mamici din berceni-metalurgiei

mamici din berceni-metalurgiei | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

sunt nou sosita in acest cartier.nu cunosc decat cateva persoane din bloc.asa duc lipsa unei amice alaturi de care sa ma plimb cu cea mica...cu care sa imi impartasesc experienta de proaspata mamica!
a,si inca ceva,daca existati pe-aici,spuneti-mi si mie pe unde va plimbati copii?eu m-am saturat de bulevard si stradute,iar de parculetele de pe langa blocuri,sincera sa fiu,mi-e cam sila!si sufar pt chestia asta,mai ales ca toata viata am locuit cu parcul tineretului sub nas!:)))

in speranta ca cineva ma "aude"!
pupici

doua fete cucuiete,
alexandra mare & alexandra mica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Salut,

noi stam in Berceni-Metalurgiei cum spuneai tu.
Nici noi nu cunoastem lumea di bloc decat din vedere.
In ultimul timp mergem in Oraselul Copiilor.

Maria fata mea are 2 ani si 10luni.
Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Eu acum stau pe la Piata Sudului, dar nu am copilul, e la mama, la Petrosani.
Ne vom muta, curand sper tot pe aici pe langa piata si aducem puia acasa.Atunci sa te tii plimbari intre bercenistele DC!!! Probabil ca tot in Tineretului ne vom face veacul.
Keep in touch,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_c spune:

Buna
Si eu "sufar" din aceleasi motive. Stau chiar pe Metalurgiei si m-am saturat sa ratacesc pe stradute. Noi mergem si la leagane, Raducu (1 an si o luna) e mare amator. Poate ne intalnim. Voi la ce ore iesiti?

Mergi la inceput

Noi iesim seara dupa ora 19 dar momentan Maria este la bunici pentru ca nu mai am cu cine sa o las in timpul zilei cat noi suntem la servici.
Cred ca de la 1 sept. vom gasi pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ANCA C,ce bine imi pare ca mai e cineva ca mine!:))))

eu stau chiar langa piata.la inceput ieseam si dimineata la plimbare,dar acum m-am obisnuit sa nu mai fiu singura,asa ca ma limitez la plimbarile de seara!
dar daca ar fi sa ne intalnim,ar fi cool!dimineata.
noi ne plimbam pe stradute,mai stam intr-un parculet sau altul...

pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Eu am fost bercenista! Cu Ioana, care acum are 5 ani si jumatate, ma plimbam pe bulevard dimineata iar prinzul sau seara mergeam in Tineretului. Nu era usor dar am zis eu ca merita! Si merita, tinand cont ca Tineretului e mare, mai curat, mai aerisit.
Asa ca...sariti in 313!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

he,he...
cu imensitatea nostra de carut...numai sa "sar" in 313 nu pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Noi suntem mai norocosi. Stam in fata Oraselului Copiilor, unde ne si facem veacul. Asa ca hai sa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Mai e si parculetul de la "Elefant"! Era curatel dimineata, seara era prea aglomerat pentru copiii micuti. Cred ca stiti de care zic. Nu prea e umbra acolo

Mergi la inceput

Noi iesim si la -elefant- si in Tineretului, dar in ultimul timp vizitam mai des parculetul din fata spitalului Budimex.
Madalina

Mergi la inceput