De ce plinge noaptea ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

tuturor shi va multzumesc pentru ca sintetzi alaturi de mine! Aurelie,inca o data multzam fain pentru tot,inclusiv pentru complimente!Shi zi itzi place gargaritza mea,ei?Iar ca sa revin la sub'ect,shtiu ca sint shi cereale care nu au laptele inclus dar io,cind le-am spus mamei shi surorii mele sa-mi trimita,nu shtiam ce shi cum.Data aviatoare shtiu ce sa comand !Multzi la Luca shi ne mai auzim pe chat;cind mai apuc desigur!
Bubi,eshti o scumpa shi itzi multzumesc foarte mult mai ales pentru ca te-ai oferit sa-mi trimitzi tu cereale fara lapte!Asha cum i-am spus shi Aureliei,itzi spun shi tzie:aici,negasind cereale,am apelat shi eu la sor'mea din Elvetzia shi la maica-mea din Romania,dar nu am shtiut ce sa le cer mai exact,deoarece eu rascolisem forumul in cautare de marci de cereale,nu de ce contzin shi cum se prepara.Oricum,pina acum am primit de la maica-mea numai cereale care contzineau shi lapte iar o singura data mi-a trimis o cutie cu cereale cu miere de la HERO,care nu contzineau lapte dar cu toate ca Naomi le-a papat cu placere,nu le-am mai cerut de frica mierii despre care shtiu ca nu-i indicata inainte de 1 an!?Sor'mea mi-a trimis de la Milupa shi Nestle shi toate cu laptele incorporat dar acuma,daca shtiu ca sint mult mai multe fara lapte,am sa fac o comanda clara despre ceea ce doresc.Inca o data multzumesc muuult shi la Marutza ta!
Ruxi,saru'mina shi tzie de incurajari shi suport shi la una bucata baietzel cuminte,Bogdan.
Lidia shi sa vreau sa ii skimb patutzul...tot nu am cum!Patutzul ei este in dormitorul in care se afla shi patul nostru uriash shi nici sa il sucesc in alta pozitzie nu se poate.Nu mai avem loc pur shi simplu;shi asha daca am eu treaba la shifonier iar sotzul vrea ceva din dulapul sau...unul din doi ashteapta iar daca shi Naomi vrea musai sa ajunga in acelashi timp la patutzul ei,pai atunci este clar ca noi doi avem Cedeaza trecerea !Avem un pat semi-dublu pe care l-am cumparat anul acesta(ca am avut-o pe sor'mea in vizita)dar asha cum am spus,nu avem unde sa-l punem shi l-am desfacut shi parcat intr-o camera cu de toate.Dar de ce crezi tu ca un alt pat i-ar skimba cu ceva noptzile tulburi?Oricum,cu noi in pat nu vreau sa o culc din cauza ca va deveni imposibil sau foarte greu mai tirziu sa o dezobijnuiesc shi sincer,imi este shi teama ca Doamne-Fereste sa nu o lovesc sau mai rau:sa nu pice din pat,fiind pat de mijloc...shanse sint bereket!Io shi la patutzul ei zic Multzumesc Domnului ca are gratii,ca la cit se plimba Naomi in timpul noptzii prin pat,cred ca ar trebui sa o culeg de pe covor la fiecare sfert de ora!Mai ramine sa ashtept putzin sa vedem cum refacem casa,caci oricum va veni timpul sa ii facem camera ei;momentan avem camere disponibile dar sint la parter shi nu sint de acord ca sa am copilul departe de mine!Oricum,itzi multzumesc shi tzie din suflet shi multzi dulci la David shi Tiara!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna !
Tot eu sint, Adina, chiar ca nu stiu ce sa mai spun...se pare ca are cosmaruri noaptea, poate incerci o muzica relaxanta pusa in surdina toata noaptea...mai stii ? Poate merge ! Alt ceva inca nu stiu ce sa spun, dar ma mai voi gindi, mai ales cind al meu va avea probleme cu dintii...

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Eddy, ai incercat sa-i faci un control serios la un pediatru bun? Din cate am inteles, pediatrul la care mergi nu e cel mai indicat (mie daca mi-ar spune ca "meseria" copilului e sa planga, m-as gandi imediat sa merg la altcineva). Se freaca cumva la urechiuse? Eu n-am avut asemenea probleme, dar o prietena avea o problema similara cu a ta, si a fost la medic si i-a depistat o afectiune minora a urechii. Stii ca noaptea durerea se intensifica. Sau poti sa mai incerci sa schimbi ceva in ritualul de culcare. Eventual ora de culcare. Fetita mea de un an si doua luni plangea disperata intre 1 si 3 dimineata in jurul varstei de noua luni, i-am schimbat ora de culcare undeva in jur de 20,30 si acum doarme rupta pana dimineata la 8,30-9,00. Chiar daca se mai trezeste, sta linistita in patut cu iepurasul ei, si daca maraie ii dau un pic de apa si adoarme imediat.
Inca ceva. Naomi doarme singura in camera, sau cu voi? Te intreb pentru ca daca avem musafiri la dormit si trebuie sa dormim in aceeasi camera cu Ioana, s-a dus naibii somnul, atat al nostru cat si al ei. Daca ne simte, cauta joaca si fereasca Dumnezeu sa nu-i faci pe plac, pentru ca pune sirena! Poate ar fi bine s-o lasi singura in camera, cu o muzica linistitoare in surdina. La mine a functionat.

Doamne-ajuta si nopti linistite!
Trisha

Mergi la inceput

Adina,inafara celor 3 Cutiutze Muzicale,nu am alte casete sau cd-uri cu muzica pentru copii iar muzica relaxanta...cred ca am doar 4-5 casete cu melodii veki italiene;in rest,muzica mai zbuciumata ash spune.Oricum,Naomi mi-a dat de intzeles ca muzica nocturna nu o linishteshte;e-adevarat ca nu am incercat sa las "magaoaia" sa cinte non-stop dar...este o idee care nu pare rea delok.Am sa incerc de miine,caci acuma este deja 22.42 la mine,gargaritza doarme(Multumesc Lui Dumnezeu)shi io tot sper sa se mai trezeasca abia miine dimineatza!Oricum multzumesc shi itzi doresc din tot sufletul sa nu itzi dea bebe Gabriel motive de scormonit dupa idei shi sa nici nu simtzitzi aparitzia dintzilor! shi mai vorbim!
Trisha ,in primul rind BINE-AI VENIT in familia !Itzi doresc shedere placuta shi cit mai multzi prieteni cit despre problema mea...kiar in raspunsul anterior ii spuneam Lidiei ca Naomi doarme cu noi in camera inca de cind am venit de la maternitate.Nu i-am facut camera ei shi nici nu i-o v-om face prea curind deoarece mi se pare mai sigur ca un nou-nascut sa doarma in camera cu parintzii macar pina la 1 an,din foarte multe motive:alaptarea(kiar daca la noi a fost extrem de scurta ),SMS shi inca multe altele pe care sint convinsa ca le cunoshti.Kiar daca avem casa suficient de spatzioasa,nu vreau sa-i facem camera ei acuma deoarece structura casei este nepotrivita:avem 4 camere la parter shi 2 la etaj;la etaj avem dormitorul nostru shi un living pe care l-am tot debarasat ca sa-i facem mai mult spatziu de joaca Naomiei iar la parter sint camera de rugaciuni,ce o folosim shi pe post de camera de oaspetzi cind musafirii sint din familii diferite sau mai mult de 3 persoane,living-ul mare,apoi o alta camera ce am facut-o depozit de pat,canapea,mese shi ce am mai scos de sus,apoi dormitorul socrilor.Deci,dupa cum vezi nu pot sa-i fac gargaritzei camera la parter iar noi sa dormim la etaj!Nici nu ma gindesc!!!Despre intr-adevar am o parere suficient de proasta caci mi-a dat destule motive dar dupa cum am spus shi mai devreme de mai multe ori,sint momentan blokata de orarul de lucru al sotzului meu ce munceshte 20 de ore din 24 shi nu putem merge intr-un alt orash sa vedem daca am reushi un control la un medic de care noi nu apartzinem.Asta este situatzia momentan shi nu o pot skimba !Oricum,la controlul facut la spitalul de stat,mi s-a spus ca Naomi este foarte sanatoasa shi sincer,asta vad shi eu in fiecare zi.Multzumesc de pareri shi sanatate fetitzei tale!
In concluzie,mey fetelor,facind o recapitulare am ajuns la concluzia ca lipsa botezului+durerile de dintzi+visele urite dau acest rezultat groaznic:PLINS MULT SHI NOPTZI NEDORMITE !Nu-mi ramine decit sa rezist shi sa sper ca toate acestea v-or trece cindva! tuturor shi mii de multzumiri

P.S.-Oricum,daca mai avetzi ceva sfaturi bune,nu ezitatzi sa mi le datzi,va rog!!!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna din nou,
Eu am un radio cu baterii si-l pun pe un post cu muzica simfonica (nu noaptea, caci nu pare a fi nevoie la noi, dar tu poti incerca astfel) intodeauna in surdina. Poti incerca sa-i pui un post de radio cu muzica linistitoare, fie ele balade, muzica simfonica sau muzica japoneza. Am inteles ca esti in Japonia ! Cum e acolo ?

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

uf, ma bag si eu : daca vrei sa ii dai cereale, ceea ce eu as zice ca e o idee buna, si cerealele sint cu lapte, dilueaza-i putin laptele pe care il prepari sau il folosesti de obicei; incerca sa faci cereale cu apa, cantitati mici si gusta-l , apoi fa reteta pt un biberon; eu as da vina pe dinti si as incerca sa gasesc medicamente homeopate pt calmarea durerilor, poate poti ruga pe cineva dintr-un oras mare sa iti trimita prin posta, iti vor fi de folos si mai tirziu si cred ca le poti lua fara reteta; la noi au avut efect, sper sa poti gasi la voi; prin cartile mele e si ideea de aschimba ora baii, daca ti se pare posibil, nu stiu cum aveti voi program;
succes si nopti linsitite!

Mergi la inceput

Nu ca vreau sa ma laud dar vreau sa va anuntz ca am dormit alaltaseara de la 24.00 la 8.30 cu o singura shi scurta pauza de a gargaritzei shi aseara,am dormit neintrerupt de la 1.00 la 8.00 !!!Ba kiar am stat shi pe chat vreo 30 de minute inainte de a ma baga in pat !Doamne,sa nu-i fie de deoki printzesei mele dar tare imi doresc sa continue in ritmul asta!Cred ca s-a linishtit asha dintr-odata,deoarece i-au mai ieshit la interval de 3 zile inca 2 dintzuci:incisiv lateral stinga-sus shi incisiv lateral dreapta-jos;nu shtiu daca asta este motivul dar v-am zis shi voua ca sa shtitzi ca parca ma simt mai odihnita!Oricum mi se pare ciudata ordinea asta a eruptziei shi banuiesc,ca tare au mai durut-o gingiile saracutza:sus-jos-stinga-dreapta shi in acelashi timp !
Inca o data va multzumesc muuult de tot la toate ca atzi fost alaturi de mine shi va doresc numai noptzi linishtite tuturor!Multzi shi sa raminezti mereu asha sufletiste !

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput