Urticarie cronica - Toxocara

Urticarie cronica - Toxocara | Autor: augusty

Link direct la acest mesaj

Va cer sfatul intr-o problema destul de incurcata. Baietelul meu de 2 ani are de 4 luni de zile urticarie cronica, adica o reactie alergica cutanata asemanatoare unor ciupituri de tantari ca aspect dar de diferite marimi ( nu stiu daca e f corect sa le spun blande??). Acestea ii apar pe piele dimineata si pana la ora 13-14 ii dispar fara urma dar zi de zi fara legatura cu mancarea, spatiul, apa,aerul..am incercat sa-i tin regim vegetarian ( nu mananca oua, lapte, carne de pui de 4 luni doar vita si lapte hipoalergenic..), am incercat sa-l duc la mare, la munte dar urticaria persista ( el ia zilnic Claritine de 4 luni de zile ). Ajungand la disperare, vazand multi medici i-am facut un set f extins de analize si i-a iesit ca ar avea o infectie parazitologica cu Toxocara Canis ( un parazit al cainelui). Noi avem caine dar e deparazitat ( in fine asa credem noi ). Ideea e ca si dupa tratamentul cu Zentel ( anitparazitar ) urticaria nu a disparut. Singurele zile in care nu a avut deloc urticarie au fost cand a facut o eruptie f extinsa si am ajuns la camera de garda si i-au facut hemisuccinat de hidrocortizon...in cateva ore nu mai avea nimic..
Daca a auzit cineva de asa o recatie incrucisata toxocara - urticarie, va rog sa-mi dati si mie vreo veste.
Va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

am postat un raspuns ref. la problema pe care o ai, dar l-am pus la Despre tratamente neconventionale, ca acolo apucasem sa-l incep

Mergi la inceput