De ce plinge noaptea ?
Raspunsuri - Pagina 2
bebetica spune:
Si BB-le meu a inceput sa aiba un somn agitat si chiar a devenit marait. Oare gresec undeva ??? Sa fie de la dinti ? Sau poate chiar se intampla ceva. Oricum nu stiu ce metoda sa adopt. Are momente de liniste dar somnul nu si-l face ca pana acum, trebuie sa existe o explicatie.
Ioana si Stefan Dimitri
http://www.shutterfly.com/view/albums.jsp
ponicid spune:
Eu am constatat ca da.
Desi initial am crezut ca este imposibil asa ceva, ca de cand e lumea si pamantul bunicii isi arunca nepotii in sus pentru a-i face sa rada.
Daniela, mamica de Ana-Maria
GabiG spune:
Vezi ca la asta nu m-am gindit! Poate aveti dreptate. Noi nu ne-am jucat asa...dar mult alume se joaca asa cu copilasii. Oricum, ce e in mintea lor...as da multi bani sa aflu (ca asa e vorba. In definitiv trebuie doar sa ne ascultam instinctele si sa avem in permanenta ochii si urechile deschise)!
va imbratisez pe toate!
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
FlorentinaE spune:
...In batrani e o vorba "pruncul cere Botezul".Vei vedea ,poate vor fi schimbari.
FlorentinaE
puppe spune:
Scuze ca ma bag si eu in seama, desi sunt mamica cea mai lipsita de experienta de pe forum, probabil...Ai incercat sa-i dai suzeta ? Stiu ca nu e un obicei bun, dar la Andi da rezultate cand o chinuie colicii (ca la dintisori inca nu am ajuns...)
iren spune:
quote:
Originally posted by FlorentinaE
...In batrani e o vorba "pruncul cere Botezul".Vei vedea ,poate vor fi schimbari.
FlorentinaE
S-ar putea sa ai dreptate,mama mi-a zis ca si eu urlam noaptea continuu,dar dupa ce m-a botezat m-am linistit brusc.Bine ca am aflat de aruncatul in sus,tati il arunca pe Bogdanel mai tot timpul,inca nu sint semne negative,dar,mai stii cind m-o "lovi" si pe mine...
Iren&Bogdanelu`
EDDY spune:
Va salut,rupta de somn!Tocmai a incetat prima repriza de plins din aceasta seara dar shtiu ca show must go on !Astazi,ca sa fie ziua mai plina ca de obicei,s-a trezit kiar de la 7.00 shi nici macar cele 2 ore de somn dupa masa de prinz nu le-a mai dormit.Am zis OK,skimb cupilu',il bag la mashina shi plecam in haladuiala fara tzinta in sperantza ca va dormi in mashina!Sperantze naruite!Dupa 2 ore de condus,cu o scurta pauza pentru putzin suc la printzesa,am simtzit ca deja nu mai rezist shi la volan asha obosita shi am facut cale intoarsa catre casa,gindindu-ma in sinea mea ca daca nu a dormit la prinz,SIGUR va pica seara rupta de oboseala,astfel incit pina la dimineatza nu se mai trezeshte.Iar am facut calcule favorabile mie dar total eronate!La ora 20.30,vazind ca Naomi deja se miriie shi se freaca la oki de somn,am zis ca-i momentul:facut lapte,printzesa papat tot shi adormit instantaneu dar nu am apucat decit sa spal biberonul,sa string cortul shi gramada de jucarii din camera,sa deskid pc-ul sa caut raspunsul miraculos shi numai ce aud semnalul bine cunoscut !Acum,este deja 21.41 la noi shi Naomi a adormit din nou dar...pina cind?Mi-e shi frica sa ma duc la culcare,caci la gradul de oboseala care l-am acumulat mi-e ca nu o mai aud plingind,sotzul este ca de obicei pe cimpuri shi nu vreau Doamne-Fereste sa patzeasca fata cine shtie ce de frica shi mai ales daca vede ca nu vine mami la ea.Ce sa va mai spun?Mesajul meu este deja kilometric asha ca nu va mai raspund pe rind ci va spun doar ca Naomi nu are treaba cu leagane sau tobogan deoarece noi locuim in plin cimp shi cele mai apropiate tentative de parculetze se afla la cel putzin 15 km distantza de casa shi sint amplasate in curtzile gradinitzelor,de aruncat in sus nu obijnuim,deoarece:eu am in bratzul drept(pe humerus)o mare placa ce nu-mi permite sa ridic prea multa greutate iar tati este mult prea obosit ca sa mai reusheasca shi asta shi oricum nici nu cred ca ne-ar tenta sa aruncam una bucata printzesa de 10,500 kg in sus,cu riscul de a nu o mai prinde;glumesc dar s-a mai intimplat.Naomi a renuntzat de buna voie la suzeta,inca de acum 4-5 luni shi orice incercare de a i-o da,are ca reushita doar roaderea capacului protector pentru 5 minute ca apoi sa fie aruncata intr-unul din coshurile cu jucarele.
Mmi ,spui sa nu-mi fac prea multe griji?Cum sa nu-mi fac griji cind copilul meu plinge de peste 4 luni in fiecare noapte timp de N ore,nimeni nu shtie sa imi spuna concret de ce(nu ma refer la voi),pediatrul imi da un raspuns de ma lasa masca,iar eu abia mai stau in picioare de obosita ce sint???Spui ca shi tu ai trecut printr-o perioada asemanatoare shi ai facut tot ce tzi-a stat in putintza sa remediezi problema!Asta inseamna ca nu tzi-ai facut prea multe griji?I really don't think so !Ei,mamicilor shi acuma sa ajung shi la raspunsul Florentinei E :shtitzi de cite ori m-am gindit la asta shi eu???Am shi eu o bunica de 84 de ani,de la care auzisem de "copiii cer botezul",dar cum nu avem nici o posibilitate de a boteza fata aici,m-am gindit ca mai bine mai tirziu decit niciodata shi mai ales ca nu aveam problema asta;dar dupa ce v-am zis de ce am eliminat rugaciunea Ingerasul,m-am gindit ca daca v-o spun shi p-asta...sigur o sa bagatzi mina-n foc,ca nu sint zdravana la "ginditor"!Dar daca a zis altcineva inaintea mea,este clar ca nu-s kiar asha dusa cu pluta!Thank's God !
Deci fetelor,imi pare rau ca v-am "dezamagit" cu raspunsurile mele negative dar nici una nu este cauza reala a crizelor de plins ale Naomiei.Oricum va multzumesc din tot sufletul shi inca mai ashtept ca poate se iveshte ceva stralucitor pe aici.
Multzi shi sanatate tuturor!
Eddy & Antonia Naomi
Marina spune:
eddy nu pot decat sa-ti urez somn usor si tie si printesei...da daca zici ca plange de atat vreme de ce nu mergeti intr-un oras civilizat, la un dr mai bun sa ii faci totusi un control amanuntit ceva?
Pupice la amundoua
marina
Sabina spune:
Poate n-am prins eu toate raspunsurile...laptic nu vrea? Si incearca masa solida sera, are varsta potrivita, nu-ti face griji.De fapt, cereale cu lapte nici macar nu e asa solid.
Sofia face absolut la fel, dar eu o alaptez.Asa ca...ma scoala pt. tzitzica de 5 ori pe noapte...
Sabina & Sofia Galagia
Aurelia spune:
Eu ca mamica "antena" detectoare de "nereguli" dupa ce am citit tot ce scrie aici plus consultat ce-mi trece mie prin cap ,am ajuns la concluzia ca trei lucruri trebuie sa le mai verifici odata s-au sa revii asupra lor!1)Botezul(am auzit multe cazuri in care copilul nu s-a oprit din plins decit dupa botez!!);2)la masa de seara lapte cu cereale nu lapte gol caci poate sa-i provoace o senzatie de foame atit de dureroasa incit sa nu se mai opreasca din plins(am patit-o eu cu Luca,verificata ,probata si el maninca un biberon de 330ml!!)si 3)nu ai cartea "Cresterea Copilul de la 0 zi la 6 ani " scrisa de Anne Bacus? sa vezi ce scrie ea acolo despre vise ,cosmaruri si plinsul de noapte al copilului la virsta asta,ea spune acolo ca cea mai mare parte a plinsului de noapte are cauze psihologice ,daca plinge fara sa se trezeasca ,adica cu ochii inchisi inseamna ca face cosmaruri,la virsta ei tot ceia ce vede in jurul ei ziua noaptea prinde forma si se dezvolta ,se agita se deformeaza ,si -i provoaca frica ,deci cosmar!!!daca n-o ai cauta pe internet ceva despre asta ,altceva nu mai stiu caci s-a spus tot ce se putea spune, pupici cu lipici,
Aura&Luca,18 luni