Nou stil de viata (219)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

Tzuni, pai ti-am spus asa numai si numai din cauza ca te iubesc! Din studii aprofundate - respectiv holbatul pe lista de ingrediente la toate tipurile de crenvurst (m-am tot gandit cum se scrie corect acest cuvant si am ajuns io la concluzia, ca, fiind un cuvant german, ar trebui sa se scrie cremwurst - n-am "umlaut" pentru u. Fetele din Germania, ne spuneti voi cum e corect) pot sa-ti spun ca ingredientul cu cel mai mare % este slanina. Cum se fac exact nu stiu, dar se spune ca se pun in ei toate resturile de carne...

Carmen, super rulada! Poate reusesc si eu sa fac una in weekend!

Salut toate doamnele frumoase si slabute! Vik, ce mai faci? Ai facut cumparaturile promise la 70 kg?

Tumpi, felicitari pentru scoala. Grea limba germana...

Delia, multumim pentru subiect!

Io azi am plecat mai devreme de la birou, caci eram chiauna, si am venit acasa cu gandul sa ma odihnesc. Dar n-am frate stare, nu mai pot sa ma relaxez! Asa ca n-am dormit nici o secunda.

O sa incerc acum.

Noapte buna va doresc!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Revenit si eu de pe carari umblatoare
Carmen,gemu fu de coacaze rosii si capsunisi mai fu si Bio si biscuitii integrali.Si acum seara am mai bagat vreo 2,dupa ce bagasem doua felii de paine cu vinete.Si inca as mai manca,dar am terminat borcanul de gem(era inceput,nu l-am mancat tot azi),cred ca ma dau la ala de aise,sa vad cum rezist.
Tzuni, te-am bantuit?
Violeta,de multe ori se intampla ca o pacienta sa se simta ok cu dr pe acre il are, sa fi eo relatie f buna ,dar de multe ori dr acela daca e pun pt nasteri,nu inseamna ca e bun si pt probleme de infertilitate.Cel mai bine e daca nu vrei sa renunti la ea e sa mergi sa mai ceri inca o parere.
Gabriela, mercic de felitari.Germana nu e grea,mai grea mi se pare chineza,turca sau limbile astea arabice.Cat despre crenvusti,eu ii stiu de Wiener Würstchen.Noua ne plac aia afumati si nu gasesc peste tot.Ma duc sa -mi strang lucrurile de pe uscator si sa ma pregatesc pentru maine.
O noapte placuta si racoroasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Tumpi, nu.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tzuni meyyyy m-ai lasat singura la categoria de grase medii. Ah ce bandita imi esti! Nush ce am de ma parasesc toate colegele de dolofaneala medie! Liris, ruxij, Tzuni, mamicadulce, si or mai fi, ca la ora asta nu imi e totul clar. oricum cert e ca-s singurica foc acolo..astept intariri de la grupa mare;)Eu oscilez cu un kg in plus in minus, dar sub 70kg tot nu ma duc. Pe period ajung si la 72Kg, dar iar imi revin la 70-71Kg, chiar ma enerveaza situatia, dar recunosc ca maninc si interziseGabi, in sfirist am facut niste cumparaturi, is reduceri peste tot, mi-am luat niste jeansi de la un shop bourbury, o frumusete! Si inca niste treburi dar nu mult pt ca doar sub 70 am voie.Incerc sa incarc niste poze, am promis ca la 70 pun si poze, nu-s chiar la costum de baie dar ma rog, golasa destul sa se vada de am fost la sala ori baVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

So..vikinga la 70-71KgVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Ma cam dor muschii de la miini dupa cele 2 ore de badminton de ieri. Da' las' ca-i bine.

Vik, wow, sincer nu credeam ca cineva poate sa arate atit de bine la 70-71 kg. Ai un corp frumos lucrat....vreau si eu asa picioare....

Carmen, las' ca nu se stie niciodata, poate intr-o buna zi te vad patroana.

Tzuni, care e planul de bataie pe ziua de azi?

Tumpi, Carina, Gabi, Hopes,

Va las cafea, suc si fructe...am fugit la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
citat din mesajul lui Delidana

'Neata,

Tumpi, Carina, Gabi, Hopes,

Va las cafea, suc si fructe...am fugit la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Ma simt discriminata! Io nu te uit in pomelnicele mele!
Bine, o sa iau o cafea de la tine, si niste fructe, ca ieri a fost lasata secului pentru postul de sf. Maria, am fost la nasi si ne-am ghiftuit de parca era sfarsitul lumii! Eu una nu cred ca mai pot manca ceva azi, in afara de fructe!
sa ai o zi buna!
Vikinga, arati super! Nu inteleg de ce te dai micuta balena!?

S-a trezit fi-miu si vrea ciocolapte; ma duc sa-i fac si revin!
sa aveti o zi buna, doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza dragutelor!

Delia, multumesc de ceai, tare bun e!

Tlaura, post usor, fara ispite prea multe.

Vik, arati bine, imi plac si mie picioarele tale, :).
Mai ai de lucru la partea de sus, , asta daca vrei sa fii perfecta.

Tzuni, am citit ca n-ai rezistat ieri numai cu pepene, incerci si azi?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata Mephala!
Am si eu o dimineata libera, si n-am cu cine sa ma conversez! Tu ce mai faci? Ce-ti fac baietii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

suntem bine cu totii, ne pregatim sa luam micul dejun si apoi sa iesim putin afara.
tu? te plictisesti tare?
o zi frumoasa!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput