Ajutati-ma va rog!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

tot zentel, ca si copiii, exista si pastile de adulti (adica albendazol)
uite de ce
la fel de eficient ca si metronidazolul dar cu mai putine reactii adverse la copiii cu varsta intre 2 si 12 ani. Reactiile adverse nu sunt obisnuite(citat din articolul de mai sus, pentru ca habar n-am sa dau quote) pentru ca, adaug eu, albendazolul nu se absoarbe din intestin decit cam 5%, ceea ce scade toxicitatea asupra organismului.
si faceti si voi tratament pentru ca, asta e, e foarte probabil sa aveti si voi infectie dar nemanifesta. (iar ma apuca nervii ca a trebuit sa afli de pe un forum si nu de la medic chestia asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aronda spune:

Am inceput si noi sa luam zentel pastile,incepand de azi odata cu copii,cu toate ca medicul ne-a spus ca nu este nevoie.Stau si ma gandesc ca nimeni,nici macar andrei la care s-au gasit nu are niciun simptom,chiar dinainte sa incepem tratamentul a inceput sa manance chiar foarte bine si mai ales el nu face diaree,este tot constipat,singura problema vizibila care o are.Se poate sa aibe giardia fara simptome??Nici nu stiu ce sa mai cred..Oricum va multumesc pentru sfaturi,ca mai multe aflu de aici decat de la medici.

aron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

se poate sa aiba giargia fara simptome, dar ia adu-ti aminte de ce ai ajuns sa faci coproparazitologicul, ca n-avea nimic si totul era minunat?
e aproape imposibil ca proba lui de caca sa fie contaminata din alta parte cu chisti, daca i-a iesit la coproparazitologic e cam clar ca are, indiferent cit de manifesta sau nu e.
diareea si constipatia la copii nu-s ca la adulti, o boala care da chipurile diaree in mod normal la copii da la unii diaree, la altii constipatie - aceeasi boala

realitatea cu giardia e ca in ro cel putin e pe toate drumurile, toata lumea incearca sa scape de ea, si ea, ca orice specie si-a gasit modalitati de supravietuire, adica a devenit rezistenta la diverse pe care le facem noi (by the way, stiati ca se poate lua din apa de la robinet, ca rezista la modalitatile prin care se dezinfecteaza apa potabila?)
asa ca mie mi se pare justificat sa ia tot familionu' tratament, chiar daca dpdv al costurilor... probailitatea sa fiti si voi purtatori e maaaaare!

Mergi la inceput

am avut o noapte de cosmar,denisa a plans toata noaptea,o durea burtica,cred ca de zentel.vroia lapte in continuu,se linistea un pic dupa ce ii dadeam si iar incepea.nu stiu ce sa mai fac,de dimineata e bine ,a mancat si e vioaie.
si andrei bea lapte mai mult ca deobicei,sper sa-si fac efectul zentelul,dar lui denisa nu stiu ce sa-i dau daca tot o mai doare burtica,oare sa mai incerc si azi sa-i dau zentel??
o s-o sun pe doctorita lor dar dupaamiaza ca atunci are program,ca altfel nu raspunde la telefon.

aron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

nu am citit tot dar am inteles cä nu e voie lapte.noi cänd nu am avut voie lapte,a mers cu succes laptele de soia.sänätate multä!

Mergi la inceput

multumesc mult pentru ideea cu laptele de soia,merge de minune.

aron

Mergi la inceput