Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)
Raspunsuri - Pagina 7
Graviduta spune:
Gata, am editat. Pusesem punct imediat dupa link.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
karfe spune:
Fetelor,ati cumparat electrocasnice de la ei ,le livreaza?
Eu vreau sa-mi iau un curatitor-vaporizator,si nu stiu daca mi-l vor trimite.
Eu nu am mai cumparat de 6 luni de la ei,sunt probleme cu livrarile?
In cat timp ajunge pachetul?
felicia74 spune:
ura, am aviz! Sa vedem ce comanda e, din 12 sau 18 iulie...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
Feli, te duci in seara asta?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe Fetelor,ati cumparat electrocasnice de la ei ,le livreaza? Eu vreau sa-mi iau un curatitor-vaporizator,si nu stiu daca mi-l vor trimite. Eu nu am mai cumparat de 6 luni de la ei,sunt probleme cu livrarile? In cat timp ajunge pachetul? |
Eu mi-am luat asta:
http://www.laredoute.fr/achat-espace-marques-nouvel-espace-cuisineetco-preparation-culinaire-mixeur-blender-presse-puree.aspx?categoryid=40977000&pagenumber=1&brand=ARIETE
trebuie sa vina, este in comanda din 26.07. Am vazut ca nu apare pe note d'avoir
anne16 spune:
citat din mesajul lui felicia74 ura, am aviz! Sa vedem ce comanda e, din 12 sau 18 iulie... Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) |
miki68 spune:
Feeeeli, e rand la posta?
cristina d.
aissa spune:
Am primit si eu in sfarsit coletul din 10, mi s-a luat o piatra de pe suflet. Cica a plecat pe 18 din fr (atunci e editata eticheta de pe colet). Nu stiu daca mai sunt incaltarile pe site, le caut si daca le gasesc pun link-uri.
miki68 spune:
citat din mesajul lui aissa Am primit si eu in sfarsit coletul din 10, mi s-a luat o piatra de pe suflet. Cica a plecat pe 18 din fr (atunci e editata eticheta de pe colet). Nu stiu daca mai sunt incaltarile pe site, le caut si daca le gasesc pun link-uri. Cris |
Adica sa sper ca maine primesc comanda din 11?
cristina d.