Vreau alt copil in banii aia care i-am dat lui!
Raspunsuri - Pagina 7
gabriella1 spune:
quote:
citat din mesajul lui Fomalhauti
Nu este vorba de tigani! Este vorba despre niste oameni care au atacat alti oameni ca sa-si faca dreptate cu parul.
Si, totusi, mi se pare ca se exagereaza cu parerile despre doctori. Poate ar trebui sa cititi la "prematuri" cati copii au fost salvati de doctori. Poate aveti parinti care au fost salvati de doctori. Mi se pare de-a dreptul deplasat sa nu recunoasteti meritele medicilor. Pai, daca sunt toti niste incapabili, de ce va mai duceti la ei? Daca nu stiu nimic, de ce alergati la ei cand sunteti bolnavi? De ce va duceti copiii la ei? De ce va asteptati, atunci cand aveti pe cineva drag bolnav sa fie niste zei omnipotenti? Cum ii priviti atunci? Cum ii priviti cand sunt singura voastra speranta? Cum ii priviti cand reusesc? Poate ca si atunci cand nu reusesc au depus aceleasi eforturi sau chiar mai mari....
oops,aici ii laudai
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui Teodora D.
[quote]Mai mult decat atat,nici sa-si manifeste necazul nu au voie oamenii!!!!<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Ha, ha, ha, am trait sa o citesc si pe asta, daca vii cu familia, ataci spitalul si vrei sa linsezi personalul (mie asta mi se pare reactie hitlerista, daca iti place exprimarea) se gasesc "oameni de bine" care sa aprobe gestul.
Cred ca trebuie sa scriu cu litere mari, sa tip pt toti cei ce nu le vad pe alea mici: MULTI PREMATURI NU SUPRAVIETUIESC, INDIFERENT DE EFORTURILE FACUTE PT A-I SALVA. Pana nu se va sti exact cum a fost cazul despre care se discuta, sa te aventurezi sa zici ca putea fi salvat, dar nu s-a facut asta pt ca bla-bla mi se pare... hai ca nu spun cum mi se pare, pot sa evit acest avertisment.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Amuza-te cat doresti,da-te cu fundul de pamant,sari in sus,orice,dar absolut orice reactie ai avea, trebuie sa intelegi ca gestul este unul de necaz,de disperare.
Reactia oamenilor in situatii de criza nu suntem in masura sa o judecam,mai ales pentru ca nici noi insine nu stim cum am reactiona in fata acestor situatii.
Asa cum altii acuza ca nu se cunosc detaliile,asa spun si eu ca,da,nu se cunosc detaliile!Asa ca de ce sa se deschida un subiect ´´vaiii..ia uite ce a zis´´???? fiind vorba de o persoana disperata,suparata,necajita.
Ai citit cu atentie primul post al Ancai? ´´...nu pentru faptul in sine, cat ptr ca DESI famiilia a cotizat,bebelusul nu a putut fi salvat´´
E vorba de cotizatii.De bani .Si de minciuna.
Plus doza generala de discriminare.
NU aproba nimeni gesturi violente.Nu va mai invartiti ca leii in cusca ca nu despre asta e vorba.
Ori este peste puterea unora de intelegere ori este rea- vointa.
Inca un subiect deschis in doi peri care nu are o tematica anume bine stabilita,lasand loc de diverse interpretari.
care e problema,defapt,Anca? Ce te oripileaza pe tine?Care parte din poveste ti se pare sinistra?Clarifica odata daca ai ceva de zis.
Fomalhauti spune:
Gabriela, am glumit cand am scris ca medicii sunt vinovati de toate relele....
Mi se pare ca exista unele persoane care chiar au ceva cu ei, din principiu...Si cu toti. Desi nu cred sa existe o persoana adulta care sa nu fi beneficiat de ingrijirea unui medic, chiar si pentru o viroza sau o entorsa (si, daca scrie pe forum, inseamna ca totusi a ramas in viata - stai sa caut un "smilie" ca sa se stie ca glumesc) Sunt uimita cate pagini se scriu atunci cand apare un subiect despre medici (prin comparatie cu alte teme, care mie personal mi se par chiar interesante). Si daca un subiect are cea mai mica legatura cu un medic, se ajunge la aceeasi discutie, cat de oribili sunt medicii in general, incapabili si lacomi si asa mai departe.
Si sunt aici pe forum cel putin doi medici care sunt in mod sistematic jigniti. Ma intreb daca cei care tot jignesc se uita vreodata la "clinica virtuala" sa vada cata lume le cere sfatul acestor medici si cat de prompt raspund.
Evident exista in toate domeniile de activitate "uscaturile din padure", dar nu am prea vazut discutii despre altii. (Stiu, raspunsul va fi ca in domeniul medical exista mai multe "uscaturi". Oare?)
columbiana spune:
quote:
citat din mesajul lui ladyJ
[quote]citat din mesajul lui Rufus
Fetelor, nu va chinuiti, denizel a intervenit pentru ca ati cutezat sa va luati de niste tigani. Mare greseala...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Surprinzatoare reactia ta,Rufus.
De aceia crezi tu ca intervenit Denizel?Pentru a apara TIGANII?
Ok,atunci inseamna ca tu crezi ca Anca a deschis acestu subiect pentru a denigra toganiiIar tu nu ai aceiasi parere ca si Denizel.Concluzia?
acei ´´niste tigani´´ sunt in primul rand oameni.Oameni discriminati in masa, de minti bolnave.Oameni care nici sa se revolte si sa-si verse amarul nu mai au voie ca sunt luati in colimator de ´´RASA SUPERIOARA´´ peste ale carei ´´principii´´ nu trece nimeni.
Daca era vorba despre un cuplu sau o familie de romani,toti sareau la gatul doctorului.Dar fiind vorba de rromi,acuzele la adresa doctorului se domolesc
Mai mult decat atat,nici sa-si manifeste necazul nu au voie oamenii!!!!Ca ne simtitm...agasati.
Care e diferenta ditre aceasta reactie si reactia lui hitler? Ah,da,el putea sa-i omoare ca avea puterea politica
Jenant.
Disperarea femeii e dublata de faptul ca traditia tiganeasca spune ca daca in cinci ani de la casatorie nu faci copii, barbatul are dreptul (nu stiu daca nu chiar obligatia) sa-si caute alta sotie; pe vremuri, inainte sa am copilul, cind eram internata in spital cu saptaminile am cunoscut citeva fete (imi amintesc cu placere de ele) internate pentru tratamente contra infertilitatii din cauza asta.
http://www.floriinro.ro/
anca_a spune:
ladyJ hai ca nu am sa citez din propriul mesaj asa ca te invit sa citesti ce i-am raspuns Natasei cu o pagina in urma. Acolo am explicat cat se poate de clar de ce am deschis subiectul.
Cat priveste calitatea subiectului, voi dormi mai bine la noapte sttind ca am deschis un subiect bun, care a fost apreciat de comunitate si, dimpotriva voi avea insomnii puternice stiind ca nu a fost bine cotat.
Pentru ca discutia a degenerat, revin cu rugamintea ca un moderator sa inchida subiectul.
multumesc
Teodora D. spune:
LadyJ, daca tot ai precizat la nick ca esti o lady ar fi nimerit ca si cuvintele sa ti le alegi la inaltimea numelui. Pana atunci voi evita discutiile cu tine.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Fomalhauti spune:
Scrie la "discutii generale": "puteti posta orice doriti".
Anca a citit/vazut la TV ceva. Si a dorit "sa posteze". Care e problema? Ceva a socat-o sau doar a mirat-o. Da, este vorba de reactia unei femei in fata unei nenorociri. Aceasta reactie a socat-o. Nu judeca. Poate a scris ca sa vada daca si altii mai sunt socati de aceasta reactie. Raspunsul meu ar fi "da, si mie mi se pare socanta, dar in situatia ei orice reactie este de inteles". Este o reactie neobisnuita. Unii oameni au, la soc, reactii neobisnuite. Ancai reactia i s-a parut "sinistra". Si-a spus o parere. Tot nu pricep ce aveti cu subiectul in sine, de ce nu ar fi trebuit sa-l deschida.
Si au inceput discutiile colaterale. Unii au reinceput discutia despre medici. Altii au inceput o discutie despre violenta indreptata impotriva medicilor. Si altii vin si spun ca subiectul este "peste puterea de intelegere" a unora. O fi.
Anca, din punctul meu de vedere, SOMN USOR.
cristi_2003 spune:
quote:
Amuza-te cat doresti,da-te cu fundul de pamant,sari in sus,orice,dar absolut orice reactie ai avea, trebuie sa intelegi ca gestul este unul de necaz,de disperare.
Reactia oamenilor in situatii de criza nu suntem in masura sa o judecam,mai ales pentru ca nici noi insine nu stim cum am reactiona in fata acestor situatii.
si daca toti oamenii disperati ar asalta o institutie unde am ajunge?
chiar si in situatii de criza, sau mai ales atunci, oamenii au ratiune, liber arbitru, capacitatea de a gandi si de a alege - zi-i cum vrei.
si au DATORIA sa o/le foloseasca.
17+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png