test postcoital
Spuneti-mi si mie,va rog,daca ati facut vreuna dintre voi acest test,unde si cat a costat?In paralel cu stimularea din aceasta luna mi s-a recomandat si acest test.Inteleg ca daca Ph-ul este ridicat,omoara toti spermatozoizii.Faptul ca eu am de multe ori usturimi la nivelul vaginului poate insemna existenta unui mediu acid puternic?
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
La medsana nu se face. Am intrebat eu.Dar la intrebarea mea adresata unui ginecolog mi s-a spus ca aceasta alergie la sperma daca ar fi s-ar manifesta ca toate celalalte alergii cu aceleasi simtome putand duce si la soc anafilactic chiar.
Monica
Tia spune:
Si eu as vrea sa fac acest test si as vrea sa stiu ce posibilitati sunt in Bucuresti.
pupici la toate fetele
BLUE ANGEL spune:
si eu am incercat sa fac acest test de masurare a aciditatii la CMU -am intrebat si mi s-a spus ca mi-l pot face si eu acasa daca gasesc la farmacie "stick de masurare a aciditatii " ... eu am tot intrebat si se uitau vanzatoarele la mine ca la un extraterestru ...
daca voi aveti mai mult noroc spuneti-mi si mie , va rog
Tia spune:
Blue Angel,
se pare ca se poate la Medicover, vezi ca a scris Victoria pe subiectul "Urmatorul pas ..."
meme spune:
Multumesc de raspunsuri.Am vorbit deja cu d-na dr.Matei de la cfr2 si voi face testul luni dimineata,ziua 14 a ciclului.Acum nu stiu cat costa.M-am uitat pe site-ul de la Medsana si nu am gasit aceasta analiza.
Tia spune:
Meme,
cum se procedeaza? daca vreau si eu sa fac acest test la ei, am nevoie de vreo hartie, ceva? te pup
meme spune:
Tia,dr.care ma trateaza pe mine,Lorena Turculet,de la spitalul Filantropia colaboreaza cu dr.Matei la clinica de fertilizare Sabyc.Ea m-a trimis la dr.Matei atat pentru inseminare cat si pentru test.Daca vrei,luni o sa o intreb cum ar putea sa vina si o prietena de-a mea sa-si faca testul.Tu la ce medic te tratezi,asta in cazul in care m-ar intreba ea?
Tia spune:
Meme,
multumesc, m-as bucura daca ai putea sa o intrebi pe dr. la care mergi luni. La mine ziua 14 ar fi miercuri. Am sunat la CM Unirea si Medicover si nu fac asa ceva. Ti-am scris si un PM. Cei de la Medicover de la laborator mi-au spus ca s-ar putea sa se faca la Cantacuzino. Fetelor, voi stiti ceva?
Pupici