Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)
Raspunsuri - Pagina 6
Dari_Scumpi spune:
Vreau sa va spun ca au catadicsit cei de la LR sa-mi raspunda la e-mailul trimis joi...
Iata mai jos copy-paste'ul:
You question me about your order placed on the 04/07/2008.
The delivery time is around 2-6 weeks.
Your parcel will reach you soon.
I wish a good reception.
2-6 sapt??? chiar au tupeu astia!!!![]()
![]()
parca citeam peste tot ca timpul de livrare este de 8-18 zile... mda... ce sa mai zic...

Mirona spune:
quote:
citat din mesajul lui Giova
...nu mai stiu. sunt penibila stiu, nici 2 nume nu am putut tine minte, dar la cate am pe cap.....
Gio - tzuca-te baba - nu esti penibila deloc - eu de cate ori merg - imi spune tanti ce colete au venit pe ziua respectiva - si asa hotarata merg spre casa sa scriu aici ce nume mi-a spus tanti - si nici macar nu dau coltul la strada si deja le-am uitat - si culmea ... o fac chiar si atunci cand e un singur nume ... asa ca nu esti singura ... asta ca sa te mai incalzeasca si pe tine.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
gama spune:
Buna, ridicat azi colet din 5 iul, fara aviz, zic ei ca aseara a venit!!!plecat din 17 iul de acolo.....link-uri nu mai sunt, sacul verde soft grey de 3,99E, lenjeria iefina cu albastru, camasi de dama,cuit vapeur asta http://www.laredoute.fr/vente-cuit-vapeur-tonik-so-home.aspx?productid=324136954&documentid=379208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 , care nu e chiar asa de folositor pe cat pare, in plus ca e micut, mai mult de decor,si altele care nu mai sunt pe site.Mai am un colet din 6.....
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
nepotzica spune:
quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi
Vreau sa va spun ca au catadicsit cei de la LR sa-mi raspunda la e-mailul trimis joi...Iata mai jos copy-paste'ul:
The delivery time is around 2-6 weeks.
Your parcel will reach you soon.
I wish a good reception.
2-6 sapt??? chiar au tupeu astia!!!
vaaaai, ce nesimtiti!! mor magarii pe drum de sete si caldura
o sa port de revelion costumul de baie comandat la inceputul vacantei, ca se termina vara pana livreaza ei.
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui nepotzica
vaaaai, ce nesimtiti!! mor magarii pe drum de sete si caldura
o sa port de revelion costumul de baie comandat la inceputul vacantei, ca se termina vara pana livreaza ei.
Pai depinde unde te duci de revelion
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ama1357 spune:
quote:
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)
off topic:
de mult tot vroiam sa te intreb:
citatul asta este din "castelul"? am citit cartea cu multi ani in urma si mi se pare foarte cunoscut...
miki68 spune:
Dariii, cin' tz-o scris "misiva" aia? Ca "le are" cu engleza... oh my god! Or fi angajat niscaiva indieni, chinezi la relatii cu clientii...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
baby_boy spune:
Fetelorrrrrrrr mi-a sosit coletul din 15. 07 ..se pare ca pe 22 a plecat de la ei..si azi l-am ridicat...YUPIIIIIIIII...sunt happy 
31 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
Dari_Scumpi spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Dariii, cin' tz-o scris "misiva" aia? Ca "le are" cu engleza... oh my god! Or fi angajat niscaiva indieni, chinezi la relatii cu clientii...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
unu' Romain
Cordialement.
romain,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Sincera sa fiu, m-am abtinut sa mai si comentez ceva in legatura cu engleza lui de balta! Vorba ta, doar lucreaza la relatii cu clientii, iar engleza nu-i decat una dintre cele mai raspandite/cunoascute limbi din lume...dar, in fine... oricum sunt

Elena.2006 spune:
Eu astept din 17 un colet si i-am disperat pe cei de la posta...
Din pacate nici azi nimik.Ceea ce nu pricep eu e ca banii i-au luat in 25 iar note d'avoir apare in 30.Coletul cand l-or fi expediat?
Elena M.&Adrian Atit de mare