test postcoital

test postcoital | Autor: meme

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie,va rog,daca ati facut vreuna dintre voi acest test,unde si cat a costat?In paralel cu stimularea din aceasta luna mi s-a recomandat si acest test.Inteleg ca daca Ph-ul este ridicat,omoara toti spermatozoizii.Faptul ca eu am de multe ori usturimi la nivelul vaginului poate insemna existenta unui mediu acid puternic?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La medsana nu se face. Am intrebat eu.Dar la intrebarea mea adresata unui ginecolog mi s-a spus ca aceasta alergie la sperma daca ar fi s-ar manifesta ca toate celalalte alergii cu aceleasi simtome putand duce si la soc anafilactic chiar.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Si eu as vrea sa fac acest test si as vrea sa stiu ce posibilitati sunt in Bucuresti.
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

si eu am incercat sa fac acest test de masurare a aciditatii la CMU -am intrebat si mi s-a spus ca mi-l pot face si eu acasa daca gasesc la farmacie "stick de masurare a aciditatii " ... eu am tot intrebat si se uitau vanzatoarele la mine ca la un extraterestru ...
daca voi aveti mai mult noroc spuneti-mi si mie , va rog

Mergi la inceput

Blue Angel,

se pare ca se poate la Medicover, vezi ca a scris Victoria pe subiectul "Urmatorul pas ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Stiti cumva,el trebuie facut in perioada ovulatiei sau nu are importanta momentul?

Mergi la inceput

Meme,
mie Teo mi-a spus ca este de preferat sa fac acest test in ziua 14.

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri.Am vorbit deja cu d-na dr.Matei de la cfr2 si voi face testul luni dimineata,ziua 14 a ciclului.Acum nu stiu cat costa.M-am uitat pe site-ul de la Medsana si nu am gasit aceasta analiza.

Mergi la inceput

Meme,

cum se procedeaza? daca vreau si eu sa fac acest test la ei, am nevoie de vreo hartie, ceva? te pup

Mergi la inceput

Tia,dr.care ma trateaza pe mine,Lorena Turculet,de la spitalul Filantropia colaboreaza cu dr.Matei la clinica de fertilizare Sabyc.Ea m-a trimis la dr.Matei atat pentru inseminare cat si pentru test.Daca vrei,luni o sa o intreb cum ar putea sa vina si o prietena de-a mea sa-si faca testul.Tu la ce medic te tratezi,asta in cazul in care m-ar intreba ea?

Mergi la inceput

Meme,

multumesc, m-as bucura daca ai putea sa o intrebi pe dr. la care mergi luni. La mine ziua 14 ar fi miercuri. Am sunat la CM Unirea si Medicover si nu fac asa ceva. Ti-am scris si un PM. Cei de la Medicover de la laborator mi-au spus ca s-ar putea sa se faca la Cantacuzino. Fetelor, voi stiti ceva?
Pupici

Mergi la inceput