Nou stil de viata (219)
Raspunsuri - Pagina 13
yubi spune:
Am venit si eu de la sala ,unde am luat bataita de la antrenoare mi-a tras vreo 2 peste fund ,ca nu pot tine pasul ,dar e abia a treia sedinta si sunt tare anchilozata In alte situatii m-ar fi deranjat sa fiu plesnita ,dar ii spusei ca imi face bine la celulita Meniul de azi :MD - 1 chifla mica unsa cu ketchup + piept de pui afumat si castraveciori murati .P - 1 chifla mica + pastrama de vita + castravecioriG - 1 sarlota de ciocolata (125g)C - 1 farfurie de paste integrale + ketchup + parmezanDe maine ,sper sa ma mobilizez si sa dau putin si la bicicleta dimineata ,macar cat mai pot ,pana incep serviciul.
carina spune:
Gabriela: si eu sunt la fel - dulce in fiecare zi ca altfel ma oftic. Prefer insa dulciurile facute de mine, in care stiu ce si cat pun. In plus eugeniile imi amintesc de gradinita unde nu prea mi-a placut. Morcovi nu mananc ca si gustare si nu am facut-o niciodata. Prefer sa ii dau stomacului meu doar ce-i place chiar daca in cantitati mai mici uneori decat sa mananc orice doar sa nu imi fie foame.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
catalina2307 spune:
Carina daca faci prajiturele acasica din alea de ti se topesc in gura, si cu cremuta, vrei sa fii prietena mea?
Sunt antitalent si tare-mi plac. Pana si mama s-a puturosit. Nu mai face o prajiturica nici sub santaj.
Catalina
Gabrielama spune:
Tzuni, ! Cu cea mai mare dragoste!
Anda, si mie imi place sa-mi fac singura prajiturile si de regula asta fac; dar Postul de acum e scurt, asa ca nu m-am mobilizat sa fac si prajituri. In Posturile mari fac si prajituri.
Nu ne arati poza cu noua tunsoare?
Io cica ma duc sa muncesc acum. Am un chef...
Tot Tzuni, iti dai seama ce tocam eu si Carolinah cand ne intalnim
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
louisea spune:
Hop si eu mai pe seara
Carina iti urez si eu drum bun si concediu placut. Sa te intorci bronzata si relaxata!! :)
Si hai cu poza..
Eu nu va zic parerea mea despre dulciuri si zahar ca ma bateti Eu o vad ca o dependenta (mai ales in cantitati mari cum balustrez eu ) asa ca incerc sa ma tin cat mai departe de ele si imi reuseste pt moment
Yubi bravo tie si sa le porti sanatoasa!! Sa te ti de treaba :)
Ioana Spor la munca
Gabi mi-ai facut si mie pofta de eugenie... N-am mai mancat de un catralion de ani.
Da multumeste-te si tu cu una pe zi :)
la toate fetele
Mai vin...
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
mephala30 spune:
ce credeti ca faceam eu la ora noua, acum, seara? ...clatite, desigur! Pe mine cand ma apuca, ma loveste tare, .
Bine-nteles, am lins doar lingura de gem, n-am papat nici una, ca erau de frupt.
in alta ordine de idei, Tzuni, mi-e dor de Marilena, ma gandesc zilnic la ea, de fiecare data cand scriu pe topicul nostru.
Tu ce-ai bucatarit astazi?
Louisea, si eu sunt la fel cu dulciurile, as manca in cantitati industriale, nu stiu sa ma opresc. Asa incat prefer sa le tin la distanta, fara sa gust nimic...cel putin o perioada, .
Anda, hai, arata-ne freza noua!
Tumpi, pe scurt, ce-ai facut azi? Hai la doua vorbe...si-o cana cu vin, .
Gabriela, zbor placut!
Yubi, spor la sala, felicitari pentru initiativa!
Zuzilici, maine le gatesc, te servesc si pe tine, cum sa nu?
Delia, visezi frumos?
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
Am facut acum niste tortelinni cu carne si sos de roshii (pt Meri). Ce-i aia "erau de frupt"?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
carina spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2947874910030350511ctwGEU
Nu arata ce stiu eu cat de bine dar se vede tunsoarea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai