SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

buna fetelor!

nu ma dati absenta. sint aici, dar sint f presata de timp.
nici sa va citesc nu am timp...
raportul de la mine:
ultimul rap:77kg. raportul actual:76kg. slabit doar 1 kg.
va pupacesc si .. ne mai auzim!

oana si andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Eu n-am slabit nimic dar bine ca nu m-am ingrasat si nu am murit de foame!Ma tin de regim dar merge greu,ce sa fac pana la iarna slabesc eu 2-3kg ,daca nu,le ascund sub pulover

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

.......hop si eu cu calu meu....ce liniste...eu am lipsit din cauza "de motive"...mai am trei zile si...deci,treaba,treaba si iar treaba...dar vad ca nici voi nu v_ati dat in vint sa intrati pe aici...iaca am reusit sa bag si eu niste pozici...am sa ma chinui sa le bag si pe ultimile facute luna trecuta...uite asa ne mai cunoastem si noi putin

http://flickr.com/photos/30079927@N08/?saved=1 ...
..fetelor daca fac prea mare galagie sa-mi spuneti

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Breto,esti exact cum mi te-am inchipuit:o privire senina si joviala!
Nici cu kilogramele nu stai rau.Chiar in poza de pe marginea piscinei arati bine de tot,sexy.N-ar fi rau sa pui o poza veche dinainte de Superdieta ,parca ai tinut-o de doua ori,nu sunt sigura...De abia astept sa vina ziua de luni sa-ti auzim gurita pe aici.Lasa ca se intorc si celelalte spasite si nitel implinite din conccedii!
Poate ma ambitionez si incep si eu Superdieta de luni ,ca nu fac mare branza de doua saptamani incoace,n-am slabit nimic....

Mergi la inceput

buna dimineaza la fetize...crisstinuz,nu am reusit ieri sa pun si poze "mai noi"..ma tot chinui,am probleme cu computeru...oricum eu tot incerc...eu am noroc ca nu demonstrez niciodata kilogramele care le port,gindeste-te ca, acolo aveam 85 de kg mi se pare...acum am ceva mult mai multoricum pina in septembrie nu fac nimic,dar din septembrie cind ma intorc,am sa ma pun la dieta, de aia HOTARITA,nu se mai poate...ajung in noiembrie ca fac 40 de ani si tot cit CHINA sunt....nu,nu...schimb macazul...da crisstinuz am tinut-o de doua ori,si am reusit sa slabesc bine,dar dupa cum se stie este perioada de mentinere care este cea mai grea,odata ce-ai scapat in blide,cine te mai opreste(vorbesc de mine)...eu mor dupa dulciuri,alea ma nenorocesc pe mine..tu faci parte din categoria fetelor norocoase,daca vorbesti numai de 2-3 kg...noi cele de la CATEGORIA GREA vorbim de la zeci de kilograme in sus,este diferenta de la 2 la 20 ce zici?..dar am sa va ajung eu din urma stati linistitite!!!.FETELOR SUNT DE DOUA ORI FERICITA...mi-am facut toate analizele de la cap la coada,si mi-a zis doctoru ca sunt perfectE!!!!SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!...am fost putin stresata aceasta perioada,dar chiar si dupa cinci ani de cind s-a intimplat mi-a zis medicul ca pot sa ma consider FERICITA..doar cu spatele am probleme...sunt un "pic" deteriorate inelele intervertebrale..asa ca sport si.sa lupt impotriva kilogrameloooooooooooor...obligat forzat...deci aveti grija de voi in acest week-end ca eu va urmaresc,nu faceti prostii ca mine...PUPA BRETO FETELE...pe toate ,toate...iar acum un pic de muzica

Mergi la inceput

Breto!..crezi ca m-am mentinut usor la kilogramele astea?
Vai ,dar eu de 20ani sunt tot intr-o cura si dieta....crede-ma nici nu mai stiu cum e sa mananci o prajitura la cofetarie,sau o ciocolata sau nu stiu o pizza la pizzeria din colt.Noroc ca ma controlez ,ma ingras foarte repede.Cand eram studenta ( acum 100 ani,
apropo nici eu nu sunt departe de tine am 38ani)nu mancam toata saptamana si cand veneam acasa in weekend si mancam de toate ,ma cantaream pe cantarul de la gara si aveam 3kg in plus ca la venire.....Acum cand vad cantarele de la mesageria CFR ma pufneste rasul....Dar nu ma las .....

Mergi la inceput

ESTI TAREfelicitari iti porti foarte bine anii(am tras si eu cu ochiu prin pozele tale)ai o dulceaza de copilcomplimente!!!...eu in fatza mancarii nu rezist...de-as avea si eu taria ta...FELICITARI...eu in schimb niciodata nu m-am vazut slaba..dar stii cum se zice...SPERANTZA MOARE ULTIMA.......hai ca am reusit sa-mi repar computeru,si sa-mi bag niste poze facute luna trecuta...SA MA VEDETI CE M-AM DILATAT(de la calduri doar stiti bine si voi)...

un pic de muzica la fetize [ disco]

Mergi la inceput

Hei ,ce-i cu muzica asta ... e duminica vreau sa dorm mai mult...
Glumesc...
Breto merci de laude sunt valabile si pentru tine...eu cred si ca si la 100 ani o sa spui bancuri.Apopo cand vad ce bine iti sta cu freza aia scurta moderna parca imi vine si mie sa-mi tai parul....cand eram tanara numai baieteste purtam parul si-mi sedea bine....nu stiu ce-mi veni in ultima vreme....
Pune pozele alea Breto!...de abia astept..
Voi celelalte desteptarea....hai sa vedem poze cu Breto ,sa vedem cat a slabit....sa ne incurajam...

Mergi la inceput

BUNA SEARA!!! ...bine v-am regasit(suntem numai noi criss pe aici)...mie imi place mult cu parul scurt,nu mi-ar sta bine cu el lung..iar in privinta slabirii gresesti....M-AM INGRASAT DE NUMAI ....dar o sa-mi revin sunt sigura....in rest ce se mai zice pe aici?...care pe unde mai umblati?..miercuri decolez spre RO..ce-ar fi sa ne intilnim toate prin SIBIU(la jumatatea drumului)la o pizza?...ar fi misto tare...eh,ce ziceti?....asa in week-endu viitor...CARE SE BAGA?...

Mergi la inceput

Ce pizza ,Breto....nu ziceai ca te apuci de dieta de azi?
Bun venit in Ro!
Du vroiai sa incepi dieta la sosirea in Ro unde toate neamurile vor incerca sa te indoape ?
Si eu cum stiam ca mi te alaturi chiar vroiam sa incerc SD ca tot stagnez de la o vreme....dar de una singura pe aici
Unde sunteti fetele?

Mergi la inceput