Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, merci, apreciez, insa deja este tarziu, tocmai ce i l-am luat azi. Imbucurator este faptul ca ii place foarte mult cum miroase, o sa vedem daca persista sau nu. Din pacate pentru mine, nu avea nici Allure decat Sensuelle pe care il am deja si nici Angel asa ca am ales Lolita Lempicka. Miroase incredibil si ma bucur tare mult ca il am. O sa le iau eu si pe celelalte ca tot vine frigul...pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ei si acum sa ma bag si eu nitel aici. Carrie, Bulgari Aqua for Men e parfumul preferat al sotului meu si eu il identific mereu cu el. Cred ca conteaza mult si pielea pe care este aplicat, pentru ca la el se simte mirosul cu siguranta mult timp dupa aplicare. De asemenea cred ca e important la barbati ca after shave-ul sa fie acceasi gama astfel incat sa nu se incurce mirosurile.

Noile mele achizitii:

Cacharel- Amor, amor - Tentation - foarte sensual si feminin, e nou aparut, merita sa il incercati
Armani - Aqua de Gio - mie imi place multpentru zi si vara, dar nu numai.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Am inteles, multumesc!
Are o prietena de-a mea un Amor Amor cu sticla verde si miroase intr-un mare fel. Banuiesc ca tu te referi la unul cu sticla mov din cate imi amintesc eu. Cel clasic, cu sticla rosie nu imi place absolut deloc, mi se pare foarte dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, ma bucur ca ti-ai luat Lolita Lempicka. Tot iti era gandul la parfumul asta
Astept zilele acestea sa-mi soseasca Allure Sensuelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

hmm, se pare ca nu are nimeni parfumul Lanvin Rumeur.L-a avut o prietena, mi-a spus ca miroase, prea bine . Vroiam sa vad si eu cum miroase, dar, din pacate in mall-u nostru, nu l-am gasit si m-am gandit sa va intreb pe voi. Va rog mult de tot, cele care sunteti din Bucuresti(acolo cred ca il au), cand mergeti in mall, si treceti pe la parfumuri, sa intrebati de el si sa vedeti daca miroase bine, care e parerea voastra despre el. Sper ca rugamintea mea sa nu fie un deranj.
Carrye, parfumul Lolita Lempicka, cam cat timp persista? Iar sticla ce culoare are, te intreb pt ca am vazut in mai multe feluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Doamnelor sa vedeti ce cadou am primit de la sotul meu!
www.fragrantica.com./perfume/Elizabeth-Arden/Sunflowers-1701.html" target="_blank">Sunflowers - Elizabeth Arden
Mie de la primul puff nu mi-a placut !da' absolut deloc ... mi s-a parut iute, intepator, exact ca apa aia de toaleta de pe vremea lu' mamaia (aia de se gasea la piata, sau aia de la rusi)!
Acum de dimineatza m-am gandit sa intru pe fragrantica sa vad ce review-uri are si am ramas surprinsa ... il voi mai incerca odata , poate nu l-am mirosit cum trebuie!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Camelia_daniela te-ai intors din vacanta? Am tot asteptat sa ne scrii impresii despre Burberry The Beat

Dupa review-uri nu ma mai orientez ca asa mi-am comandat Hot-Ralph Laurent si nu mi-a placut deloc.

Iulia, eu am mirosit acum cateva luni Rumer si nu mi-a placut, mie imi plac parfumurile dulci. Citeste www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Rumeur-364.html" target="_blank">aici despre el. Tot atunci am testat si laudatul Eclat d'Arpege si nici acesta nu mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Lolita Lempicka miroase bine, imi place. Cheap & Chic mi se pare prea dulce. Nu mi-am facut o parere despre Angel, prima impresie e nula.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Iuliya, persista, m-am dat aseara cu el cand am iesit si l-am simtit foarte multa vreme. Sticla este de culoare mov cu auriu in forma de mar. Avand in vedere ca are 100 ml este destul de compacta.
Dana, sper sa iti placa Sensuelle, la primul puf e tare dar dupa aia se lasa un miros foarte misto.
Eu abia astept sa imi iau Allure si Angel dar deocamdata ma bucur de Lolita! :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Danamiha, scuze, aveam impresia ca mi-am exprimat impresiile despre The Beat... E un parfum fresh, placut, ma simt bine cu el, dar am impresia ca nu se mentine... sau poate nu mai simt eu mirosul dupa un timp! Oricum nu-mi pare rau ca l-am luat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput