Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

am uitat sa va spun ca am primit si sortul:
http://redoute.fr/vente-short-corto-so-home.aspx?productid=324133557&documentid=379208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1
Cu ajutorul lui am avut fdp 0. E super, material subtirel, perfect ptr mers la plaja.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Feli,
da' sortul asta nu e de pijama? eram convinsa ca e ceva de dormit...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc,am retinut!
dar tot nu-i valabila gentuta!!!!!!!
claudia astept cu nerabdare pozele din concediu ,Carcassone este locul care m-a fermecat pentru tot restul vietii iar traseul descris de tine trebuie sa fie minunat.astept cu nerabdare pozele tale si inca odata multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!!!

abia astept ziua de maine sa-mi mai clatesc okii cu niste linkuri sunt sigura ca si maine vor veni o gramada de colete!!

eu aseara am zis ca e ultima comanda de la reducerile astea si acum am deja 5 produse in cos dar le mai tarai asa cateva zile poate ma mai linistesc

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ella asa ma gandeam si eu, dar am citit ca e "idéal à porter l'été avec une peau bronzée"

Eu oricum n-am "greturi" d-astea, daca imi place, il port...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata! Azi sa curga coletele!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

Buna

eu sunt pe aici dar sunt prea noua ca sa ma bag in seama...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Ete, scartz! Si ce daca esti noua? Crezi ca cele mai vechi avem mai multe drepturi? Wrong! Baga-te, bre, in seama. Nu te teme

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

salut

merci Miki, intre timp te-am lasat si eu balta ca am plecat la munte...
acum m-am intors si sunt la birou dar asa am chef de inca niste colete... poate vine azi aviz

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

Buna

vreau sa mai dau o comanda si as vrea sa-mi i-au niste blugi.
acum ceva timp multe dintre voi ati tot recomandat o pereche mai stramti dar eu nu o vad pe site. daca o gasiti va rog sa-mi dati si mie link-ul. si mai am o intrebare referitoare la acesti pantaloni pt cele care i-au primit deja - au talia f joasa eu am fundul mai mare si nu ma avantajeaza daca sunt sunt f josi. merci mult anticipat.

Raluca despre ei vb:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-anges-denim-stretch-slim-taille-descendue.aspx?productid=324114921&documentid=207608&single=false&categoryid=22905201
nu stiu sa iti spun ca nu i-am luat
i-am luat insa pe acestea:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-denim-stretch-large-taille-normale.aspx?productid=324131065&documentid=207608&single=false&categoryid=22905201
dar sunt in comanda din 31.07 deci nu pot sa iti spun nimic deocamdata

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

merci mult
primii sunt dar nu mai au marimea mea.
si ceilalti sunt faini parca, astept parerea ta dupa ce ajung si poate ii bag pe astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Pentru setul de genti rosii: 34770/34886/34827

Gracias, la mine nu merge nici unul (am numai chestii reduse), asa ca o sa folosesc 32883 cu cele 6 cesti si farfuriute. Sper sa fie misto ca sa le fac cadou. Am folosit deja pt comanda anterioara codul de genti choco/anis, a mers, sper sa fie misto.
Feli, parca tu primisesi seriviette paprika? Poti pune vreo poza? Pt ce e?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Acus am fost la posta.Nu mai inteleg nimik din modul lor de trimitere a coletelor
am primit colet din 18.07.2008 aceasta fiind ultima comanda.
In schimb coletele din 5,8,17 nici urma?
Incep sa cred ca am ramas fara hainutele din acea perioada.
si erau majoritatea pentru fata
cadou am avut set blue raye am primit o geanta de plaja roz fucsia si ceva gen pareo cu imperimeuri roz siceva maron .Draguta,merge la plaja.
Ma uit la bon d'achat apare la ramborsement data de 04.08.2008.sa inteleg ca au prelucrat comanda mea din 17.07.2008 in data de 31.08.2008? nu inteleg modul lor de prelucrare al comenzilor si pace.E bine c-am primit ultima comanda macar ca deja mi s-a acrit de ei.
pentru LR!!!!!!!!

Mergi la inceput

Monika si eu astept comanda din 17. pe cea din 25 am primit-o vineri.
pentru comanda din 17 am bon d'achat din 6 august, cu note d'avoire din 30 iulie.

asteptam, asteptam.... si pregatim alte comenzi - cel putin asta fac eu

Mergi la inceput