Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)
Raspunsuri - Pagina 17
Raluca_u spune:
Buna
am aviz. nu stiu pentru care comanda dar cred ca pt cea din 17 ca mai am pe 25 si 29.
maine dimineata la prima ora sunt la posta si revin cu detalii.
e prima comanda cu lucruri pentru mine si sot ca pana acum am luat doar pt adina
va pup
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Ioana13 spune:
Azi mi-au emis bon d'achat pt comanda din 14.07. .. dar de primit coletu/punga inca nuuu. De 2 saptamini intreb la Posta, dar am avut grija sa nimeresc tot alte Fulgi, miine il trimit pe sot, ca e un tip bine si... Nu m-a repezit nici una pina acum, la colete le e simplu sa se uite, ca sint sunt sub nasul lor tichetele, dar cind le zic ca poate fi si "bucata mare" ... se ridica anevoios si verifica in spate.... Una mi-a zis intr-o zi:"Sa ma credeti, chiar nu este nimic"
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Gentile maro sint cadoul denumit Sac de voiaj chocolat/anis?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ramiris spune:
Buna fetelor,
eu sunt oarecum boboaca in ale shoppingului de la LR, am mai avut o singura comanda care mi-a sosit in 10 zile (24.06-03.07), de asta m-am incumetat sa mai fac 2 comenzi la reduceri.
Am mai intnrebat la capitolul precedent insa n-am primit nici un raspuns...mai incerc, poate ma ajutati si pe mine.
Am doua comenzi, una de pe 6.07 si una de pe 9.07 (colete nu scrisori voluminoase) pentru care inca nu am primit aviz.
Am trimis email la redoutisti si am primit textul standard... nu va ingrijorati, 3-6 saptamani de la comanda pana soseste, bla-bla.
Ma ingrijoreaza insa ca mi-au scris despre comanda din 6 ca a fost expediata pe 10.07, e normal sa faca atat de mult pe drum sau trebuie sa-mi iau gandul de la ea... si de la banii dati?
moonlight spune:
Eu nu cred ca au trimis coletele pe cat au zis ei. Si eu astept din 30 iunie si din 4 iulie, au zis ca le-au trimis pe 1 iulie, respectiv 10 iulie si nu am primit nimic inca. Si azi am fost la posta sa intreb de ele.
Si bineinteles ca explicatiile date de ei sunt: dureaza intre 2-6 saptamani. Asta e, asteptam...
ralucadiana spune:
canda facem schimb daca vrei. totusi mai sper la comanda din 7. sunt de aceeasi parere cu voi in legatura cu datele de expedieere ale coletelor. nici nu m gandeam ca nu vine intr-o luna, si sambata plec la mare.......uaaaaaaaaaa cat mai am de asteptat
boar
ralucadiana spune:
de suparata ce is mai dau o comanda ca am gasit asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4548710&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
imi place tare mult si tre sa dau o comanda
boar
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moonlight Eu nu cred ca au trimis coletele pe cat au zis ei. Si eu astept din 30 iunie si din 4 iulie, au zis ca le-au trimis pe 1 iulie, respectiv 10 iulie si nu am primit nimic inca. Si azi am fost la posta sa intreb de ele. Si bineinteles ca explicatiile date de ei sunt: dureaza intre 2-6 saptamani. Asta e, asteptam... |
Deci sa inteleg ca nu trebuie sa ma crizez ca s-au volatilizat pe drum?
moonlight spune:
Sincer, eu sper sa nu fie cazul. Am urmarit forumul asta de multa vreme si nu cred ca la reducerile astea au fost cazuri de colete pierdute, iar in iarna am avut atat colete mari, cat si pungi cu 2-3 produse si au venit toate!
Acum...si eu incep sa am indoieli din ce in ce mai mari in privinta celor 2 comenzi, totusi nu am nimic la ramburs, dar nici avizul nu apare. Doamnele de la posta mi-au zis sa fac rost de tracking number,am scris pe LR dar evident ca mi-a raspuns acel romain cu engleza lui uimitoare si mi-a trantit raspunsul standard cu cele 6 saptamani. Cred ca nici nu a citit mesajul meu in care ii ceream tracking nr. (desi banuiam ca nu am cum sa il obtin, din ce s-a discutat aici).
Tot ele mi-au zis ca din afara pana la noi dureaza maxim 10 zile, probabil ca in Franta sta cel mai mult.
Eu inca mai sper
felicia74 spune:
si eu inca mai sper ptr comenzi. Repet:7, 12 s 18.
Insa deja m-am saturat de "depresia LR-iceasca", de ce sa-mi amarasc eu zilele tot pazind cutia de scrisori, nu stiu, chiar nu merita nise toale, oricat de ieftine ar fi ele. Daca vor fi probleme cu aceste comenzi, chiar ca am terminat-o cu LR-ul
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)