SOLAR

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Alinutza1979, mie mesajul lui blackgirl0 nu mi s-a parut dur.

Greseala comuna pe care o fac cei mai multi e ca se dau cu prea putina crema de protectie. Trebuie aplicata in strat semnificativ si din timp in timp. Trebuie aplciata cu 30 min inainte de expunerea la soare. Cu soarele care este acum peste ora 10:30 nu ai ce cauta pe plaja si seara poti sa mergi de la 6. Poti ajunge mai devreme pe plaja dimineata daca vrei mai mult timp efectiv la cearceaf.

Pentru o anumita marca, cauta direct spray cu factor peste 30. Probabil nu vei avea prea multe optiuni. Cumpara un nume de marca cunoscuta, pentru ca daca nu e s-ar putea ca factorul de protectie real sa nu fie ala de pe ambalaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Clover hai sa-ti zic cum percep eu!

"Alinutza1979 (desi ai 29 de ani acum, deci nu prea merge faptul ca esti asa de "naiva" si "dezinformata" la varsta asta )..."

Din asta se intelege ca sunt prosta! :)) Cam asa reiese!

Cand iti postezi parerea pe un site public, consider ca o faci in ideea de a ajuta, de a incuraja, de a sprijinii, de a da mai multa incredere, nu de a critica la modul de a ma face sa ma simt prost! "Iar tu CE FACI???? Te duci la solar, la o doza super concentrata de UV!!!!"

Aici intrebarea mea este ce fel de UV?Si cat de in masura esti tu sa-mi zici ce sa fac si ce nu?!

Posibil sa fiu eu prea sensibila, insa putin mai multa diplomatie nu strica :)

Am inteles importanta cremei cu factor de protectie; voi cauta una cu factor de protectie mai mare, cumparata de la o farmacie (o sa cer si parera farmacistei) pe care o voi aplica cat mai corect posibil! :)
numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

buna la toata lumea!
ma abtin de a comenta ce s-a scris pt ca si eu merg la solar si normal, imi asum acest lucru.
Alina, o crema dermato - cosmetica buna cu factor de protectie mare(ai de unde alege) este Avene, eu am folosit in primele zile la plaja si a fost excelenta. o gasesti in farmacii. cred ca s-a mai scris undeva pe forum despre asta, cauta si vei vedea ca in general lumea e multumita de Avene.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefiuta

buna la toata lumea!
ma abtin de a comenta ce s-a scris pt ca si eu merg la solar si normal, imi asum acest lucru.
Alina, o crema dermato - cosmetica buna cu factor de protectie mare(ai de unde alege) este Avene, eu am folosit in primele zile la plaja si a fost excelenta. o gasesti in farmacii. cred ca s-a mai scris undeva pe forum despre asta, cauta si vei vedea ca in general lumea e multumita de Avene.

leuta

E cam scumpa Avene, in principiu orice crema e buna, cu factor de protectie peste 30(atat imi trebuie mie, ca am cateva alunite pe spate , desi ma innegresc...anul trecut la mare am folosit ceva cu spf jenant de 4 parca si in rest dcrema cu unt de cacao, vitamina A , vit. D si inca ceva, ).
Acum am avut la plaja Banana Boat , nu stiu daca sunt si la noi(sper sa fie) , dar cert este ca unchiul meu , care are pielea plina de pistrui si e roscat cu ochi verzi s-a bronzat cu tot cu 30, ca e pielea sensibila , in timp ce la mine abia se vedea ceva.
Nu va jucati acum cu solarul , ca mai tarziu veti regreta.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

stefiuta mercic!
Ieri am fost la dermatolog si mi-a recomadat tot Avene cu factor de protectie 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Xio, sunt de acord cu tine, am si spus ca imi asum acest risc, merg o data pe saptamana la solar si stau 10 min, atat cat sa-mi intretin bronzul. in primele zile de plaja am folosit Avene factor 15 sau 20, nu mai stiu exact si nu m-am bronzat deloc, nici macar urma de bronz. sunt satena cu ochii verzi, pistruiata, cum ziceai de unchiul tau. asa ca am renuntat si m-am dat in continuuare cu Nivea fps 2 cu betacaroten.
apropouse Alina, cu cel putin o saptamana inainte de plaja, ia betacarotem pastilute, pt ingrijirea pielii si uniformizarea bronzului. la mine chiar a dat rezultate.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvi spune:

Salutare
Am o nelamurire , am cautat pe google de exemplu despre accidente la solar , si am gasit 2 forumuri , asta si inca unul , si acest forum este singurul unde am putut citi despre ce m-a interesat de fapt

Nu inteleg de ce nu apar de exemplu accidente tip stire. Adica , " o fata din cutare cutare a ars la solar... " sau chestii de genu

La mine in oras o tipa s-a dus la solar , inaintea nuntii cu cateva ore , a vrut sa stea 45 de minute la solar vertical . A semnat un act ca sta pe propria ei raspundere , pentru ca solarul fiind foarte puternic 15 minute la o sedinta e maxim , si pana la urma...au scos-o arsa.

Care solar este mai periculos? Cel vertical sau cel orizontal?

Eu umblu la un solar orizontal , unde anul asta mi-am inceput sedintele cu 10 minute , si tot asa, am pielea mai ciudata pt ca nu ma bronzez repede. Cand sunt inauntru ma simt foarte ciudat , ma tot gandesc fara sa vreau la accidente tip crapaturile neoanelor...ma vad pe mine ca nu pot iesi :)))) si de astea , dar daca sta cineva langa mine ma simt mai in siguranta .

As vrea sa stiu daca mai sunt multe cazuri in care au murit in solar sau daca au patit ceva inauntru.

Mergi la inceput