Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Unde scrie Roxana de oferta speciala? In Suivi sau unde? Nu imi dau seama ce fel de oferta e cea de care beneficiezi ca sa te lamuresc despre ce e vorba. Incearca sa dai un copy dupa ce scrie, poate e mai clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Aissa - da, scrie in suivi asa: "Voir mon offre spéciale sur cette commande". Apoi, cand apas pe asta imi apare : "Mon code offre speciale 11410". Asta esi n-am dat niciun cod ....

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

Altceva: am vazut ca la ultimile comenzi scrie ca beneficiez de nu stiu ce oferta speciala, si-mi scriu ei si-un cod. Cum stiu despre ce e vorba? Coduri am bagat eu acolo dar n-au acceptat nici unul...Acum de ce scrie ca am acele beneficii? Adevarat ca am comenzi maricele, una de vreo 500 euro, una de 150...mi-or fi dat vreun cadouas??

Nu-ti fa iluzii,ca n-o sa primesti niciun cadouas.Asa scrie de fiecare data,chiar daca nu bagi tu niciun cod.Ce semnificatie au aceste coduri ,numai ei stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
citat din mesajul lui danadc
Deci, comenzi nesosite din 2:

DanaDC,
Ama,
Danais....

Puteti sa va inscrieti pt lista din 2....

nu se poate o lista si cu coletele nevenite din 1????

sau sunt singura careia nu i-a venit comanda din 1?

mama lor - ma pun acum sa le scriu.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana Claudia
si pe deasupra si lenesa sa iau toate pag la pigulit... Insa sunt cu okii pe voi tot timpul

Incep sa le dau dreptate forumistilor francezi! Mai mult nu zic.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Miki...da' spune-ti oful. Poate te-au deranjat intrebarile mele, dar daca nu ai ai chef sa raspunzi ignora-le...Nu trebuie sa o faci cu stiu eu ce substrat...In cazul meu chiar nu-i timp...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna seara fetelor!!!!!!!!
Mi-a fost tare dor de voi,dar acolo sus n-am avut net si sincer nici timp n-as fi avut chiar daca-l aveam.
Raportez un pachet venit la posta(m-a sunat fata sa-mi spuna )dar eram mult prea departe...deci nu stiu din ce data este,maine fug la posta ...
In alta ordine de idei amatoarelor si amatorilor Puma la Real (era la Brasov)nu stiu daca la orice Real erau incaltari Puma de dama si barbatesti orice model,culoare etc =99.90 lei.
Mie mi-au placut si am si luat 2 perechi repejor ,cred ca merita din plin pretul.
Acum va las ,citesc repede tot din urma si trec la despachetat bagaje iar maine fac alte bagaje si via .......Mare
Va pup mult!

Miki ce faci???????????Pe unde -au ajuns magarii oare?????????

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

[quote]citat din mesajul lui miki68

[quote]citat din mesajul lui Roxana Claudia
si pe deasupra si lenesa sa iau toate pag la pigulit... Insa sunt cu okii pe voi tot timpul

Incep sa le dau dreptate forumistilor francezi! Mai mult nu zic.
[quote]

si eu stau cu ochii pe voi..eu intervin doar cand mai am vreun cod..

dar nu m-am abtinut sa nu dau reply..si sa spun "merci beaucoup"...(asa..ca sa vedeti ca stau cu ochii pe voi..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica
...iar maine fac alte bagaje si via .......Mare
Va pup mult!

Miki ce faci???????????Pe unde -au ajuns magarii oare?????????

Monikka

Bravo doamna! Tot pe drumuri! Raportez ca fac bine, iar de magari nu mai stiu nimic: au disparut in ceatza Astept si eu ziua de maine poate-poate imi vine si mie comanda din 11. In rest, iti urez drum bun si distractie ca dupa anul greu pe care l-ai avut pana acum

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

11 MIki?????????????????????????????????????????????????
Pai eu nu -s ce sa mai zic de 5,8,16,17,18...M-AM trezit si cu-n note d'avoir?
Cum draku fac astia la comanda mea din 17.07 imi da note d'avoir pe 31.07.2008 precum ca nu mai este lipsa un articol in val de 8 euro (dar nu scrie care articol).
Intrebarea mea este ;ce-au facut de pe 17 pana pe 31.07.2008?
Dorm astia ,sau ce fac?daca era acel articol la confirmarea comenzii cum imi pot spune pe 31.07.2008 ca era articol lipsa?
Daca n-ar avea preturile astea...ce sut in k... le-as da,dar vad bine ca nu-mi permit,ca-s al draku de tentante ofertele lor.Asa ca..asta-i viata si spor la shoping!

Monikka

Mergi la inceput