Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara.

Mephala, da, mi-am mai revenit si asta pt ca piticii sunt deja pe capul meu! AM facut mult sport azi, am mancat cuminte... Asa ca-s multumita, desi m-am urcat pe cantar si m-am ingrozit! Ma ingrash, nu slabesc! Sau o fi masa musculara? Nu stiu...continui cu sportul si vad eu ce iese pana la urma! Nu-i nimic cu abaterea aia, maine o iei de la capat, nu?

Gabrielama, am scapat de durere!

Am ceva de spus, ca-mi sta de multa vreme pe creier!

Dragele mele Hcclara, Yubi, adi_dalma, EfitimeC, Carina, Louisea, Hopes, Tumpi...sa nu va suparati pe mine ca nu prea va scriu... Va citesc PE TOATE, de fiecare data, ma bucur de bucuriile voastre, ma intristez de tristetea voastra, dar nu stiu cum se face ca nu reusesc sa va scriu cate un rand. Asta nu inseamna ca nu va bag in seama si ca nu-mi sunteti dragi, ok?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata tuturor,

Va astept cu ceai/cafea, suc si ce mai doriti.

Tzuni, imi pare bine ca ti-ai revenit, dar si mai mult ma bucur ca esti optimista! Sa stii ca nici pe mine nu prea ma iubeste cintarul dar nu ma las, stiu ca sportul si mincatul sanatos nu m-au dezamagit niciodata, chiar daca imi mai fac mici pofte pe alaturi.

Nu prea inteleg de ce multe dintre voi considera ca a minca mai mult de 1-2 fructe pe zi e o problema, dar poate asa sint eu facuta, sa nu reactionez prea bine la restrictii. Eu la fructe si vegetale n-am pus niciodata limita, si am slabit de fiecare data cind am introdus si sportul in ecuatie (si aici nu ma refer doar la mersul pe jos ci la sport serios, care te face sa transpiri si sa gifii ca o locomotiva ). Sincera sa fiu, prefer sa fac 3 ore de sala/zi si 1-2 ori/saptamina sa maninc ceva interzis, chiar daca asta inseamna ca voi slabi intr-un ritm mai lent. Degeaba imi spun ca daca ma tin cu strictete de un regim alimentar sanatos fara nimic dulce slabesc 4 kg intr-o luna. Nu merge, ca doar n-am de gind sa concurez pentru miss si prea multe restrictii dauneaza la moral.

Adi, te voi pune pe lista, asa misterioasa cum esti. Te astept la "raport" in fiecare zi de marti.

Carmen, , ce-a fost mai bun, pizza sau Snickers?

Haideti la o vorba.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata fetele

Claudia bine ai revenit. Cum a fost in vacanta?

Tzuni

Delia eu nu incerc sa ma limitez numai la 1-2 fructe dar eu mananc ff multe si asta in detrimentul legumelor (si aici nu ma refer la alea ca garnitura la mancare). Vreau sa fac o balanta intre fructe si legume, ca si legumele au multe vitamine etc. si desi si fructe au, ele au si mult zahar (chiar daca e "natural").
De ex. brocolii ar fi o bomba de vitamine :)

Adi merge si varza si conopida. Conopida poti de ex. s-o speli si s-o rupi buchetele..
Morcovii nu rezista f mult curatati, dar o solutie e sa-i curati si sa-i ti in frigider intr-un vas cu apa

O duminica frumoasa tuturor

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

hai c-am venit la o vorba scurta si la o cana cu ceai. Mi s-a terminat cel verde, asa ca am baut rooibos cu vanilie.

Delia, nici eu nu pun restrictii la fructe si legume, dar fara sport -gen locomotiva, - nu se prea cunoaste la cantar.
Nu vrei sa trimit si la tine cateva batoane de cioco?

sa aveti o duminica frumoasa.

am scris mesajul asta de dimineata, dar abia acum reusesc sa-l trimit. Intre timp am fost la biserica (am impartasit baietii) si apoi ne-am oprit in parc, la joaca.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

tot eu , astept sa se trezeasca baietii si iesim la gratar, .

Tzuni, esti la petrecerea lui Maruta?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

fetelor,am revenit si noi acasa.Miine incepe scoala,gradinita,gata cu vacanta copiilor.Imi reiau si eu orele serios la sala.
ZUZULICI, LA MULTI ANI !!!,sa fi iubita si fericita.
Ai reusit sa te mobilizezi putin ??
Lasa-mi pe PM o adresa de mail,ma ofer sa te sustin in lupta cu kilogramele,daca vrei,desigur.
Va pup pe toate ,sa aveti o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza frumoaselor!

Louisea sa stii c-am citit si eu cartea si mi-a placut mai mult decat filmul, de-o mie de ori. Mi-ar place sa mai citesc carti de acest gen, asa ca draga mea daca-ti mai cade ceva similar in mana please n-o tine un secret. Mi-am luat ceva de la biblioteca dar sincer nu-mi place. E prima carte care o iau de cand m-am mutat (de la o biblioteca de aproape de casa) dar sincer nu-mi spune nimic chiar daca am ajuns la cap. 2.

Tzuni ma bucur ca esti mai bine. Ce mai face Mery? A scapat de scutece? Eu tocmai i-am mai cumparat Isabellei 2 cutii. Vreo 185 de bucati. Dar am zis ca astea-s ultimele. Insa cam asa am zis si cu precedentele si nu s-a intamplat nimic. Tu iti propui o perioada in care s-o scapi pe Mery de diapers?

Mephala imi pare rau ca ploua la voi. Si la noi a plouat ieri cu galeata. De fapt cam toata vara a plouat aici. Parca nici n-a fost vara. Abia a inceput august si e un frig mai ceva ca-n septemberie. Dar asta este poate ca iarna o sa fie mai blanda.

Petrecerea mea a fost ok! dar se putea si mai bine. Noi aici suntem prieteni c-o mana de oameni ca sa zic asa. Ei la petrecere abia au venit jumatate. Si cand zic abia au venit spun asta pentru ca i-am invitat pe la ora 4 si pana pe la 5 nu a venit nimeni. Si la 5 primi au fost un fost coleg de servici (ucranian) cu sotia si fetita lor de 7 ani. Deci nici macar cineva din antrajul nostru frecvent de romani.
Binenteles ca scuzele celor care n-au venit au fost foarte bune dar ...
Am gatit ca pentru o armata si-am ramas cu mancare sa dau si la vecini pentru o saptamana. Invitatiilor le-am facut pachete si le-am dat acasa si lor mancare pentru o saptamana. Multi la plecare mi-au zis "boda proste" {nu stiu cum se scrie, poate m-ajuti tu?). Dar cati am fost am dansat de-am rupt podelele. de mancat nu prea s-a mancat, dar de baut, no problem. [cheer] Eu la cat de sucarita eram n-am avut chef sa mananc mai nimica. Am baut o margarita...le-am facut si invitatilor cateva cocteiluri si-am petrecut super pana la urma.

CarmenE distractie placuta azi si sa te reincarci cu energie pentru inca o saptamana de lucru.

Delidana dar de ce pleci flamanda de la petreceri? N-au mancare buna sau servesc prostioare? Am vazut pe-aici niste petreceri in care servesc o pizza si-un tort si gata. Mi se par...cheap. Asa e si acolo?

Adi spor la slabit. Cum ai reusit sa pierzi 1.2 kg intr-o saptamana? Ti vreo dieta anume?

Tumpi multumesc de felicitari. Ma bucur c-ai venit un pic din "adancul marii" sa ma feliciti. Sper sa iesi cat mai repede din starea asta si sa redevi activa pe-aici pe la noi. Noua ne placi si "sirena" sa stii, dar parca-i mai bine cand vezi totul pink.

Caludia bine-ai revenit. Sa stii ca daca papi mult nu intotdeauna se vede imediat, a doua zi la cantar ... dar a treia zi te tzaca cu... cantarul de n-ai aer. Ai grija.

Anky pe unde mai esti? Tot in vacanta?

Ioana iti doersc o saptamana usoara. Te mai doare spatele?

Gabi asa cum i-am povestit si Mephalei una peste alta nu pot sa ma plang. A iesi superb si invitatii au petrecut pe cinste. S-a terminat pe la 2 dimineata. De mancare imi pare rau ca ramas mult prea multa.

Dragelor va las acum si sper sa mai revin azi. Cert este ca pic de somn.

O Delidana am uitat sa-ti spun c-am adansat aseara de-am febra musculara azi.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anky am scris in acelasi timp. Ce ma bucur c-ai venit din concediu si iti multumesc din suflet pentru oferta ta. Imediat trimit PM.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, bine c-a iesit frumos pina la urma petrecerea de ziua ta. Imi amintesc ca ceva asemanator mi s-a intimplat si mie, singurul cuplu de romani pe care-l cunosteam si l-am invitat n-a aparut, iar eu le spusesem invitatilor mei ca abia astept sa vina sa ii prezint si lor si toti ma intrebau "unde sint prietenii tai, romanii?" Dar pina la urma si noi ne-am distrat bine si fara ei.
La petrecerea unde am fost zilele trecute au fost vreo 3 feluri de mincare cu taietei (plus alte ingrediente) si citeva cutii de pizza de care nu m-am atins dar care au disparut cit ai zice peste; culmea, cei care s-au laudat ca au gatit mincarea asiatica au fost primii care s-au infipt la pizza de parca nu exista ziua de miine.

Ceva poze ai facut?

Carmen, nu mersi, ramin la ingehetata.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Zuzi, important e ca v-ati simtit bine; am observat ca mai la toate petrecerile la care mergi/esti invitata dansezi mult si asta e un lucru ft. bun; eu n-am mai dansat de-o vesnicie, .
In schimb, imi pare rau ca te-ai chinuit sa gatesti multe feluri de mancare ce nu s-au prea mancat.

Anky, bine-ati revenit din concediu si sa aveti un an scolar bun, cu rezultate frumoase.

Delia, nu-mi place sa fiu refuzata...deci?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput