SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Chiar asa,Breto,ce ne mai povestesti?
Spune-ne de cand esti in Italia...cum e pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

..bai fetelor,azi am avut o zi cu moralu la pamint..asa m-am trezit..dar incep sa-mi revin..multzumesc de pupice...ce misto de tine ca-ti place la sala alecsica..eu sunt o puturoasa de nota 10 in privintza sportului...sunt plina de aparate prin casa,abia,abia daca fac cite ceva...PUTOARE, ce sa mai!!!....sper sa-ti revii repejor si sa nu fie nimic grav....crisstinuz...vrei sa stii de cit timp sunt eu pe meleagurile astea...de o viatza aproape..13 ani,aproape 14...cum sa fie...mie imi place mult de tot,m-am integrat foarte bine printre ei,deci nu ma simt straina deloc aici...cu toate ca barbatu-mio deabia asteapta sa ne vedem baiatu la locul lui si sa ne intoarcem in tara...el crede ca eu as putea sa stau numai in romania,fara fiu-mio..NICIODATA!!..asa ca pina la urma cred ca am sa fac naveta italia -romania..dar pina atunci mai este...baiatul este numai in ultimul an de liceu(aeronautica)..dupa care vrea sa faca aerospatzial...mai v-or mai trece ceva anisori pina atunci...deci cred ca v-a trebui sa ma gindesc in schimb CUM SA MAI SLABESC!!..haide-tzi ca promit ca am sa intru si eu in cursa(de miercuri??)...am depasit orice limita......

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

.....Un tip beat mergea in patru labe pe trotuar. La un moment dat ii aluneca o mina si se loveste cu capul de caldarim. Continua sa mearga in patru labe si din nou ii aluneca o mina si se loveste la cap. Dupa inca doi metri de mers in patru labe da cu ochii de o pereche de picioare misto. Ridica ochii si vede o fata care se uita scirbita la el.
-Ce faci, fa? o intreaba betivul.
-Fac trotuarul, raspunde fata jignita.
-Pai, fa-l dracului mai moale, ca ma doare capul.

..si acum un pic de muzica

Mergi la inceput

Bravo,Breto ca intri in cursa...ne-ar face bine sa ne sustii.
Chiar am zis si eu ca iau o pauza mica in weekend sau pana miercuri.Prea stau de o luna jumate doar cu legume ,peste ,oua si branza.Asa ca mi-am facut niste chifle din faina integrala si am cumparat multe fructe ca mi-a fost dor....
Asa ca....Breto ,te astept cu un meniu zilnic,un banc la fiecare postare si un conccert in fiecare seara.
Mi-e tare drag sa-ti citesc randurile,ma binedispun pentru toata ziua.
Uite de la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna fetelor. Si eu am renuntat de 2 zile la dieta, ca nu m-am simtit bine. De maine incep din nou. M-am pregatit cu multe fructe si legume.

crisstinuta, stiu cum e. Prima data cand am tinut dieta, prima saptamana mi s-a parut cea mai grea. Apoi, din cand in cand mai simteam nevoia si de altceva, dar ma obisnuisem si fara. Am mai mancat cate o bucatica de ciocolata , si tot am slabit 6 kg. De miercuri revii , da? Sa nu ne parasesti
-------------------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisstinuta

Bravo,Breto ca intri in cursa...ne-ar face bine sa ne sustii.
Chiar am zis si eu ca iau o pauza mica in weekend sau pana miercuri.Prea stau de o luna jumate doar cu legume ,peste ,oua si branza.Asa ca mi-am facut niste chifle din faina integrala si am cumparat multe fructe ca mi-a fost dor....
Asa ca....Breto ,te astept cu un meniu zilnic,un banc la fiecare postare si un conccert in fiecare seara.
Mi-e tare drag sa-ti citesc randurile,ma binedispun pentru toata ziua.
Uite de la mine...

Gabita (24.06.04) si mamica lui

...buna seara!!!
deci,mai intai si prin urmare,vazind ca suntezi singurele pe aici,m-atzi convins sa intru in hora cu voi...chestia este ca imi era cam rusine cu kilogramele care le-am depus,dar Romania mi-a pus capac..nu este vina nimanui,numai a mea....imi plac prea mult dulciurile,si vreau sa va spun ca am sa fac parte din categoria GREA!!...daca la inceputul anului am inceput aceasta dieta cu vreo 102 sau 104 kg,nu mai stiu bine,ei bine este aproape sfirsit de an si sunt tot pe acolo...am facut mari greseli,eu am tinut de doua ori superdieta si slabisem foarte bine,dar cum in deale mincarii nu ma controlez le-am luat pe toate cu virf si indesat inapoi...nu are rost sa ma pling,ASTA E!!!..dar de miercuri am sa va dau cintarul(APRILUS SA FII PE FAZA!!!)SI am sa ma pun hotarit pe slabit...sa vad cum reusesc dar am sa bag niste poze noi,CUM AM DEVENIT in aceasta frumoasa vacantza...poate voi nu credetzi,dar eu vara de vara ma ingras,nu ca alta lume care vara slabeste,la mine e invers...imi prieste Romania de numai..am avut record de am pus 10 kg intr-o luna,luna lui august!!,dar pentru asta nu disper...ASTA SUNT...oricum va pun poze cu,cum arat acuma la o suta si ceva(miercuri v-om sti cite kg exacte)...si DUPA,ce am sa slabesc(pentru ca am de gind sa ma usuc inapoi)...odata era AIDUTA care ne mai tinea din friu...Doroteasa...,Aprilus,fa bine si treci sa preiei stafeta cu...si vezi ca se termina si capitolu...cine il deschide???BAI DA MULT AM MAI SCRIS...CRISSSSam sa incerc sa-ti respect cerintele...alecsicasa te faci bine...pupicuze la feticuze

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/bretonica/?deleted=2895672668
...c-am asa m-am dilatat eu...de acum sa vedem cum mi-oi reveni
...sa vedem un banc..
Doi studenti de la ASE (tip si tipa) sunt impreuna, intr-o camera de hotel(erau la munte.
Pe la miezul noptii, studentul zice:
- Actiunile sunt in crestere!
- Imi pare rau, dar BURSA este inchisa! raspunde ea.
Dupa vreo cateva minute, iar:
- Actiunile cresc tot mai mult!
- Imi pare rau, BURSA este inchisa!
Si iar..
- Actiunile au atins nivelul maxim!
- Imi pare rau, BURSA este inchisa.
Dupa cateva minute, dupa ce se mai gandeste putin, tipa zice:
- S-a deschis BURSA!
- Imi pare rau, am vandut actiunile pe sub mana!
...si acum cintarea de seara...

Mergi la inceput

Ceau ,frumoaselor!
Breto,in primul rand ia spune tu,da sincer...ce inaltime si ce greutate ai mey,ca io nu cred ca bati suta.Poate te-ai imbracat mai strategic in negru....dar oricum dimatai kilele se aseaza bine pe tine.Tu ai slabit tare mult ,am citit posturile tale..asa ca ma astept sa slabesti pe putin 10kg.Hai Breto ca vine Craciunul...
Mi-e drag tare de tine cu stilul tau...
Gata cu glumele ,la regim cu noi...
Eu azi am zi de conopida.Conopida in fel si chip....ciorbica cu iaurt 0%...sufleu la cuptor cu oua si branzica 0%....si piure cu ulei de masline si usturoi.Am doua conopide uriase.
Nu stiu cum e pe la voi dar la noi s-a scumpit piata ceva de groaza....gogosari 6 lei,castraveti 4,5...ce sa mai pui la borcan...nici varza nu-i ieftina pentru butoi...

Mergi la inceput

Sunt datoare cu un banc ,nu?

E-mail de la sotie catre sot:
"Trimite-mi bani, ca altfel incep sa calc ...... stramb"
E-mail de raspuns de la sot catre sotie:
"Calca stramb, si trimite-mi si mie niste bani!"
-------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

hahahhahahah...misto tare...deci nu ma lasi pina miercuri dupa cum vad...atunci sa va zic...azi dimineatza cintaream 103 kg...nici mie nu-mi vine sa cred,dar asta e....ah,inalta sunt 170...deci,nu sunt grasa,ci foarte grasa..este adevarat ca nimeni nu-mi da kilogramele,dar atitea am va jur!!...deci astazi..dimineatza apa,apa..apa...dupa care 3 prune si cafea...la amiaza broccoli fierzti,si mai incolo mai bag niste fructe...imediat o sa ma auziti cintind de foame:-)...dar HOTARAT de astazi si eu la dieta

Mergi la inceput