machiaj, culori, rujuri diferite, fa-ti poze si apoi vezi care-ti place mai mult.

si make-up artistul de acolo, trebuie sa stie dintr-o privire ce ti se potriveste mai bine, ca de aia e make-up artist!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Annie80, multumesc mult. Asa voi face. Va trimit pozici dupa aia.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

foloseste un luminator de ten, aplicat inainte de a pune fondul de ten. si in functie de fond de ten, o pudra care sa estompeze efectul de luciu. machiajul depinde de ce atitudinea pe care o afisezi in poza. adica nu poti sa fii ingeras cu negru in jurul ochilor... sau in culori vii si plangi de rupi... intelegi? bafta !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Oana,multumesc mult.
Am si fond de ten si pudra dar nu stiu ce-i ala luminator de ten.
Te rog, explica-mi. Te referi la acele creioane ?
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui kay

foloseste un luminator de ten, aplicat inainte de a pune fondul de ten. si in functie de fond de ten, o pudra care sa estompeze efectul de luciu. machiajul depinde de ce atitudinea pe care o afisezi in poza. adica nu poti sa fii ingeras cu negru in jurul ochilor... sau in culori vii si plangi de rupi... intelegi? bafta !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Hi hi..ai sedinta foto de ziua mea:)

Am fost si noi la poze in studio in Romania. Mie fotograful mi-a recomandat un machiaj de zi, nimic strident, cat mai natural. Uita-te la pozele mele..o sa vezi cum au iesit. Eu sunt multumita:D.

Sunt sigura ca o sa arati suuper! Bafta multa!

Pupici

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Au iesit super faine. Voi alege un machiaj care sa nu fie vulgar. Nu
stiu ce sa imbrac. Am o rochie neagra faina dar mai vad..
pupici si sper sa ne vedem curind.

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Hi hi..ai sedinta foto de ziua mea:)

Am fost si noi la poze in studio in Romania. Mie fotograful mi-a recomandat un machiaj de zi, nimic strident, cat mai natural. Uita-te la pozele mele..o sa vezi cum au iesit. Eu sunt multumita:D.

Sunt sigura ca o sa arati suuper! Bafta multa!

Pupici

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Asa, la imbracaminte, tot fotograful a zis sa purtam culori pastelate sau foarte inchise, fara model mare,de exemplu dungi foarte late sau flori mari. Deci rochia neagra ar fi tocmai buna. Te pup si astept poze:)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

luminatorul de ten este un fel de crema care se da pe post de baza de machiaj. eu am gasit-o doar la M*A*C, am fost machiata cu ea la o sedinta foto, si a facut minuni. dintr-un ten obosit, lipsit de stralucire, a iesit exact ca in reviste. nu e sclipicios, doar revitalizeaza tenul si ii da stralucire. nu il gasec pe site-ul lor, dar iti garantez ca face minuni !

despre haine, ceva care sa te puna in valoare, sa ascunda un eventual defect. fa adunare generala cu prietenele,daca ai un prieten baiat care sa fie sincer, sa nu sufere de foame apres daca iti spune ca bluza X nu iti vine bine... si baga mare ! ia-le, combina-le incearca-le. e atat de fun ! asta daca ai timp. e pacat sa iti alegi ceva de compromis si sa-ti para rau pe urma, pt ca nu mai poti schimba...

mult succes !

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru ajutos. Cit despre luminator de ten, se pare ca in Helsinki il pot gasi.
Pupicei si pun poze dupa.

Mergi la inceput