Nou stil de viata (219)
Raspunsuri - Pagina 7
Qamar spune:
neatza, fetele!
mai primiti un om amarat printre voi? adica pe mois...
ieri mi-am cumparat cantar, dupa ce am fost in ceatza vreo 6 luni si..surprise! de la 58 am ajuns la 65 iar faza cea mai nasoala este ca efectiv nu mi-am dat seama cum si cand...aproape ca m-am obisnuit, ceea ce nu e bine....
la 170 cm inainte de sarcina cu Bia (ea are 2 ani si 5 luni acu) aveam maxim 55 kilograme, ceea ce era bine; in luna 9 de sarcina am ajuns la 75 din care am scapat incet pe parcurs
in viitorul f apropiat urmeaza sa trec printr-o interventie chirurgicala si e musai sa slabesc cat de cat pana atunci; de fapt, scopul meu secret este sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina, insa primul pas e sa ajung inapoi la 60...
sunt coerenta?
problema mea e ca sunt fff pofticioasa, e o tortura sa renunt la anumite chestii bune de papa si nici nu am un program f strict- noi calatorim f mult si asta ne haotizeaza complet mesele...Insa de data asta sunt hotarata sa fac ceva, ca nu se mai poate...
sa raspund la intrebarile de la inceput:
1.Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
-in prezent, niciuna; insa citesc topicul cu diete pt toti; probabil voi incepe prin a renunta la paine alba, zahar, dulciuri si alte chestii "rele"...
2. . Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
- miscarea imi lipseste cel mai mult, inainte de bb asa imi mentineam greutatea (cativa ani buni de aerobic si tae-bo)- in prezent, zero barat....Am incercat de cateva ori sa fac acaca ceva pilates sau tae bo insa NU MA LASA BIA-- la modul f serios, se enerveaza si nu ii place deloc ce fac...De mers la sala nu e cazul - nu am cand...
O sa incerc totusi ca macar la 2 zile sa urmez un program scurt de cardio pe care il am pe CD.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
-in urma cu vreun an, dieta daneza, am slabit ceva insa pe la jumatate am renuntat, ca eram terminata
4. Ce intelegeti prin "a manca sanatos"?
- aici am f mult de lucrat; acum sunt in plin proces de definire a mancatului sanatos..
5.Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi?
- cat am tinut diete, le respectam insa destul de greu pe cele cu program fix si cu anumite tipuri de mancare
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
-cum spuneam si mai sus, cele f stricte, cu ore fixe si cu anumite tipuri de papa, -- suntem f mult pe drum noi si imi e greu sa mananc la anumite ore ...
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
-in mod clar cele care te scapa de 10 kile in 2 saptamani, in general cele foarte drastice...
hai ca m-am intins f mult
sper totusi sa ma primiti printre voi
louisea spune:
Neata fete dragi
Eu tocmai ce am revenit de la o tura de jogging. N-am mai alergat de ceva vreme si-mi cam dadui sufletul Tre sa revin in forma iar
Noe bine ai venit si sedere placuta :)
Te asteptam sa scri si ce papi zilnic sa te tragem de manecuta
Delia cartea e o culegere de e-mail-uri, conversatii pe teme diverse si viata de zi cu zi avute de niste femei de cariera (daneza), unele cu copii, unele fara.. V-as recomanda-o da nu cred ca-i tradusa in alte limbi..
Carmen apropos de sugestia mea :) Eu ma aventurai ieri.. Mancasem pana pe la 4 dupa-masa numai pepene verde/ rosu sau cum io zice. Numai ca spre sera am papat niste piept de pui ca sa am si niste proteine, spanac si juma de avocado (care contin grasime vegetala) cu paine neagra :) Plus ceai verde dar nu f concentrat
Zuzi acu observai ca nu sunt in tabel Incearca eventual pe cel dat de Tzuni :)
Eu am altul de fapt care-l folosesc, da e pe daneza.. Rosiile au 26 calorii la 100 g, castravetele 11 calorii la 100 g, vinetele 20 de calorii la 100 de grame dar in salata au sigur mai multe.. Poate-ti zice Anda
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
CRISCOSTY spune:
La multi ani Sabina!
Noe bine ai venit si succes!
Nu ma dati disparuta, in continuare sunt cu moralul la pamant si parca nu-mi pot reveni. Va salut pe toate si sa stiti ca imi lipsiti.
Crys si Dany
Delidana spune:
Am revenit si eu din oras, am fost la film si am vazut The Mummy 3. M-a cam dezamagit, in primul rind pentru ca actrita care a jucat in primele 2, Rachel Weisz, a fost inlocuita cu o alta, mai in virsta si care parca nu se potrivea deloc cu eroul din rolul principal, iar in al doilea rind...toata actiunea parca era asa, un fel de ciorba reincalzita de vreo 3 ori.
Carmen, ti-a placut Hancock?
Noe, bine ai venit in grupul nostru. Din mesajul tau am inteles ca ai 170 cm si 65 kg dar nu mi-e clar care iti este "tinta", adica la cite kg vrei sa ajungi. Imi trebuie si informatia aceasta ca sa te pot trece pe lista. Ar mai trebui si data ta de nastere si a fetitei - daca vrei, bineinteles, asta nu e obligatoriu. Mie 65 kg la inaltimea ta nu mi se pare chiar asa de mult; ce operatie trebuie sa faci de e musai sa slabesti?
Zuzi, Carina, Louisea, .
Crys, .
O astept pe Tzuni sa ne povesteasca cum a fost la munte, si daca s-a intilnit cu ursul.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Qamar spune:
hello:)
si multumesc pentru primire
Delia, tinta mea finala e 55, insa acum, pe termen mediu vreau sa ajung la 60; 65 poate ca nu par multe kile, dar sunt adunate fix acolo unde nu trebuie- adica arat ca o para
-operatia este la sani
iar zilele de nastere sunt: Bia - 14.03.2006 si eu 02.11.1982
multumesc inca o data, acum fug la ora de joaca..si poate somn
ah, azi m-am delectat cu 2 felii de sunca de praga, un shake de fructe (banane, visine si inca ceva, achizitionat de sot, deci nu stiu ce-a mai "aruncat" in el :)) si multa cofeina, as usual, ca sa imi cresc putin tensiunea (de obicei e pe la 8, cea mare)...
Delidana spune:
Noe, te-am trecut pe lista. Succes!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
yubi spune:
Salutare !La multi ani , Sabina ! Multa sanatate si fericireEu am venit joi din concediu si vineri am si mers la sala , trebuie sa slabesc rapid ,pt. ca mai am 3 nunti si vreau sa fiu bella Azi am fost la cumparaturi sa mai iau un echipament pt. aerobic. Sper sa merite investitia si sa ma tin de treaba Noe ,bine ai venit !Meniul de azi :MD - 1 chifla mica unsa cu ketchup + piept de pui afumat + 2 castraveciori muratiP - omleta cu piept de pui si 2 lg. de cascaval + rosii + 2 felii toast de secaraC - iaurt + cerealeUn pt. toate fetele.
mephala30 spune:
Delia, a fost dragut filmul, mai mult mi-a placut cel pe care l-am vazut azi: www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=16015&what=article&article_id=19548" target="_blank">The dark knight.
Noe, bine-ai venit, sper sa te simti bine alaturi de noi si sa-ti atingi targetul propus.
noapte buna!
Carmen, Iustin & Teodor
tumpi spune:
Sabina, sa fi iubita si fericita alaturi de sot si cei doi pui frumosi.
Noe, bine ai venit printre noi.
Lou, bine ai revenit din concediu.Salata de vinete am pregatit.
Va urez o noapte buna, ma retrag ca de maine reincep munca,plus ca am o stare tare naspa,nu-s blue,da nici mult nu mai am.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)