Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)
Raspunsuri - Pagina 6
Dari_Scumpi spune:
Vreau sa va spun ca au catadicsit cei de la LR sa-mi raspunda la e-mailul trimis joi... Iata mai jos copy-paste'ul:
You question me about your order placed on the 04/07/2008.
The delivery time is around 2-6 weeks.
Your parcel will reach you soon.
I wish a good reception.
2-6 sapt??? chiar au tupeu astia!!!
parca citeam peste tot ca timpul de livrare este de 8-18 zile... mda... ce sa mai zic...
Mirona spune:
quote:
citat din mesajul lui Giova
...nu mai stiu. sunt penibila stiu, nici 2 nume nu am putut tine minte, dar la cate am pe cap.....
Gio - tzuca-te baba - nu esti penibila deloc - eu de cate ori merg - imi spune tanti ce colete au venit pe ziua respectiva - si asa hotarata merg spre casa sa scriu aici ce nume mi-a spus tanti - si nici macar nu dau coltul la strada si deja le-am uitat - si culmea ... o fac chiar si atunci cand e un singur nume ... asa ca nu esti singura ... asta ca sa te mai incalzeasca si pe tine.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
gama spune:
Buna, ridicat azi colet din 5 iul, fara aviz, zic ei ca aseara a venit!!!plecat din 17 iul de acolo.....link-uri nu mai sunt, sacul verde soft grey de 3,99E, lenjeria iefina cu albastru, camasi de dama,cuit vapeur asta http://www.laredoute.fr/vente-cuit-vapeur-tonik-so-home.aspx?productid=324136954&documentid=379208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 , care nu e chiar asa de folositor pe cat pare, in plus ca e micut, mai mult de decor,si altele care nu mai sunt pe site.Mai am un colet din 6.....
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
nepotzica spune:
quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi
Vreau sa va spun ca au catadicsit cei de la LR sa-mi raspunda la e-mailul trimis joi... Iata mai jos copy-paste'ul:
The delivery time is around 2-6 weeks.
Your parcel will reach you soon.
I wish a good reception.
2-6 sapt??? chiar au tupeu astia!!!
vaaaai, ce nesimtiti!! mor magarii pe drum de sete si caldura
o sa port de revelion costumul de baie comandat la inceputul vacantei, ca se termina vara pana livreaza ei.
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui nepotzica
vaaaai, ce nesimtiti!! mor magarii pe drum de sete si caldura
o sa port de revelion costumul de baie comandat la inceputul vacantei, ca se termina vara pana livreaza ei.
Pai depinde unde te duci de revelion .
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ama1357 spune:
quote:
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)
off topic:
de mult tot vroiam sa te intreb:
citatul asta este din "castelul"? am citit cartea cu multi ani in urma si mi se pare foarte cunoscut...
miki68 spune:
Dariii, cin' tz-o scris "misiva" aia? Ca "le are" cu engleza... oh my god! Or fi angajat niscaiva indieni, chinezi la relatii cu clientii...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
baby_boy spune:
Fetelorrrrrrrr mi-a sosit coletul din 15. 07 ..se pare ca pe 22 a plecat de la ei..si azi l-am ridicat...YUPIIIIIIIII...sunt happy
31
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
Dari_Scumpi spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Dariii, cin' tz-o scris "misiva" aia? Ca "le are" cu engleza... oh my god! Or fi angajat niscaiva indieni, chinezi la relatii cu clientii...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
unu' Romain
Cordialement.
romain,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Sincera sa fiu, m-am abtinut sa mai si comentez ceva in legatura cu engleza lui de balta! Vorba ta, doar lucreaza la relatii cu clientii, iar engleza nu-i decat una dintre cele mai raspandite/cunoascute limbi din lume...dar, in fine... oricum sunt
- n-am nici azi aviz!
Elena.2006 spune:
Eu astept din 17 un colet si i-am disperat pe cei de la posta...Din pacate nici azi nimik.Ceea ce nu pricep eu e ca banii i-au luat in 25 iar note d'avoir apare in 30.Coletul cand l-or fi expediat?
Elena M.&Adrian Atit de mare